• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۰۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
سیاسی » مجلس

تیم تحقیق و تفحص از فایل صوتی ظریف آغاز به کار می‌کند

عضو هیات‌رئیسه مجلس گفت: کمیسیون امنیت ملی مجلس موضوع فایل صوتی وزیر امور خارجه را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد و سه تقاضا برای تحقیق و تفحص از این موضوع تهیه شده است.

تقاضای تحقیق و تفحص از مرکز بررسی‌های استراتژیکآقای احمد امیرآبادی فراهانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، به تشریح جلسه غیرعلنی امروز مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: در این جلسه تصمیم گرفته شد که از اقدامات هشت ساله مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری تحقیق و تفحص صورت گیرد که این تقاضا در جلسه علنی روز (سه شنبه) هفته جاری در صحن علنی مطرح خواهد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین در جلسه غیرعلنی امروز دو موضوع مورد بررسی قرار گرفت؛ رئیس مجلس ابتدا در خصوص نشست و مذاکرات وین گزارشی به نمایندگان ارائه کرد و تعدادی از نمایندگان نیز نظرات خود را در خصوص این موضوع ارائه کردند.
وی افزود: در جمع بندی این موضوع تاکید شد که باید مراقبت کنیم که مقاومت ملت ایران در طول هشت سال در تحریم‌ها و جنگ اقتصادی نادیده گرفته نشود، چرا که پیروز این میدان ملت ایران بود و نه دولتمردان آمریکایی.
آقای امیرآبادی تصریح کرد: در این جلسه همچنین بر توجه به قانون اقدام راهبردی مجلس برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران، از سوی هیئت مذاکره کننده در وین تاکید شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: همچنین تاکید شد که تیم مذاکره کننده در مذاکرات خود توجه اکید به منافع کشور داشته باشند و این منافع به مخاطره نیفتد.
آقای امیر آبادی فراهانی با تاکید براینکه مجلس حاضر نیست یک لحظه تحریم‌ها ادامه داشته باشد، ولی این به معنای عجله در مذاکرات نیست تصریح کرد: آنچه که مهم است برداشتن تمامی تحریم‌ها و راستی آزمایی و اینکه تیم مذاکره کننده باید در موضوعات مربوط به تحریم و اشخاص مراقبت کامل نمایند.
وی همچنین گفت: در این جلسه بر برداشتن تمامی تحریم‌های برجامی و غیربرجامی تاکید شد و اینکه باید مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان ناشی از اعمال تحریم‌ها مرتفع شود.
آقای احمد امیرآبادی فراهانی با بیان اینکه برداشتن تحریم‌ها باید مورد راستی آزمایی قرار گیرد افزود: در مذاکرات باید موضوع تحریم‌های غیر هسته‌ای هم که مانع مبادلات اقتصادی کشور شده است باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس در ادامه موضوع بررسی نوار صوتی آقای ظریف را بحث دوم جلسه غیرعلنی امروز مجلس ذکر کرد و گفت: در این جلسه مورد تاکید قرار گرفت که مجلس شورای اسلامی این اقدام و جریحه دار شدن احساسات ملت و ناراحت کردن آن‌ها به ویژه در موضوع شهید سلیمانی را به شدت محکوم می‌کند.
آقای امیرآبادی اظهار داشت: در جلسه غیر علنی همچنین صحبت‌هایی نمایندگان داشتند که اکثر آن‌ها تاکید می‌کردند ایجاد دوگانه‌های مختلف در کشور باعث مشکل برای مردم می‌شود و به همین جهت ایجاد دوگانه‌ها از سوی تعدادی از افراد محکوم است.
وی در ادامه با اشاره بر اینکه تحقیق و تفحص در این زمینه بزودی شروع می‌شود و در جلسه بعد از ظهر کمیسیون امنیت ملی این موضوع مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت گفت: سه گروه از نمایندگان در خصوص موضوع فایل صوتی آقای ظریف تقاضای تحقیق و تفحص دادند و درخواست کمیسیون این است که هر سه این تقاضا‌ها با هم جمع و یک تقاضا در صحن علنی ارائه شود.
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: روز سه شنبه گزارش تقاضای تحقیق و تفحص از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در هشت سال گذشته در صحن علنی مطرح خواهد شد.
آقای امیرآبادی تصریح کرد: نتیجه تحقیق و تفحص جهت برخورد با خائنان به قوه قضائیه ارسال می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)