• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۱۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳
مازندران » اجتماعی

کشف ۱۱۲فقره سرقت در شهر‌های مختلف مازندران

۴۰سارق با ۱۱۲فقره سرقت در شهرستان‌های قائم شهر، بابلسر، بابل، میاندورود، نکا، محمودآباد و بهشهر دستگیر شدند.

کشف ۱۱۲ فقره سرقت در شهر‌های مختلف مازندرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، فرمانده انتظامی مازندران در تشریح خبر اعلام شده گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی در شهرستان قائم شهر، موضوع در دستور کار ماموران این شهرستان قرار گرفت.
 
سردار میرزایی با اشاره به انجام اقدامات اطلاعاتی ماموران پلیس آگاهی شهرستان قائم شهر و مشکوک شدن به فردی در پوشش لباس مامور اداره برق افزود: پس از بررسی و شناسایی مظنون با هماهنگی قضایی، وی به همراه همدست خود و یک مالخر اموال سرقتی دستگیر و در بازجویی‌های انجام شده به ۱۳ فقره سرقت سیم برق در این شهرستان اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی مازندران به انهدام یک باند سارقان خودرو در شهرستان بابلسر اشاره کرد و گفت: در پی سرقت یک خودروی نیسان در این شهرستان و انجام تحقیقات تخصصی توسط پلیس آگاهی، یک باند ۵نفره سرقت خودرو ساکن یکی از استان‌های غربی کشور در این شهرستان شناسایی شدند.

سردار میرزایی با بیان اینکه سارقان تحت پوشش مسافران خانوادگی و با شگردی خاص اقدام به سرقت خودرو می‌کردند، از بازداشت متهمان حین فرار با یک دستگاه خودروی سواری زانتیا سرقتی خبر داد و افزود: علاوه بر کشف ۲ خودروی سرقتی دیگر از سارقان، در بازرسی از خودروی آن‌ها یک قبضه اسلحه غیرمجاز نیز کشف و ضبط شد. همچنین متهمان دستگیر شده پس از انتقال به پلیس آگاهی به فعالیت بزهکارانه خود اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی مازندران تصریح کرد: ۳سارق حرفه‌ای داخل خودرو و منزل با ۱۱فقره سرقت هم در شهرستان بابل به همراه ۴۰۰ کیلوگرم سیم برق سرقتی در بازرسی از مخفیگاه آنها، به دام ماموران انتظامی این شهرستان افتادند.

سردار میرزایی با اشاره به شناسایی و بازداشت ۲سارق اماکن خصوصی و اعتراف آنها به ۵فقره سرقت، توسط ماموران انتظامی شهرستان میاندورود گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت سیم و کابل برق از شبکه‌های توزیع شهرستان نکا، فردی با سابقه سرقت در این شهرستان شناسایی و پس از هماهنگی قضایی دستگیر شد.

فرمانده انتظامی مازندران افزود: متهم تا کنون به ۸فقره سرقت سیم و کابل برق در شهرستان نکا اعتراف کرده است.
 

بیشتر بخوانید: کشف ۳۸۴فقره سرقت ساختمان‌های نیمه کاره در مازندران


سردار میرزایی، همچنین از از دستگیری ۳سارق سابقه دار و کشف ۲۳فقره سرقت در شهرستان محمودآباد و نیز کشف مقادیر قابل توجهی اموال سرقتی در بازرسی از منزل آن‌ها خبر داد.

فرمانده انتظامی مازندران تصریح کرد: با هدف برقراری نظم و امنیت عمومی و برخورد با ناهنجاری ها، طرح ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان بهشهر به اجرا در آمد.

سردار میرزایی گفت: در اجرای این طرح، ماموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی و دستگیری ۲۴سارق در شهرستان بهشهر شده که در بازجویی‌های به عمل آمده در مجموع به ۵۲فقره سرقت اماکن خصوصی، مغازه، منزل، داخل خودرو و همچنین سرقت یک خودرو در این شهرستان اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی مازندران افزود: در ادامه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان بهشهر، ۱۰موتورسیکلت و ۲۳خودرو به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات رانندگی، نداشتن مدارک شناسایی، تخلفات حادثه ساز و مزاحمت برای مردم متوقف شدند.

سردار میرزایی با اشاره به اینکه همه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند از مردم خواست: با رعایت نکات پیشگیرانه و توجه به هشدار‌های پلیس از وقوع جرائم به ویژه سرقت جلوگیری کرده و با مشاهده هر گونه بی نظمی و یا رفتار مشکوک افراد معلوم الحال و فرصت طلب، سارقان و بر هم زنندگان نظم و امنیت عمومی و نیز فعالیت غیرقانونی و مجرمانه توسط افراد فرصت طلب و قانون گریز، مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میلیون‌ها بات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
پانزدهمین «محفل سینما انقلاب» به پایان رسید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۷ اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
رفع تصرف اراضی ملی در سیاهکل
آغاز پویش خانه‌تکانی با مصرف بهینه آب در بندر ماهشهر 
کشت گیاه علوفه‌ای ماشک در مزارع الوار گرمسیری اندیمشک
۳ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور یامچی - مرند
مجازی شدن کلاس‌های نظری دانشگاه آزاد خوزستان تا پایان امسال
مهر و موم کردن مرکز زیبایی غیرمجاز در لنگرود
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
محرومیت روستای دره اشکفت بخش مرغای ایذه از جاده آسفالت+فیلم
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در کهگیلویه و بویراحمد
تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر سپاه و بسیج در استان
دیدار استاندار خراسان شمالی با رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 
هماهنگی‌های بزرگداشت سردار سرافراز، شهید حسین املاکی در لنگرود
حقوق اسفندماه رانندگان سرویس مدارس دزفول پرداخت می‌شود
یک برد و یک شکست سهم نمایندگان استان در لیگ برتر هندبال مردان
اوقات شرعی اهواز، ۷ اسفند ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
ایرانیان کارکرد رُعب‌افکنی آمریکایی‌ها را مختل کرده‌اند
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد
قالیباف خطاب به آمریکایی‌ها: همه گزینه‌ها روی میز است
آغاز فیلمبرداری کوچه ۶ متری در البرز
تخلفات رانندگی در سفر‌های نوروزی پر هزینه‌تر شد
ترامپ ترجیح می‌دهد بحران با ایران از راه دیپلماتیک حل‌ شود
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ معرفی حریفان نمایندگان ایران
ضرورت راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز
دادگاه کورش کمپانی در ایستگاه پایانی
نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس استان کرمان برگزار شد
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)