• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۷۶۵۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۶
بین الملل » تحلیلی
خبرگزاري فرانسه گزارش داد؛

مقابله با جرم و جنایت چالش کلیدی انتخابات شهرداری نیویورک

نیویورک که تا مدت‌ها به عنوان امن‌ترین و مطمئن‌ترین کلانشهر جهان معروف بود، در سال‌های اخیر با افزایش نگران کننده جرم و جنایت روبرو شده و مقابله با این معضل خطرناک اکنون به یکی از چالش‌های محوری کارزار تبلیغاتی انتخابات شهرداری نیویورک تبدیل شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از نیویورک، در سال‌های ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۰ نیویورک به عنوان اولین کلانشهر بزرگ آمریکا با یک بحران بودجه جدی روبرو شد و تحت تاثیر این بحران جرم و جنایت به شدت در این شهر افزایش یافت، اما از سال‌های ۱۹۹۰ میزان جرم و جنایت در این شهر در روندی نزولی قرار گرفت به طوری که تا مدت‌ها از نیویورک به عنوان امن‌ترین کلانشهر جهان شهرت داشت.
با این حال از اوایل تابستان سال ۲۰۲۰ بار دیگر نرخ جرم و جنایت در این شهر رو به افزایش گذاشت. در ابتدا به نظر می‌رسید که این معضل پدیده‌ای موقتی است که تحت تاثیر همه گیری کرونا، مشکلات و محدودیت‌های این بحران بهداشتی و همچنین جنبش اعتراض آمیزی که پس از کشته شدن جرج فلوید بر ضد خشونت‌های پلیس به وجود آمده است و خیلی زود از شدت آن کاسته خواهد شد با این حال پس از گذشت ماه‌ها از شدت و حدت این معضل کم نشده و دیگر نمی‌توان آن را پدیده‌ای فرعی و موقتی دانست.
جان فاف استاد حقوق کیفری دانشگاه فوردهام می‌گوید:" خشونت در نیویورک آشکارا در حال افزایش است و بیم آن می‌رود که رشد ملموس این پدیده که سال گذشته شروع شد امسال نیز ادامه پیدا کند. وضعیت ناپایدار و مبهم اقتصادی و فشار‌های روانی ناشی از مشکلات اقتصادی به تشدید و گسترش خشونت در شهر کمک کرده و به آن حالتی دایمی داده است.
خروج تدریجی از بحران بهداشتی کرونا و کاهش بیکاری نیز چندان در بهبود اوضاع تاثیر نداشته و آمار و ارقام از کاهش خشونت‌ها حکایت نمی‌کند.
طبق آمار و ارقام رسمی که مقامات نیویورک منتشر کرده اند از اول ژانویه تا نهم مه امسال ۵۰۵ نفر بر اثر تیراندازی در این شهر کشته یا زخمی شده اند در حالی که این رقم در همین مدت در سال ۲۰۲۰ فقط ۲۷۵ نفر بود.
آمار رسمی از کاهش خشونت در مترو نیویورک حکایت دارد، اما به گفته کارشناسان این آمار فریبنده است چرا که همه گیری کرونا موجب کاهش استفاده از مترو شده است.
هشتم ماه مه تیراندازی در میدان تایمز نیویورک در روز روشن که منجر به زخمی شدن دو زن و یک کودک شد، ضرورت مقابله با خشونت را به یکی از موضوعات محوری تبلیغات انتخابات شهرداری نیویورک که قرار است نوامبر آینده برگزار شود، تبدیل کرد.
از میان نامزد‌های اصلی سمت شهرداری نیویورک می‌توان به اندرو یانگ نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری، اریک آدامز رئیس بروکلین و افسر سابق پلیس و همچنین ریموند مک گیر بانکدار پیشین وال استریت اشاره کرد.
این سه نفر هر کدام قول داده اند که در صورت رسیدن به مقام شهرداری نیویورک، برای بهبود امنیت شهر و مقابله با خشونت‌های فزاینده تدابیر موثری به اجرا گذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
شکارچیان متخلف در دام قانون
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)