• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۳۴۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۲
سیاسی » دولت

رسانه ها باید واقع گرا باشند و به مردم امید بدهند

­رئیس جمهور وظیفه و رسالت اصلی رسانه‌ها را بیان حقایق دانست و گفت: رسانه‌ها باید در برابر سیاه‌نمایی و حتی سفیدنمایی بایستند و واقع‌گرا باشند و در روزهای سخت با بیان واقعیت‌ها به مردم امید بدهند.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اقاي روحانی بعد از ظهر سه‌شنبه در دیدار جمعی از اصحاب رسانه با اشاره به تعامل دولت با رسانه‌ها، اظهار داشت: تلاش دولت بر این بوده که رفتار و تعامل مناسبی با رسانه‌ها داشته باشد، به گونه‌ای که به ابزار رسانه راحت‌تر دسترسی داشته باشند. از آزادی کامل برای بیان حقایق برخوردار بوده و داده‌های لازم در اختیارشان قرار بگیرد.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
رئیس جمهور با اشاره به دستاوردهای مهم و تاریخی دولت در مذاکرات برجام و برداشته شدن تمام قطعنامه‌های شورای امنیت و خارج شدن از ذیل بند هفتم منشور سازمان ملل و همچنین پایان دادن به پرونده مطالعات ادعایی (PMD) ، اظهار داشت: علت اینکه مردم واقعیت‌های دولت یازدهم و دوازدهم را در این زمینه‌ها نمی‌دانند بخاطر سیاه‌نمایی‌هایی است که رسانه‌های قدرتمند در خارج از کشور و برخی در داخل انجام داده‌اند.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
روحانی با بیان اینکه همه وظیفه داریم در حد توان واقعیت‌ها را به مردم بیان کنیم، اظهار داشت: بعد از برجام توان فروش نفت از 900 هزار بشکه به 2 میلیون و 800 هزار بشکه افزایش یافت و اعتبار تمام طرح‌هایی که سال 99 در روزهای پنج‌شنبه به افتتاح ‌رسید، بیش از 1200 هزار میلیارد تومان است که در سایه برجام به دست آمده است. همچنین هزینه انتقال آب دریا به فلات مرکزی ایران که از صندوق توسعه ملی بوده، از محل فروش نفت که پس از برجام حاصل شد، به دست آمده است.

رسانه ها باید واقع گرا باشند و به مردم امید بدهند
رئیس جمهور فلسفه مذاکره و گفتگو بین کشورها را تأمین منافع مشترک دانست و گفت: اینکه تصور شود با مذاکره با آمریکا، اروپا و یا هر کشور دیگری آنها به دوست ما تبدیل می‌شوند، ساده‌لوحی است. در مذاکرات، هر کشوری بر مبنای منافع خود، فعالیت می‌کند و بنا نیست اگر با کشوری مذاکره می‌کنیم آن کشور بر مبنای اعتقادات و اصول ما عمل کند، لذا در مذاکرات باید به دنبال منافع مشترک باشیم.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
روحانی با تاکید بر اینکه نباید در هیچ موضوعی دچار افراط و تفریط شد، تصریح کرد: معتقدم کشور جز در سایه میانه‌روی و اعتدال نجات پیدا نمی‌کند و چنانچه افراط و تفریط وجود داشته باشد، بی‌تردید منافع و مصالح ملی قربانی خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه توافق هسته‌ای برجام صد در صد به نفع کشور بود، گفت: البته ممکن است به همه آنچه مدنظر داشتیم نرسیده باشیم، اما قطعاً بیش از 80 درصد انتظارات برآورده شده است. به گونه‌ای که بعد از برجام و در سال 95 بالاترین رشد اقتصادی جهان را داشتیم و تورم در مواردی تک رقمی شد و محال است که این دستاورد بزرگ در تاریخ مستور بماند.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
روحانی افزود: ترامپ این توافق را زیر پا گذاشت و باعث شد که فشارهای زیادی به کشور تحمیل شود و تأسف‌آور این است که عده‌ای به جای اینکه بگویند آمریکا و ترامپ جنایت کردند به دولت تهمت می‌زنند که ناکارآمد بوده است.

