• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۸۳۹۵
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
البرز » اجتماعی

امتحانات حضوری دانش آموزان در البرز آغاز شد

همزمان با سراسر کشور امتحانات حضوری دانش آموزان پایه نهم و دوازدهم در استان البرز با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی آغاز شد.

آغاز امتحانات حضوری دانش آموزان در البرزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ مدیر کل آموزش و پرورش البرز گفت: حوزه‌های امتحانی پایه دوازدهم در این استان به ۲ برابر افزایش یافته است. 

سالار قاسمی با اشاره به اینکه در شرایط عادی برای امتحانات پایه دوازدهم در البرز ۹۰ حوزه امتحانی پیش بینی می شد که در وضعیت کنونی بیش از ۱۸۰ حوزه، محل برگزاری امتحانات پایه دوازدهم اختصاص یافته است.

وی گفت: در طول ایام امتحانات برای حفظ سلامت دانش آموزان در امتحانات حضوری نیاز به همراهی و اعتماد والدین و دانش آموزان داریم تا امتحانات با ضریب بالای ایمنی با رعایت اصول کامل دستورالعمل های بهداشتی تعریف شده از طرف ستاد کرونا برگزار شود.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز  با بیان اینکه صندلی های دانش‌آموزان با فاصله دو متر از هم در فضای حوزه های امتحانی البرز چینش شده است، افزود: امتحانات حضوری دانش آموزان پایه نهم نیز در سه نوبت صبح، ظهر و عصر برنامه ریزی و اجرایی شده است.

قاسمی گفت: با توجه به اهمیت و تاثیرگذاربودن پایه نهم و دوازدهم در سرنوشت،هدایت تحصیلی، کنکور و شغل دانش آموزان در آینده باید توجه بیشتری کنیم تا سنجش واقعی از دانش آموزان انجام شود.

مدیر کل آموزش و پرورش البرز افزود: حفظ سلامت دانش آموزان ، رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از مسائل محوری آزمون حضوری دانش آموزان است که برای آن برنامه ریزی لازم انجام شده است.

قاسمی گفت: اعضای ستاد کرونا کشور تصمیم برگزاری امتحانات حضوری را  گرفته است زیرا آموزش و پرورش از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون چندین آزمون از جمله کنکور و المپیادهای علمی را برگزار کرده که گزارش کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی و ستاد کرونا نشان از رعایت دستورالعمل های بهداشت به منظور حفظ سلامت دانش آموزان داشته است.

مدیر کل آموزش و پرورش البرز افزود: ۳۰ درصد مطالب درسی کتاب ها نیز برای آزمون که شامل یک سوم محتوای کتاب می شود، حذف شده است و سوالات آزمون حضوری نیز برحسب آموزش مجازی طرح شده است.

وی گفت: برگه امتحانی برای دانش‌آموزان مقطع نهم را معلمان هر مدرسه تصحیح خواهند کرد و صحیح کردن برگه امتحانی دانش‌آموزان پایه دوازدهم نیز استانی خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش البرز افزود: آن دسته از دانش آموزانی که به دلیل موجه نتوانند در سر جلسه امتحان حضور یابند ، با ارائه مدارک و مستندات ، در شهریور ماه از آن ها امتحان گرفته خواهد شد.

وی گفت: مراقبت از سلامتی دانش آموزان در برابر ویروس کرونا در حوزه ها و کانون های برگزاری امتحانات حضوری پایه های نهم و دوازدهم از اهمیت ویژه ای برای آموزش و پرورش برخوردار است و به همین علت با دقت و وسواس بر رعایت نکات بهداشتی نظارت خواهد شد.

 امتحانات نهایی دانش‌آموزان در استان البرز همزمان با سراسر کشور از ۲۷ اردیبهشت آغاز شده است  و تا ۲۲ خرداد ماه سال جاری ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)