• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۰۸۴۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶

جنگ چند سر باخت برای نتانیاهو

امتناع نخست وزیر رژیم صهیونیستی  از پذیرش آتش بس نه از روی قدرت بلکه درست برعکس به منزله پذیرش شکست است اما مسئله اینجاست که در نهایت راه جایگزینی جز آن برایش متصور نیست و ادامه جنگ و فراگیر شدن آن نتایج به مراتب خسارت بارتری را برای او رقم خواهد زد.

جنگ چند سر باخت برای نتانیاهو

زمانی که نتانیاهو برای تحریک صهیونیست های  افراطی موسوم به حریدی ها برای تعرض به مسجد الاقصی و کوچ اجباری فلسطینی های ساکن شیخ جراح تلاش می کرد تا از فضای آن برای تشکیل کابینه و یا ممانعت از تشکیل کابینه بدست رقیب خود از حزب راست میانه استفاده کند هرگز فکر نمی کرد در تنگنایی قرار گیرد که نه راه پیش داشته باشد و نه راه پس. 
اکنون اگر نتانیاهو به آتش بس تن دهد یک شکست سیاسی و نظامی بزرگ را بنام خود ثبت خواهد کرد که خاطره شکست در جنگ 33 روزه را تداعی خواهد کرد ضمن آنکه جنگ جاری ویژگی هایی دارد که برای اولین بار اتفاق می افتد و اقدامی بی سابقه محسوب می شود اما اگر به جنگ ادامه دهد باز بر گستره خسارت نظامی و تلفات خود  خواهد افزود و ضمن اینکه پایگاه داخلی خود را بیش از پیش تضعیف خواهد کرد بلکه احتمال گسترش دامنه جنگ به خارج از فلسطین اشغالی وجود دارد.
در جریان درگیری های اخیر,  فلسطینی های ساکن در کشورهای همجوار راهی مرز های فلسطین اشغالی شده اند و اگر چه ارتش های اردن ، لبنان و مصر تاکنون توانسته اند از ورود آنها به داخل اراضی اشغالی 1948 و 1967 جلوگیری کنند اما هیچ تضمین کامل وجود ندارد و هر آن احتمال شکسته شدن حصارهای مرزی وجود دارد.
افزون بر این، همپیمانان گروه های مقاومت در خارج از اراضی اشغالی برای همیشه نمی توانند در برابر کشتارهای غزه بی تفاوت بمانند و همچنانکه از بیانیه هشدار آمیز یمنی ها بر می آید هر آن احتمال اینکه به نفع فلسطینی ها وارد عمل شوند وجود دارد و در این صورت نیروی دریایی این رژیم نیز فلج خواهد شد  کما اینکه فرودگاه های آن در اقدامی بی سابقه بسته شده اند و این رژیم مجبور شده است از فضای سایر کشورها همچون قبرس و امارات استفاده کند و طبق پیش بینی های موجود به محض اینکه فرودگاه ها باز شوند هزاران مهاجر صهیونیست با توجه به وضعیت پیش آمده فرار را بر قرار ترجیح داده و روند مهاجرت معکوس شدت خواهد گرفت.
با توجه به این موارد، امتناع نتانیاهو از پذیرش آتش بس نه از روی قدرت بلکه درست برعکس به منزله پذیرش شکست است اما مسئله اینجاست که در نهایت راه جایگزینی جز آن برایش متصورنیست و ادامه جنگ و فراگیر شدن آن نتایج به مراتب خسارت بارتری را برای آن رقم خواهد زد.
در عرصه عمل نیز واقعا میانجی قوی وجود ندارد که به داد نتانیاهو برسد. حماس میانجی گری قطر و مصر را رد کرده ، مصر بعد از نقض تعهد رژیم صهیونیستی در خودداری از هدف قرار دادن اماکن غیرنظامی و برج های مسکونی از میانجی گری خود صرف نظر کرده و امریکا نیز در حالی  نماینده دون پایه خود را به اراضی اشغالی فرستاده که بحران بی اعتمادی و فضای سرد بی سابقه ای بر روابط میان امریکا و رژیم صهیونیستی و بخصوص میان دولت بایدن و نتانیاهو حاکم است که هر گونه ابتکار عمل را از میانجی امریکایی سلب می کند.
--------------------------------------------------------
احمد کاظم زاده

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)