• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۳۵۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۳
فارس » اجتماعی

تولید بذر هیبرید در اراضی آستان مقدس شاهچراغ (ع)

تفاهم نامه بین مدیریت حرم حضرت شاهچراغ (ع) و بخش خصوصی انعقاد یافت

تولید بذر هیبرید در اراضی آستان مقدس شاهچراغ (ع)به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بر اساس تفاهم نامه بذر هیبرید سبزی و صیفی در دو هکتار از اراضی این حرم مطهر تولید می‌شود.
محمدمهدی برومندی افزود: سالانه ۷۷۰ میلیون عدد بذر هیبرید برای گلخانه‌های کشور مورد نیاز است و حداکثر ۳۰ میلیون عدد در داخل تولید خواهد شد
وی افزود: با توجه به پتانسیل‌های استان فارس تولید بذر از این استان آغاز شده است و امیدواریم با کمک‌های فنی و اعتباری در نظر گرفته شده، در سایر استان‌ها نیز انجام و به یک نهضت در باغبانی تبدیل شود.
برومندی با بیان اینکه استان فارس ویترین باغبانی کشور و با تولید سالانه ۳.۵ میلیون تن محصولات باغی رتبه اول در کشور دارد، اظهار کرد: این استان در زمینه محصولات باغی بسیار حائز اهمیت و مورد توجه است.
وی با اشاره به اینکه در سال زراعی جاری سرمازدگی و خشکسالی به محصولات زراعی و باغی استان فارس خسارت جبران ناپذیری زد، ابراز کرد: خسارت خشکسالی به انجیرستان‌های دیم استهبان و نی ریز از دغدغه‌های جدی است که در این سفر از نزدیک بررسی و تمهیداتی در این زمینه اندیشیده شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ از تهیه بسته علمی، فنی و اقتصادی به منظور حفظ و احیای باغ‌های انجیر سخن گفت و افزود: در ایستگاه تحقیقات انجیر استهبان برآورد‌های فنی و تحقیقاتی در این زمینه انجام و نسخه علمی تهیه شده است.
به گفته وی؛ آبیاری تکمیلی، ایجاد سایبان، مالچ پاشی و تخصیص اعتبار به اصلاح و احیای باغ‌های انجیر از جمله تمهیدات علمی و فنی است.
برومندی با بیان اینکه استان فارس در شمار استان‌های گرفتار خشکسالی قرار دارد، اظهار کرد: انتظار داریم که با مساعدت وزارت کشور و مدیریت بحران استانداری در زمینه اقتصادی به باغداران خسارت دیده از خشکسالی کمک شود تا علاوه بر حفظ تولید به توسعه پایدار به خصوص در زمینه محصول بسیار مهم و استراتژیک انجیر دست یابیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ تولید نهال سالم، گواهی شده و عاری از ویروس را از برنامه‌های این وزارتخانه برشمرد و افزود: برای ایجاد ۳۷ باغ مادری در کشور آگهی عمومی منتشر شده است تا با مشارکت بخش خصوصی و عمومی مسئله نهال در کشور حل شود و مراحل قانونی برای انتخاب افرادی که باید این اقدام مهم را انجام دهند در حال پیگیری است.
برومندی با بیان اینکه پنج باغ مادری برای تولید نهال گواهی شده در استان فارس ایجاد می‌شود، گفت: این استان قطب مهم تولید نهال گواهی شده برای همه استان‌های جنوبی کشور خواهد بود.
وی با اشاره اینکه سالانه بالغ بر یک و نیم میلیون تن مرکبات در استان فارس تولید می‌شود و زوال مرکبات تهدیدی برای باغ‌های این استان است، اظهار کرد: برای نخستین بار مهمترین مرکز تولید نهال گواهی شده مرکبات در ایستگاه تحقیقات شهرستان داراب ایجاد می‌شود که بیش از سه میلیارد تومان اعتبار اولیه به این امر اختصاص داده شده است.
این مقام مسئول، ایجاد مرکز کشت بافت در شهرستان جهرم را از دیگر برنامه‌ها به منظور توسعه باغبانی دانست و افزود: در این شهرستان به طور خاص برای تولید نهال خرما از طریق کشت بافت سرمایه‌گذاری بسیار سنگین شده است و به عنوان قطب بسیار مهم کشور در آینده خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)