• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۵۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۰
سیاسی » انتخابات

محمدصادقی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد

نماینده دوره‌های هفتم و نهم مجلس شورای اسلامی برای داوطلبی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای شاهین محمدصادقی در بدو ورود به ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران گفت: کشور ما با وجود برخورداری از ظرفیت‌های فراوان با مشکلات فراوانی روبرو است که ناشی از بی تدبیری‌ها در بدنه اجرایی کشور است.
وی افزود: شعار دولت من مدیران جوان و معیشت مردم است و در عرصه انتخابات برای خدمتگزاری باقی خواهم ماند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


این نماینده اسبق مجلس گفت: اولویت اصلی دولت من مبارزه و مقابله با کرونا خواهد بود و فکر می‌کنم مطالبه اصلی مردم از من چنین امری خواهد بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای محمدصادقی افزود: تجربه زیادی در دانشگاه دارم و دوره‌ای هم رئیس دانشگاه شهید بهشتی بودم که این امر می‌تواند در به کارگیری نخبگان در دولت آینده به کار آید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی اضافه کرد: زمانی که سال گذشته تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا حدود ۵۰۰ نفر بود، مسئولیت طرح شهید سلیمانی برای مقابله با کرونا را بر عهده داشتم که با اجرای این طرح؛ مرگ و میر به حدود ۵۷ نفر کاهش یافت، اما بعداً این طرح را از ما گرفتند که دیدید تلفات کرونا چقدر افزایش یافت.
وی گفت: دولت من دولت توکل و تغییر خواهد بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نیاز به تغییر نگرش داریم
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: نیاز به تغییر نگرش و رفتار داریم و من برای تغییر آمدم.
آقای شاهین محمدصادقی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بعد از ثبت نام در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران افزود: من زندگی ام را از ابتدای انقلاب وقف مردم کرده ام و امروز نیز به عنوان داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده ام و با اطمینان می‌گویم با همان نیت دوران دفات مقدس آرمان‌های بلند شهدا پا به عرصه گذاشته ام تا در خدمت مردم باشم.
وی گفت: جامعه ما مثل یک بیمار بدحال است که این جامعه نیاز به درمان دارد و در حالی که دستاورد‌های علمی ما جزء رتبه پانزدهم دنیاست.
محمدصادقی ادامه داد: مردم از عملکرد مسئولان ناراضی هستند و می‌خواهند این نارضایتی را با عدم مشارکت در انتخابات نشان دهند و این اصلا درست نیست.
وی گفت: اکنون دزدی که اسم آن را اختلاس می‌گذارند و رانت خواری و دزدی جزء رفتار‌های مدیران اجرایی کشور شده که این ناخوشآیند است.
صادقی گفت: مسئولان مردم را رعیت خود می‌دانند و تصور می‌کنند که مردم رعیت آن‌ها هستند در حالی که مردم، ولی نعمت آن‌ها هستند، اما در رفتار‌های مسئولان می‌بینیم که مردم را رعیت خود می‌دانند.
وی افزود: دست دولت در جیب مردم است و سفره مردم کوچک و کوچک‌تر شده است و مردم ما از این بی تدبیری و بی مدیریت رنج می‌کشند.
صادقی ادامه داد: بنابراین ما به یک تغییر نگرش و رفتار نیاز داریم و این تغییر نگرش نسبت به مردم باید به وجود بیاید و باور کنیم که فلسفه وجودی حکومت مردم است.
وی گفت: مردم، ولی نعمت‌های ما هستند و مسئولان نباید تصور کنند که مردم نوکر آن‌ها هستند و آن‌ها ارباب مردم.
صادقی گفت: امروز چند میلیون جوان بیکار داریم در حالی که سرمایه اصلی کشور هستند و اشتغال جوانان باید در اولویت باشد.
وی گفت: اولویت دیگر ما نیز کنترل بیماری کروناست که اکنون می‌گویند قابل کنترل نیست، همانطور که گفته ام در عرض شش ماه این بیماری ریشه کن خواهد شد و در صورت پیروزی در انتخابات تا پایان سال بایستی ۷۰ درصد مردم را واکسینه می‌کنم و با طرح شهید سلیمانی که جداسازی و غربالگری است می‌توان این بیماری را ریشه کن کرد.
وی گفت: متاسفانه اکنون در بحث وارد کردن واکسن مشکل را تحریم اعلام می‌کنیم در حالی که مشکل ما تحریم نیست بلکه بی تدبیری مسئولان است، اما توپ را به زمین مردم می‌اندازند.

 

محمدصادقی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد محمدصادقی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد محمدصادقی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت داوران استان در لیگ جهانی کاراته وان
افزایش نگران‌کننده مسمومیت با گاز CO در استان اردبیل
بارندگی و لغزندگی در محور‌های مواصلاتی اصفهان
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
احیای دو شرکت ورشکسته تولیدی با ورود دادگستری مازندران
ورود سامانه بارشی از اواخر وقت امشب به خراسان جنوبی
زنجان؛ رتبه اول کشور در نصب کنتورهای هوشمند آب
تشریح برنامه های اقتصادی و عمرانی شهرستان باروق
سرباز وظیفه ۲۰۰ گرم طلا را به دست صاحبش رساند
نفوذ سامانه بارشی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۸ بهمن
وزیران پیگیر رفع مشکلات مردم در استان‌ها هستند
مراسم نکوداشت رئیس اسبق دانشگاه الازهر در تهران
ضرورت طراحی الگوی نوین نظارتی برای آموزشگاه‌های آزاد و زبان
ساخت حسگر نانویی نوین برای تشخیص زودهنگام سرطان
افتتاح نمایشگاه خوشنویسی در شیروان
برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های باستان‌شناسی در کرمان
افزایش ۲۰ درصدی تولید توت فرنگی در گلخانه‌های فلاورجان
افتتاح و آغاز عملیات چندین طرح شهرداری یزد همزمان با دهه فجر
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
اولویت اول استان گلستان تأمین آب است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)