• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۰۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵
بین الملل
آخرین تحولات همه‌گیری کرونا در جهان

حدود ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار جان باخته در جهان

تاکنون ۳ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۱۵۵ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند.

آخرین تحولات همه گیری در جهانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، آخرین آمار و تحولات مربوط به شیوع ویروس کرونا را که تا کنون جان حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است، به شرح زیر اعلام کرد:

 

مرگ حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در جهان:
بر اساس آخرین آمار رسمی، از اواخر دسامبر ۲۰۱۹ که دفتر سازمان جهانی بهداشت در چین از ظهور بیماری «کووید-۱۹» در این کشور خبر داد تا بعد از ظهر شنبه بیش از ۱۵۸ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شده و دست کم سه میلیون و ۲۹۸ هزار و ۱۵۵ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.
آمریکا به لحاظ موارد ابتلا و موارد مرگ و میر ناشی از کرونا، همچنان بالاترین آمار را در جهان به خود اختصاص داده است. در آمریکا دست کم ۵۸۱ هزار و ۵۰۴ نفر جان خود را از دست داده اند. پس از آمریکا، برزیل (با ۴۲۱ هزار و ۳۱۶ مورد مرگ)، هند (با ۲۳۸ هزار و ۲۷۰ مورد مرگ)، مکزیک (با ۲۱۸ هزار و ۶۵۷ مورد فوتی) و انگلیس (با ۱۲۷ هزار و ۵۹۸ مورد مرگ) بیشترین قربانیان کرونا را ثبت کرده اند.

- ایتالیا امیدوار است که امکان لغو محدودیت‌های قرنطینه‌ای برای مسافران اتحادیه اروپا، اسرائیل و انگلیس فراهم باشد:
وزیر امور خارجه ایتالیا روز شنبه اعلام کرد این کشور امیدوار است تا اواسط ماه مه بتواند محدودیت‌های قرنطینه‌ای را که به علت همه گیری ویروس کرونا در مورد مسافران دیگر کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، انگلیس و اسرائیل اعمال کرده است، لغو کند.
محدودیت‌های کنونی در مورد مسافران کشور‌های عضو اتحادیه اروپا قرار است ۱۵ مه پایان یابد.

- درخواست‌ها برای اجازه صادرات واکسن‌ها:
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه از آمریکا خواست همه محدودیت‌های مربوط به صادرات واکسن‌های کووید-۱۹ و ترکیبات آن را که به گفته وی تولید واکسن‌ها را در اروپا کند می‌کند، لغو کند.
آنگلا مرکل‏، صدراعظم آلمان نیز بار دیگر مخالفت خود را با لغو حق مالکیت معنوی واکسن‌ها اعلام کرد و از آمریکا خواست بازار را برای امکان صادرات واکسن‌ها و ترکیبات آن باز کند.
شارل میشل، رئیس شورای اروپا نیز به نوبه خود گفت اگر پیشنهاد‌های مشخصی ارائه شود، برای گفتگو در مورد لغو حق مالکیت معنوی واکسن‌ها آماده است.

- رکورد چهار هزار مورد مرگ در هند:
هند روز شنبه برای نخستین بار از آغاز همه گیری در این کشور، بیش از چهار هزار مورد جدید مرگ ناشی از کرونا ثبت کرد. آخرین آمار رسمی قربانیان کرونا در این کشور ۲۳۸ هزار و ۲۷۰ نفر اعلام شده است.
به گفته کارشناسان، شرایط همچنان رو به وخامت است و انتظار می‌رود که پیک همه گیری در هفته‌های آتی باشد.

- تظاهرات در گواتمالا:
ده‌ها نفر در گواتمالا سیتی روز شنبه در اعتراض به الخاندرو جیاماتی، رئیس جمهور تظاهرات کردند و خواستار کناره گیری وی شدند. معترضان رئیس جمهور را مسئول کمبود واکسن در این کشور می‌دانند.

- نگرانی سران آفریقا در مورد شرایط هند:
افزایش قابل توجه موارد ابتلا به ویروس کرونا در هند کشور‌های آفریقایی را به شدت نگران کرده است. کشور‌های آفریقایی علاوه بر اینکه نگران ورود گونه هندی ویروس کرونا به این قاره هستند، همچنین نگرانند که توزیع واکسن‌های کووید-۱۹ در این قاره که عمدتا توسط هند تولید می‌شود، محدود شود.
وزیران بهداشت کشور‌های عضو اتحادیه ا‏فریقا که نگران تکرار سناریوی هند هستند، بعد از ظهر شنبه نشستی اضطراری درخصوص راهبرد این اتحادیه برای مقابله با ویروس کرونا تشکیل دادند.
تا کنون چهار کشور آفریقایی کنیا، اوگاندا، مغرب و آفریقای جنوبی از شناسایی موارد ابتلا به گونه هندی ویروس کرونا خبر داده اند.

