• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۱۷۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۱
زنجان » اجتماعی

ارائه خدمات پیشگیرانه رایگان بهزیستی به ۳۰ هزار زنجانی

بیش از۳۰ هزار زنجانی از خدمات رایگان بهزیستی استان زنجان بهره مند شدند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیمای مرکز زنجان؛مدیر کل بهزیستی استان زنجان اجرای برنامه‌های پیشگیری از معلولیت و غربالگری ژنتیک را سدی در برابر پیشگیری از تولد کودک دارای معلولیت برشمرد و گفت: جهت اشاعه و برخورداری خانواده‌های کم درآمد از مشاوره ژنتیک اعتباری نزدیک به۶۷۰ میلیون تومان اختصاص داده شده و در این زمینه هزینه یارانه آزمایشات ژنتیک ۱۵۲ نفر و هزینه ویزیت مشاوره ژنتیک ۴۶ نفر پرداخت شده است.ارائه خدمات پیشگیرانه رایگان بهزیستی به ۳۰ هزار زنجانی

 محمد محمدی همچنین از اجرای برنامه ژنتیک تشخیصی جهت ۷۳ خانوار ۳،۴،۵ معلولیتی تحت پوشش بهزیستی، بطور رایگان خبرداد و افزود: هزینه این آزمایشات بالغ بر ۳۴۰ میلیون تومان بوده که توسط بهزیستی پرداخت شده است.

وی با اشاره به علل ایجاد ۵۰ درصد از معلولیت‌ها باعامل ژنتیک، افزود: در حال حاضر حدود۳ مرکز مشاوره پزشکی ژنتیک خانواده تحت نظارت بهزیستی دایر است که ۱مرکز آن دولتی و ۲مرکز در زنجان و خدابنده بصورت خصوصی در حال فعالیت هستند که خدماتی، چون مشاوره قبل از ازدواج، قبل از دوران بارداری و حین بار داری را برای تولد نوزادی سالم به زوج‌ها ارائه می‌کنند.

وی اجرای برنامه بینایی سنجی کودکان ۳تا ۶سال رااز برنامه‌های موفق بهزیستی در زمینه پیشگیری از نابینایی عنوان کردو افزود: ۱۴ پایگاه ثابت در سطح استان در این زمینه فعال هستندو۱۸ هزار و ۳۴۴ کودک ساکن در روستا و ۱۱۷ کودک نیازمند به هزینه‌ی عینک و جراحی سال گذشته از خدمات رایگان استفاده کرده اند.

محمدی در ادامه به ارائه خدمات کاهش آسیب توسط مرکز گذری سرپناه شبانه و تیم‌های سیار به صورت رایگان به معتادین متجاهر و کارتن خواب اشاره کرد و گفت: تعداد ۶۳۶ نفر از معتادین بی خانمان از مراکز سرپناه شبانه معتادین و خدمات مرکز مذکور به طور رایگان استفاده نمودند و به ۹۶۰ نفر از معتادین، خدمات کاهش آسیب توسط تیم‌های سیار ارائه شده است.

وی گفت:۳۶۱ نفر از معتادین بی بضاعت جهت درمان از خدمات یارانه درمان مراکز اقامتی و سرپایی معتادین و ۴۶۶ نفربا دستور مقام قضایی در طرح جمع آوری معتادین متجاهر به مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶ استان منتقل شده واز خدمات رایگان بهره‌مند شده اند.

محمدی نقش همیاران سلامت روان اجتماعی در پیشگیری از آسیبب‌های اجتماعی در محلات را مهم دانست و گفت: ۴۲گروه همیار سلامت روان اجتماعی از افراد داوطلب محلی که با جلب مشارکت محل و شناسایی آسیب‌های موجود در محلات و ارجاء افرادمشکل دار به پایگاه‌های سلامت روان اجتماعی در ۱۰ پایگاه سلامت به ارتقاء روانی محله خود و پیشگیری از آسیب‌ها افزودند.

وی افزود: برگزاری ۲۲ پروژه آموزش مجازی وحضوری درسطح استان توسط پایگاه‌های سلامت روان اجتماعی ومراکز مثبت زندگی به تعداد تقریبا ۷۰۰ نفر با اعتباربیش از ۷۵ میلیون تومان وکارگاه آموزشی همیار مادر وکودک برای ۵۸ مادر باردار، کارگاه آموزشی فنون پیشگیری از خودکشی برای۵۰ نفر از مهمترین فعالیت‌های تسهیلگران پایگاه‌های سلامت ا جتماعی در سال گذشته بود.

مدیر کل بهزیستی استان زنجان با اشاره به ارائه‌ی خدمات مشاوره روانشناختی به بیش از ۱۹ هزارجلسه مشاوره توسط مراکز مشاوره دولتی و غیر دولتی در سال گذشته بای ماجعین و متقاضیان در یافت خدمات مشاور‌های در سطح استان اضافه کرد: برای بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ نفر آموزش پیش از ازدواج و به بیش از ۲ هزار نفر آموزش زندگی خانوادهارائه شدو ۴۵۰ نفر از متقاضیان طلاق تحت آموزش مهارت‌های زندگی و آسیب‌های ناشی از طلاق قرار گرفتند.

وی در خصوص حمایت‌های مالی در حوزه راهنمایی و مشاوره فردی به افراد نیازمند و کم برخوردار گفت: خدمات مشاوره و روان شناختی به ۵۵۴ نیازمند از طریق ارائه یک هزار و ۷۰۰ یاری برگ و پرداخت یک هزار و ۲۰۰ یاری برگ برای ۶۰۶ زوج متقاضی طلاق جهت ارائه خدمات مشاوره و روان شناختی ویژه متقاضیان طلاق ارسالی از سوی سامانه تصمیم به مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی غیر دولتی تحت نظارت بهزیستی استان و همکار با طرح کنترل و کاهش طلاق پرداخت شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
بازدید معاون رئیس‌جمهور از سردخانه محصولات کشاورزی جیرفت
آزاد‌سازی اراضی ملی در لاهیجان
پیش بینی بارش های پراکنده در ارتفاعات سمنان
تلاش‌ها برای مهار آتش سوزی تالاب انزلی
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
احداث سومین شهرک صنعتی در ملکان
دومین رویداد ۲۴ ساعته «طنین» ویژه بانوان رسانه‌ای در یاسوج
جریمه میلیاردی فرجام مشاور املاک متخلف در رشت
حریق در تالاب انزلی
رمضان ماه خدا بخشش و رحمت آمد
رهاسازی ۶ بهله پرنده شکاری تیمارشده در طبیعت استان البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
روسیه: حمله مجدد به ایران بازی با آتش است
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)