• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۰۶۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
با حضور دکتر زالی و به طور همزمان؛

بهره برداری از مراکز واکسیناسیون علیه کرونا ویژه بیماران خاص

با راه اندازی ۴ مرکز تلقیح واکسن کرونا در بیمارستان‌های غیرکرونایی ویژه واکسیناسیون بیماران خاص و صعب العلاج، واکسیناسیون این افراد شتاب بیشتری می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران در مراسم بهره برداری و بازدید از مرکز واکسیناسیون بیماران خاص بیمارستان مهدیه در جنوب تهران، افزود: البته تا قبل از استقرار این مراکز بسیاری از بیماران خاص اولویت دار که در سامانه‌های الکترونیکی دانشگاه ثبت نام کرده بودند واکسینه شده اند، اما با راه اندازی این مراکز امر واکسیناسیون بیماران خاص شتاب بیشتری می‌گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با تاکید بر اینکه برای واکسیناسیون بیماران خاص باید احتیاط و ملاحظات بیشتری در نظر گرفته شود گفت: از آنجا که باید مراکز واکسیناسیون این افراد با یک پس زمینه بیمارستانی تاسیس تا غربالگری ابتدایی و علایم حیاتی شان ثبت شود تصمیم بر این شد که واکسیناسیونشان در محیط‌های بیمارستانی انجام شود.
فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: با راه اندازی این ۴ مرکز واکسیناسیون بیمارستان مهدیه در بخش جنوبی و جنوب شرق تهران، بیمارستان طرفه که بیمارستان تخصصی چشم است، بیمارستان اشرفی اصفهانی در حالت عادی هم به بیماران خاص تعلق دارد، و در بخشی از بیمارستان امام حسین در شرق تهران واکسیناسیون بیماران خاص با شتاب بیشتری صورت می‌گیرد و تلاش بر این بوده که زبده‌ترین نیرو‌های کادر درمانی را برای تلقیح واکسن بیماران خاص انتخاب کنیم.
آقای دکتر زالی با بیان اینکه تاکنون ۱۱ هزار بیمار خاص در تهران واکسینه شده اند گفت: پیش‌بینی ما این است که باید تا ۳۵۰۰۰ پیش برویم؛ در بعضی از بیماران خاص مانند بیماران هموفیلی تالاسمی واکسیناسیون به صورت ۱۰۰ درصد انجام شده و از دیروز هم واکسیناسیون بیماران دیالیزی شتاب بیشتری گرفته است و امروز هم در این بیمارستان بیماران پیوندی مورد واکسیناسیون قرار می‌گیرند.
وی افزود: بیشتر بیماران پیوندی که برای دریافت واکسن حضور داشتند خوشبختانه به دلیل رعایت خوب چندین ماه گذشته شواهدی از ابتلا نداشتند که این نکته بسیار مثبتی است و من به خانواده‌های این بیماران که از یک فهم عمیق اجتماعی برخوردار هستند تبریک می‌گویم که طی این ماه‌های کرونایی تلاش کردند تا شرایط امن و ایمنی را برای این افراد فراهم کنند.
زالی در پاسخ به این سوال که نحوه اطلاع رسانی برای درمان قرار گرفتن بیماران خاص چگونه است گفت: خوشبختانه اکثر بیماران خاص در پرونده سلامت الکترونیک مشخصات شان ثبت شده است و موارد دیگر نیز، چون برای تمام بیماران خاص پرونده‌های بسیار مدون و منظمی وجود دارد اداره کل بیماران خاص در وزارت بهداشت پرونده این افراد را بر اساس محل جغرافیایی آنان به دانشگاه مربوط برای واکسیناسیون ارسال می‌کند، به طور مثال بیماران پیوند برای دریافت دارو‌های خاص شان دارای پرونده هستند و مشکلی از این نظر نداریم و نشانی و شماره تلفن آنان کاملاً در اختیار ما قرار دارد و حتماً فراخوان خواهند شد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: بعد از افراد سالمند، بیماران خاص گروهی هستند که اگر ما بتوانیم آن‌ها را مورد حفاظت قرار دهیم بخش قابل توجهی از نگرانی ما درخصوص مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا کاهش پیدا می‌کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خبررسانی عالیه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)