- امید اتحادیه آفریقا برای تحویل واکسن‌ها در سه ماهه سوم ۲۰۲۱:
مدیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آفریقا که وابسته به اتحادیه افریقا است، ابراز امیدواری کرد در ابتدای سه ماهه سوم امسال گشایشی برای عرضه واکسن‌های کووید-۱۹ به آفریقا حاصل شود.
بسیاری از کشور‌های آفریقایی برای واکسیناسیون مردم خود به واکسن‌های آسترازنکای تولید شده در هند و واکسن‌های کواکس وابسته هستند. اما هند به علت شرایط همه گیری، اواخر ماه مارس اعلام کرد واکسن هایش را با تاخیر عرضه می‌کند.

- ۴ مورد ابتلا به گونه هندی ویروس کرونا در آفریقای جنوبی:
وزارت بهداشت آفریقای جنوبی اعلام کرد چهار مورد ابتلا به نوع هندی ویروس کرونا در این کشور مشاهده شده است که همگی به تازگی از هند وارد این کشور شده اند.

- لغو نسبی محدودیت‌ها در اسپانیا:
اسپانیا شامگاه شنبه وضعیت فوق العاده بهداشتی را که از اکتبر گذشته در این کشور اعمال شده است، لغو کرد و به مردم اجازه داد برای هواخوری یا دیدار با نزدیکانشان که از چند ماه پیش آن‌ها را ندیده اند، از مناطق خود خارج شوند.

- پزشکان فرانسه لغو قرنطینه سیاسی را محکوم کردند:
حدود بیست پزشک و پژوهشگر فرانسوی اعلام کردند لغو تدریجی محدودیت‌های قرنطینه‌ای که دولت برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا اعمال کرده بود، بیشتر با انگیزه‌های سیاسی و نه اهداف سلامتی هدایت شد.

- سفارش اتحادیه اروپا برای خرید ۱,۸ میلیارد دز واکسن فایزر:
اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپا روز شنبه از قرارداد جدید اتحادیه اروپا در مورد خرید یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ ساخت شرکت‌های داروسازی فایزر و بیوان. تک خبر داد.
تحویل این واکسن‌های جدید که از امسال تا سال ۲۰۲۳ پیش بینی شده است، امکان سازگاری با گونه‌های جدید ویروس کرونا و همچنین واکسیناسیون کودکان و نوجوانان را نیز فراهم می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نسل زدی ها دنبال کارمندی نیستند
برگزاری اختتامیه اجلاسیه سراسری نماز در تیپ ۱۸۴ شهید فتح الهی خرم آباد 
تامین گاز مورد نیاز واحد‌های تولیدی استان کرمان
بازآفرینی شهری در هادی‌آباد؛ طرح کلید به کلید با خدمات ویژه برای مناطق کم‌برخوردار
تصویب چارچوب توسعه منظومه‌های روستایی و بلندمرتبه‌سازی بندرعباس
 رسید کارتخوان به‌مثابه صورت‌حساب الکترونیکی
آغاز بیست‌وپنجمین المپیاد دانشجومعلمان کشور به میزبانی مازندران
انتخابات شورا‌ها با رویکرد دولت وفاق ملی برگزار می‌شود
ایران جوان ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
پیروزی تراکتور مقابل الدحیل قطر
الزام به الکترونیکی شدن نوبت‌های بیمارستانی
خبر‌هایی از بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران شاهرود
پایان اعتبار فاکتور‌های کاغذی از امروز
کشف بیش از ۲۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در تالش
هدیه یلدایی خادمان امام در آباده
بررسی وضعیت برنج خارجی در بازار
جایزه بزرگ فوندو امارات؛ حضور رکابزنان ایرانی در جمع برترین‌های جهان
گلایه شهروندان از مشکلات شهری؛ از آسفالت ناصرآباد تا سگ‌های ولگرد اقبالیه و کمبود آب در الموت غربی
هنرمند باسابقه صداوسیمای مرکز کردستان درگذشت
نماینده‌ای از نسل خدمت در سال‌های نخست انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)