رئیس جمهور گفت: همانطور که در جنگ 8 ساله تنها بودیم در جنگ اقتصادی 3.5 ساله هم تنها بودیم و هیچ کس حاضر نبود حتی یک کشتی نفت از ایران بخرد. اما با این حال دولت توانست معیشت مردم را تأمین کند و حاضر نشدیم که کالاهای اساسی را کوپنی کنیم.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
روحانی ادامه داد: از 3.5 سال اخیر بیش از 4 سال قبل که در آن شاهد دستاوردهای بزرگی بودیم راضی هستم چرا که در این مدت شاهد مقاومت و ایستادگی مردم در کنار مقام معظم رهبری و دولت در برابر جنگ اقتصادی دشمن بودیم و این در تاریخ بی‌نظیر است.

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات ناشی از بیماری کرونا و دشواری تأمین واکسن، گفت: برغم تمام مشکلات و سختی‌ها با تلاش شبانه‌روزی واکسن خریداری کرده و وارد می‌کنیم و تا پایان دولت همه گروه‌های پرخطر واکسینه خواهند شد و بی‌تردید اگر تحریم نبود، گروه‌های بیشتری را می‌توانستیم واکسینه کنیم.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
روحانی گفت: با اقدامات انجام شده، توانمندی کشور در حوزه سلامت نسبت به کل تاریخ ایران 2 برابر شده است و در بخش شرکت‌های دانش‌بنیان توان ما صد برابر بیشتر شده است، اما برغم همه این دستاوردها آنچه امروز در میان مردم، افکار عمومی و رسانه‌های حقیقی و مجازی شاهد هستیم، با واقعیت‌ها فاصله زیادی وجود دارد.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
رئیس جمهور در پایان ضرورت حضور پرشور و گسترده مردم در انتخابات را مورد تأکید قرار داد و گفت: همه وظیفه داریم مردم را به حضور در پای صندوق رأی دعوت کنیم و در این راستا امیدواریم سختگیری‌ها و برخی رفتارها به گونه‌ای نباشد که انتخاب مردم محدود شود و مردم بتوانند در میان کاندیداها افراد مورد نظر خود را انتخاب کنند.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ابتدای این دیدار با ارایه گزارشی از وضعیت رسانه‌ای کشور، گفت: امروز شاهد توسعه کمی و کیفی رسانه‌ها در کشور هستیم و تعداد نشریات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری از حدود 6 هزار در سال 92 به بیش از 13 هزار رسانه در سال 1400 رسیده است. ضمن اینکه با گسترش فرصت‌های فناورانه مخاطبان بیشتری به رسانه‌های مجازی دسترسی یافته‌اند.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود دعایی مدیر مسئول روزنامه اطلاعات نیز با قدردانی از صبر و تلاش‌های دولت تدبیر و امید، گفت: به دولت و شخص رئیس جمهور خسته نباشید می‌گویم و از خداوند برایتان در مقابل تحمل و سعه صدرهایی که در 8 سال گذشته داشتید، اجر و ثواب مسألت دارم.

در این دیدار مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با انتقاد از نادیده گرفتن خدمات دولت و سخنانی که بدون توجه به مشکلات کشور در ایام انتخابات مطرح می‌شود، اظهار داشت: زمان آن رسیده که دولت به طور شفاف از موانعی که در راه غلبه بر مشکلات داشته با مردم سخن بگوید. امروز باید فضای جامعه را به گونه‌ای آماده کنیم که مردم با دید بازتری در انتخابات شرکت کنند.

مدیر عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) نیز موضوع امنیت روانی جامعه را مورد اشاره قرار داد و گفت: امروز کشورمان با جنگ تمام عیار شناختی و ادراکی مواجه است و از پیشرفته‌ترین دستاوردهای جامعه‌شناختی برای تأثیرگذاری در افکار عمومی استفاده می‌شود تا مردم را مأیوس و ناامید کنند، لذا دولت بایستی برای مقابله با این جنگ تبلیغاتی برنامه مدونی داشته باشد.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
در ادامه این مراسم مدیر مسئول روزنامه همشهری با اشاره به لزوم تأمین واکسن کرونا، گفت: موضوع واکسن برای مردم حیاتی است و باید صدای واحدی از دولت در زمینه تأمین واکسن شنیده شود. اگر مانعی در این زمینه وجود دارد به مردم اطلاع‌رسانی شود.

