• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۰۶۱۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
با حضور دکتر زالی و به طور همزمان؛

بهره برداری از مراکز واکسیناسیون علیه کرونا ویژه بیماران خاص

با راه اندازی ۴ مرکز تلقیح واکسن کرونا در بیمارستان‌های غیرکرونایی ویژه واکسیناسیون بیماران خاص و صعب العلاج، واکسیناسیون این افراد شتاب بیشتری می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران در مراسم بهره برداری و بازدید از مرکز واکسیناسیون بیماران خاص بیمارستان مهدیه در جنوب تهران، افزود: البته تا قبل از استقرار این مراکز بسیاری از بیماران خاص اولویت دار که در سامانه‌های الکترونیکی دانشگاه ثبت نام کرده بودند واکسینه شده اند، اما با راه اندازی این مراکز امر واکسیناسیون بیماران خاص شتاب بیشتری می‌گیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با تاکید بر اینکه برای واکسیناسیون بیماران خاص باید احتیاط و ملاحظات بیشتری در نظر گرفته شود گفت: از آنجا که باید مراکز واکسیناسیون این افراد با یک پس زمینه بیمارستانی تاسیس تا غربالگری ابتدایی و علایم حیاتی شان ثبت شود تصمیم بر این شد که واکسیناسیونشان در محیط‌های بیمارستانی انجام شود.
فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: با راه اندازی این ۴ مرکز واکسیناسیون بیمارستان مهدیه در بخش جنوبی و جنوب شرق تهران، بیمارستان طرفه که بیمارستان تخصصی چشم است، بیمارستان اشرفی اصفهانی در حالت عادی هم به بیماران خاص تعلق دارد، و در بخشی از بیمارستان امام حسین در شرق تهران واکسیناسیون بیماران خاص با شتاب بیشتری صورت می‌گیرد و تلاش بر این بوده که زبده‌ترین نیرو‌های کادر درمانی را برای تلقیح واکسن بیماران خاص انتخاب کنیم.
آقای دکتر زالی با بیان اینکه تاکنون ۱۱ هزار بیمار خاص در تهران واکسینه شده اند گفت: پیش‌بینی ما این است که باید تا ۳۵۰۰۰ پیش برویم؛ در بعضی از بیماران خاص مانند بیماران هموفیلی تالاسمی واکسیناسیون به صورت ۱۰۰ درصد انجام شده و از دیروز هم واکسیناسیون بیماران دیالیزی شتاب بیشتری گرفته است و امروز هم در این بیمارستان بیماران پیوندی مورد واکسیناسیون قرار می‌گیرند.
وی افزود: بیشتر بیماران پیوندی که برای دریافت واکسن حضور داشتند خوشبختانه به دلیل رعایت خوب چندین ماه گذشته شواهدی از ابتلا نداشتند که این نکته بسیار مثبتی است و من به خانواده‌های این بیماران که از یک فهم عمیق اجتماعی برخوردار هستند تبریک می‌گویم که طی این ماه‌های کرونایی تلاش کردند تا شرایط امن و ایمنی را برای این افراد فراهم کنند.
زالی در پاسخ به این سوال که نحوه اطلاع رسانی برای درمان قرار گرفتن بیماران خاص چگونه است گفت: خوشبختانه اکثر بیماران خاص در پرونده سلامت الکترونیک مشخصات شان ثبت شده است و موارد دیگر نیز، چون برای تمام بیماران خاص پرونده‌های بسیار مدون و منظمی وجود دارد اداره کل بیماران خاص در وزارت بهداشت پرونده این افراد را بر اساس محل جغرافیایی آنان به دانشگاه مربوط برای واکسیناسیون ارسال می‌کند، به طور مثال بیماران پیوند برای دریافت دارو‌های خاص شان دارای پرونده هستند و مشکلی از این نظر نداریم و نشانی و شماره تلفن آنان کاملاً در اختیار ما قرار دارد و حتماً فراخوان خواهند شد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونای کلان شهر تهران گفت: بعد از افراد سالمند، بیماران خاص گروهی هستند که اگر ما بتوانیم آن‌ها را مورد حفاظت قرار دهیم بخش قابل توجهی از نگرانی ما درخصوص مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا کاهش پیدا می‌کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
خبررسانی عالیه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)