• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۰۷۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۹
اجتماعی » جامعه و شهری

شهرداری و شورا موظف به پیگیری قضایی تخلف‌ها شدند

گزارش حسابرسی سال ۹۴ سازمان املاک شهرداری تهران در صحن شورا به تصویب رسید و شورا و شهرداری موظف به پیگیری قضایی تخلف‌ها شدند.

شهرداری و شورا موظف به پیگیری قضایی تخلف‌ها شدندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در جلسه علنی امروز شورای شهر تهران ادامه بررسی گزارش حسابرسی سال ۹۴ سازمان املاک شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفت.
در حسابرسی سال ۹۴ سازمان املاک موارد متعددی انحراف شامل نبود رعایت شفایت در صورت مالی، بحث‌های مالیاتی و نبود پایبندی به اساسنامه مصوب شورا وجود دارد.
همچنین موراد متعدی مثل وضعیت مبهم اسناد مالکیت ساختمان‌های سازمان وجود دارد. وضعیت مالیاتی سازمان املاک و مستغلات مشکلات جدی برای سازمان ایجاد کرده است. آخرین وضعیت مانده بدهی مالیانی و دلایل عدم ثبت سامانه مالیات بر ارزش افزوده و تکمیل اظهارنامه مالیاتی علی رغم وجود نیرو‌های بسیار در سازمان مورد اهمال کاری قرار گرفته است. همچنین عدم ارائه آمار تهاتر‌های صورت گرفته در قبال مطالبات بستانکاران نیز محل سوال است. یکی از مهمترین کار‌هایی که سازمان املا ک انجام می‌داده بحث تهاتر بوده که در ازای مطالبات بستانکاران املاک داده می‌شد، اما آمار تعداد تهاتر‌های صورت گرفته در ازای مطالبات در سال ۹۴ در اختیار حسابرس منتخب شورا قرار نگرفته است.
کلیات این گزارش به رای گذاشته شد و با ۱۷ رای موافق به تصویب رسید.
در ادامه سید محمود میرلوحی پیشنهادی را مطرح کرد. پیشنهاد او این بود که در مصوبه شورا قید شود که علاوه بر شهرداری رئیس شورای شهر نیز به دلیل تخلفات صورت گرفته به مراجع قضایی شکایت کند.
میرلوحی گفت: باید برای گزارش حسابرسی سال ۹۴ سازمان املاک حساسیت ویژه‌ای داشته باشیم. آن زمان خود آن‌ها قانونگذاری و اساسنامه ابلاغ کردند و آقای شهردار آیین نامه مالی و معاملاتی ابلاغ کرده بود. این آیین نامه یک بهمن ۹۳ تا فروردین ۹۴ تهیه شد و همه فجایع بعد از آن در حوزه املاک از همان سال ۹۴ شروع شد.
میرلوحی ادامه داد: من به اعضای دوره قبل حق می‌دهم که متوجه این موضوع نشدند، چون ما هم پس از سه سال تلاش تازه در اسفند ۹۹ متوجه شدیم و پیشنهاد من این است که رئیس شورا به صورت جداگانه از شهرداری تهران این موضوع را به قوه قضائیه منعکس کند.
در ادامه محسن هاشمی درباره این پیشنهاد گفت: باید این پیشنهاد در کمیسیون حقوقی بررسی و پیگیری شود و علاوه بر این بر اساس قانون شهرداری وظیفه پیگیری شکایت را دارد.
ما هم باید شهرداری را ملزم کنیم و این که شما می‌خواهید شورا هم این کار انجام دهد موضوع دیگری است.
در ادامه محمد جواد حق شناس درباره این پیشنهاد گفت: شهرداری در طول این مدت تمام موارد ابلاغی را به دلیل ملاحظات خود پیگیری نکرده است. به نظر من این پیشنهاد درستی است تا علاوه بر شهرداری خود شورا هم شکایت کند.
همچنین فراهانی درباره این پیشنهاد گفت: مبانی قانونی مشخص است و پیگیری قضایی وظیفه شهرداری است. رسیدگی نهایی به وسیله شورا انجام شده و موارد نقض و تخلف اعلام می‌شود و شهردار موظف به پیگیری است. اما نکته درستی مطرح شده است چرا که شهرداری نه در مورد رسا تجارت و نه در مورد گزارش حسابرسی سال ۹۳ که سال گذشته مصوب شد و شهردار موظف به شکایت شد پیگیری نشده است و تا کنون گزارشی دال بر این که شهرداری در این باره اقدام کرده، دریافت نشده است.
در ادامه پیشنهاد میرلوحی به رای گذاشته شد و با ۱۷ رای به تصویب رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)