• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۷۱۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
با اشاره به کاهشی شدن روند بیماری

طبق معیارهای درمان، وضعیت کرونا در تهران هنوز قرمز است

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران: باوجود کاهش حدود ۱۵ درصدی بار بیماری در هفته اخیر، اما وضعیت بیماری در تهران هنوز بر اساس معیار‌های درمان قرمز است.

بطبق معیارهای درمان، وضعیت کرونا در تهران هنوز قرمز استه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر نادر توکلی با اشاره به اینکه وضعیت بیماری در تهران هنوز بر اساس معیار‌های درمان قرمز است، افزود: البته در هفته اخیر حدود ۱۵ درصد کاهش بار بیماری را شاهد بودیم و در بخش بیماران سرپایی هم روند کاهشی داریم که این موضوع خبر خوبی است، زیرا سبب می‌شود در روز‌های آتی تعداد موارد بستری هم کاهش یابد.
وی اضافه کرد: تعداد بستری‌های ما از روز پنجشنبه (۲۳ اردیبهشت) تا جمعه (۲۴ اردیبهشت) ۱۰۹۱ نفر بوده است که نسبت به روز قبل ۱۵ درصد کاهش یافته است. موارد بستری سرپایی در حوزه درمان ۶۳۰۰ نفر و در حوزه بهداشت ۱۵۰۰ نفر بوده است. تعداد کل بستری‌ها نیز ۷۱۳۰ نفر است که کماکان بالا است. آخرین آمار مرگ و میر کرونایی در تهران از پنجشنبه تا جمعه نیز ۸۴ نفر گزارش شده است.
توکلی درباره شرایط بیماری در روز‌های آتی، تاکید کرد: شرایط به شکل مختصری آرام می‌شود، اما اگر رعایت پروتکل‌ها به دقت صورت نگیرد و محدودیت‌ها به درستی اجرا نشود، در ۲ هفته آینده امکان اینکه روند کاهشی بیماری تدریجی شود، وجود دارد. اگر با روند مشخص و درستی پیش برویم ظرف دو هفته آینده کاهش بار بیماری بیشتر خواهد شد.
وی درباره علت کاهشی شدن روند آمار بیماری، اضافه کرد: این موضوع وابسته به سیر همه گیری بیماری است و به موضوعات دیگر مرتبط نیست، همه جای دنیا چنین است. وقتی همه گیری موج ایجاد و فشار زیادی ایجاد می‌کند، زنجیره انتقال ویروس افزایش می‌یابد و سپس به مرور روند کاهشی می‌شود.
وی درباره احتمال بروز موج پنجم بیماری، گفت: این احتمال با وجود بروز گونه‌های جهش یافته بیماری کاملا محتمل است.
توکلی درباره رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در جریان ثبت نام داوطلبان ریاست جمهوری در وزارت کشور و رعایت نکردن فاصله اجتماعی میان خبرنگاران و عکاسان، اظهار کرد: متاسفانه این مشکل در روز‌های اخیر مشاهده می‌شود. از سوی دیگر در جلسه ستاد استانی پیرامون برگزاری انتخابات موضوعاتی مطرح می‌شود و قطعا پیشنهادات مشخصی خواهیم داشت، قاعدتا با توجه به تعدد مراکز و صندوق‌های رای‌گیری، امکان رعایت شیوه نامه‌ها و نظارت‌ها وجود خواهد داشت.
وی درباره وضعیت تامین دارو و درمان بیماران، افزود: کماکان مصرف داروی رمدسیویر به دلیل فراگیری استفاده در کلینیک‌های سرپایی بالا است. در حال حاضر روندی را دنبال می‌کنیم که فقط در بیمارستان‌ها از این دارو استفاده شود. از طرفی با کاهش موج بیماری مشکل کمبود مقطعی این دارو هم رفع شده است. از نظر اکسیژن رسانی و تعداد تخت هم در حال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد. بیماران همچنین از طریق سامانه ۶۰۷۰ در استان تهران جایابی می‌شوند و به نزدیک‌ترین مرکز درمانی از محل سکونت که تخت خالی داشته باشد، ارجاع داده می‌شوند.
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران با اشاره به نزدیکی برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم، تصریح کرد: استاندار‌های لازم به مراکز ابلاغ شده است و هیات‌های نظارتی بهداشتی هم روند اجرای شیوه نامه‌ها را بررسی می‌کنند و والدین و دانش‌آموزان در این زمینه دغدغه‌ای نداشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)