• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۱۲۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۶:۲۰
بین الملل » غرب آسیا
در سخنرانی در وبینار "روز قدس، روز مستضعفین"

شیخ ماهر حمود: امام خمینی مسیر امت را تغییر داد

دبیرکل انجمن علمای مقاومت تاکید کرد امام خمینی (ره) نسلی ریشه دار تربیت کرد که ایران و جهان عرب را در نوردید.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، شیخ ماهر حمود خاطرنشان کرد امام خمینی مبدع واژه‌های نوین در زندگی سیاسی معاصر است که این واژه‌ها توانست مسیر امت را تغییر دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دبیرکل انجمن علمای مقاومت در سخنان خود در وبینار "روز قدس، روز مستضعفین" گفت روز قدس یعنی از مقدس‌ترین قضیه در مقدس‌ترین مکان سخن می‌گوییم و از آن حمایت می‌کنیم و در ادامه از جهان می‌خواهیم در موضوع محوری مستضعفان شریک شود و در برابر مستکبران بایستد.
مشروح سخنان وی به شرح زیر است:
امام خمینی (ره) توانست دیدگاه سیاسی خود را شفاف کند و نشان دهد به اموال دنیوی دلبسته نیست، از حرص و طمع شهرت، فاصله دارد و به احکام شریعت که میان همه مسلمانان بر سر آن اتفاق نظر وجود دارد، پایبند است. توانست با این رویکرد و پایبندی ها، واژه‌هایی را در حیات سیاسی معاصر وارد کند که ارزش‌های خاص خود را دارند، واژه‌هایی که اثرگذاری واقعی دارند و بیهوده در فضای مجازی یا شعار‌های توخالی بیان نمی‌شوند.

در صدر این واژه‌ها جایگزین شدن استکبار به جای استعمار است، استعمار در واقع واژه‌ای با معنی درست و مثبت است، اما در مفهوم استکبار به کار برده شده است. یا واژه مستضعفان نیز مثال دیگری است، مستضعفان و استکبار هر دو برگرفته از قرآن کریم است. یعنی فرهنگ ریشه دار اسلامی- قرآنی، این واژه‌ها را وارد حیات سیاسی کرده تا امروز از استکبار سخن بگوییم نه از امپریالیسم یا استعمار یا از مستضعفان بگوییم.

روز قدس یعنی، از مقدس‌ترین قضیه در مقدس‌ترین مکان سخن می‌گوییم و از آن حمایت می‌کنیم و در ادامه از جهان می‌خواهیم در موضوع محوری مستضعفان شریک شود و در برابر مستکبران بایستد. این کار که در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان انجام می‌شود ارتباط بهترین و مقدس‌ترین روز‌ها برای مقدس‌ترین قضیه اسلامی و انسانی است.

بدون شک، این دستاورد بزرگی است به ویژه اینکه امام خمینی نسلی ریشه دار تربیت کرد که ایران و جهان عرب را در نوردید و به تمامی جهان اسلام و کشور‌های غیر اسلامی رسید تا بتواند این مفاهیم را وارد زندگی سیاسی کند و شمارش معکوس علیه رژیم صهیونیستی را آغاز نماید و با شعار‌های بزرگ مثل «اسرائیل غده‌ای سرطانی است که باید ریشه کن شود»، یا این شعار که «اگر هر مسلمانی یک سطل آب بریزد سیل اسرائیل را خواهد برد»، شمارش جدیدی را برای رویارویی با استکبار و صهیونیسم جهانی آغاز کند.

مهم‌تر اینکه، پس از خلق این واژه‌ها که نتیجه اش اتخاذ راهبرد بود، خط جدیدی ترسیم شد که نتیجه اش مقاومت لبنان بود، مقاومتی که پیروزی‌های بزرگی به دست آورد، پیروزی‌هایی که ارتش‌های عربی در رسیدن به آن ناتوان بود. همانگونه که در هفتاد سال گذشته خیلی از طرف‌ها در رسیدن به چنین پیروزی‌هایی ناکام بودند.

نکته بعدی حمایت از مقاومت مردم فلسطین است، این مردم نیاز به کسی ندارند که به آنان مقاومت بیاموزد و آنان را به راه درست هدایت کند، آن‌ها هر روز ثابت می‌کنند با این سرزمین ارتباط مقدس دارند و هیچ کس قادر نیست آنان را بفریبد یا از این سرزمین جدا کند، این مردم نیازی به آن ندارند که کسی به آنان بگوید مبارزه یا مقاومت و مقابله با استکبار و صهیونیسم چیست؟ آنچه این مردم در این زمان نیاز دارند، حمایت است، در این فرصت استثنایی، حمایت نظامی و لجستیک این گروه‌ها تنها از جانب ایران است و بقیه امت از این امر غافل یا در آستانه غفلتند.

حتی وارد توطئه عادی سازی روابط شده اند و تسلیم شدند. گروهی دیگر در پی انحراف قرآن و فرهنگ اسلامی هستند، اما خداوند متعال وعده داد همواره حافظ این پرچم است و این چیزی است که به چشم می‌بینیم و بار دیگر تاکید می‌کنیم این موضوع مقدس، با آیاتی از کلام الله تقویت می‌شود، این راهی است که به خواست خدا قدرتمند باقی خواهد ماند به ویژه اینکه این شعار برای امسال انتخاب شد که هر چه پیشرفت کردیم به قدس نزدیک‌تر شدیم، امروز وقتی انتفاضه مردم ما در باب العامود قدس آغاز شد و پس از آن انتفاضه منطقه شیخ جراح آغاز شد.

دبیرکل انجمن علمای مقاومت در پایان، تاکید کرد همه این انتفاضه‌های بزرگ، تاییدی بر این است که ما در مسیر درستی قرار داریم و به حمایت از مردم در محاصره فلسطین ادامه می‌دهیم، مردمی که خدا، مستضعفان، مومنان و گروه‌های مقاومت، آنها را تنها نخواهند گذاشت تا شاهد فردایی توام با پیروزی باشیم.

 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)