• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۱۳۰۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
معاون برنامه ریزی آموزشی و توان‌بخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی

ایجاد ۷ دبیرخانه تخصصی برای آموزش‌های خانواده محور دانش‌آموزان استثنایی

معاون برنامه ریزی آموزشی و توان‌بخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی: برای آموزش‌های خانواده محور ۷ دبیرخانه تخصصی برای آموزش هریک از خانواده‌های گروه‌های استثنایی ایجاد خواهد شد.

ایجاد ۷ دبیرخانه تخصصی برای آموزش‌های خانواده محور دانش‌آموزان استثناییبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، آقای مجید هداونددر برنامه مجازی هفته بزرگداشت روز معلم آموزش‌وپرورش استثنایی لرستان که در شبکه شاد نیز پخش شد، ضمن تبریک هفته گرامیداشت معلم افزود: آموزش و پرورش در دوران کرونا، نقش معلمان را برجسته‌تر و سرمایه اجتماعی آنان را بیشتر کرد آموزش‌های مجازی موجب همکاری بیشتر اولیاء در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان شد.
وی با اینکه در عصر کرونا بستر اصلی آموزش‌ها از طریق فضای مجازی و شبکه شاد است اظهار داشت: علاوه بر آموزش‌های مجازی، آموزش‌های منزل محور و ارسال درس‌نامه نیز در دستور کار آموزش و پرورش استثنایی قرار دارد و شبکه شاد نیز با پیگیری‌های آموزش و پرورش استثنایی برای دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه مناسب سازی شده است.
معاون برنامه ریزی آموزشی و توان‌بخشی با بیان اینکه سه بسته تحولی مدرسه انطباقی، مداخلات به هنگام طلایی و توسعه مشارکت‌ها سال گذشته در آموزش و پرورش استثنایی تدوین و اجرایی شد، گفت: در راستایی اجرایی‌سازی برنامه‌های بسته تحولی توسعه مشارکت‌ها تاکنون با ۳۰ دستگاه دولتی و نهاد مردمی و عمومی تفاهم نامه منعقد شده است و آموزش و پرورش استثنایی لرستان هم در بسته توسعه مشارکت‌ها عملکرد خوبی داشته است.
وی افزود: با مشارکت و همت خیرین تاکنون ۵۰۰ مدرسه استثنایی از ۱۷۰۰ مدرسه استثنایی موجود با مشارکت خیرین ساخته شده است.
هداوند با بیان اینکه یکی از برنامه‌های بسته‌های توسعه مشارکت‌ها، طرح جام یعنی جمع‌آوری ایده‌های مطلوب است، گفت: از تمام همکاران می‌خواهیم که ایده‌های خود را از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ارائه دهند تا پس از بررسی، ایده‌های مطلوب اجرایی شوند.
هداوند افزود: هم چنین پارلمان مشورتی اولیا، تصمیم گیری مشارکت محور از مدرسه تا ستاد، گروه بندی تخصصی معلمان از دیگر برنامه‌های بسته توسعه مشارکت‌ها است.
وی تصریح کرد: هم چنین ۳۲ دبیرخانه‌های استانی تأسیس شد و همه موارد تخصصی به گروه‌های آموزشی سپرده شد تا از ظرفیت و تخصص گروه‌های آموزشی استفاده شود.
هداوند با بیان اینکه سال گذشته طرح نظارت همتا جهت تجربه گردانی و مدرسه یاری اجرا شد و امسال هم جشنواره الگو‌های برتر تدریس در حال اجرا است اظهار داشت: یکی از برنامه‌های سازمان در سال جاری بررسی افزایش گروه‌های تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی است.
وی گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سال جاری پیگیری آموزش دیرآموزان با همکاری معاونت ابتدایی است و در این برنامه آموزش به معلمان، دانش‌آموزان دیر آموز، آموزش والدین دیرآموز و آموزش‌های جبرانی دیده شده است.
هداوند با اینکه در سال تحصیلی جاری نوآموزان دارای نشانگان مشکلات ویژه یادگیری از طریق برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی شناسایی می‌شوند، گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سال جاری سازمان توسعه کمی و کیفی آموزش و پرورش تلفیقی و فراگیر از طریق آموزش معلمان رابط، مدارس الگو و سامانه ندای همراه است.
وی با اینکه آموزش و پرورش استثنایی لرستان ۶۸ مرکز فعال دارد، گفت: از این تعداد ۵۰ مدرسه گروه‌های مختلف دانش‌آموزان استثنایی را تحت پوشش قرار می‌دهند و هم چنین ۱۸ مرکز مشکلات ویژه یادگیری نیز در استان لرستان به ارائه خدمات مشغول هستند.
هداوند افزود: آموزش و پرورش استثنایی استان لرستان هزار و ۷۳۸ دانش آموز با نیاز‌های ویژه را در مدارس استثنایی و ۷۰۰ دانش آموز را نیز در مدارس عادی به شکل تلفیقی تحت پوشش قرار داده است.
وی گفت: ۴۶۰ دانش آموز با نیاز‌های ویژه لرستان فاقد تبلت یا وسیله ارتباطی هوشمند جهت دسترسی به فضای آموزش مجازی بودند تاکنون ۳۸۰ دستگاه تبلت اهدا شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)