مدیر عامل خبرگزاری کار (ایلنا) افشای سنگ‌اندازی و مانع‌تراشی ها در مسیر اقدامات دولت را مورد تأکید قرار داد و گفت: دولت باید واقعیت‌ها را با مردم در میان بگذارد و این کار می‌تواند در بازگشت امید به جامعه بسیار تأثیرگذار باشید.

مدیر مسئول روزنامه ایران نیز موضوع اطلاع‌رسانی شفاف در زمینه نحوه و زمان واکسیناسیون را مورد تأکید قرار داد و گفت: اطلاع‌رسانی دقیق و زمان و محل واکسیناسیون می‌تواند از تجمع و سردرگمی مردم جلوگیری کند. در این راستا حضور اهالی رسانه در سطوح ستاد ملی مقابله با کرونا ضروری است.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
مسئول سایت خبری "الف" نیز خواستار ارایه ارزیابی از روند مذاکرات وین و مذاکرات گذشته هسته‌ای شد.

در ادامه این جلسه مدیر خبرگزاری خبرآنلاین نیز با اشاره به اینکه کار رسانه‌ای در دولت خیلی دشوار شده است، گفت: متاسفانه بخش‌هایی از دولت به هیچ عنوان با فضای رسانه همراه نبودند.

مدیر پایگاه خبری اعتماد آنلاین نیز گفت: در فرصت باقیمانده حرف‌های بسیاری را که در جریانات مخرب داشتید، با مردم در میان بگذارید و آگاهی مردم را بالا ببرید. همچنین که شهید بهشتی در مسیر افزایش آگاهی مردم قدم برمی‌داشتند، شما هم در این مسیر گام بردارید.

دیدار جمعی از اصحاب رسانه با رئیس جمهور
مدیر مسئول روزنامه جوان نیز در سخنانی با انتقاد از روند مذاکرات هسته ای و سیاست خارجی دولت، گفت: غرب با انقلاب اسلامی مشکل ماهیتی دارد، لذا معتقدم از مذاکره با غرب هیچ نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود.

مدیر مسئول پایگاه خبری شفقنا با اشاره به اینکه بار اطلاع‌رسانی از اقدامات دولت بر دوش رئیس جمهور بوده است، گفت: خیلی از دولتمردان ارتباط زیادی با رسانه نداشتند.

مدیر مسئول روزنامه شهروند نیز اهمیت رسانه را مورد تأکید قرار داد و گفت: دنیای امروز، دنیای رسانه‌ها است و بی‌توجهی به رسانه زیان سنگینی به همراه خواهد داشت.

مسئول پایگاه خبری عصر ایران نیز دولت تدبیر و امید را بداقبال‌ترین دولت دانست و گفت: شرایط جنگی نیازمند شجاعت بیشتری است و امیدواریم پس از دوره ریاست جمهوری هم شجاع‌تر در سپهر سیاسی کشور حضور داشته باشید.

مدیر عامل خبرگزاری برنا با بیان اینکه دولت دو بدهکاری به ملت دارد، گفت: دولت باید به مردم بگوید با چه شرایطی دولت را تحویل گرفته است و نیز به مردم اعلام کند که چه موانعی در مسیر حرکت خود داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
صنایع تولیدی آذربایجان شرقی در تامین سوخت جایگزین مشکلی ندارند
مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای دو تیم باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ دی ۱۴۰۴
آغاز صدور آنلاین معافیت تحصیلی برای مشمولان نظام وظیفه
عیادت معاون استاندار آذربایجان شرقی از دانشجوی حادثه‌دیده دانشگاه تبریز
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ به افق قم
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)