• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۲۴۶۳
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۵
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

آمادگی بندر بوشهر برای تخلیه کالای کشتی‌های ۴۵ هزار تنی

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر از آمادگی این بندر برای تخلیه کالای کشتی‌های ۴۵ هزار تنی خبر داد.

آمادگی بندر بوشهر برای تخلیه کالای کشتی‌های ۴۵ هزار تنیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، آقای سیاوش ارجمندزاده با اشاره به سیاست سازمان بنادر و دریانوردی در توزیع کالا‌های اساسی از مسیر بنادر مختلف کشور، گفت: تسهیل توزیع، کاهش قیمت تمام شده و کوتاه شدن مسیر؛ مزایای تمرکززدایی در تخلیه کالا‌های اساسی از مسیر یک بندر در کشور است.
وی در رابطه با پهلوگیری کشتی‌های با ظرفیت ۳۰ هزارتن و حتی بالاتر در بندر بوشهر، افزود: با لایروبی صورت گرفته در سال ۹۸ و ۹۹، کانال دسترسی بندر بوشهر آماده پذیرش کشتی‌های ۳۰ هزار تن و حتی بالاتر شد و رایزنی برای پذیرش کالای اساسی در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: از نیمه دوم سال گذشته بارگیری و صادرات مواد معدنی با کشتی‌های ۳۰ هزارتنی و بالاتر انجام و در سال ۹۸ و ۹۹ نیز مجموعا هفت کشتی ۱۳ هزار تنی برنج پهلوگیری شد.

برنج وارداتی کشور از مسیر بوشهر توزیع خواهد شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ با رایزنی‌های صورت گرفته با شرکت بازرگانی دولتی، آمادگی پذیرش کشتی‌های ۳۰ هزارتنی در بندر بوشهر اعلام شد، گفت: در نهایت برای اولین بار کشتی ۳۱ هزار و ۶۰۰ تنی حامل کالای کیسه‌ای برنج از مسیر بندر بوشهر وارد کشور شد و قرار است این رویه تداوم داشته باشد.
ارجمندزاده افزود: امیدواریم که کل برنج وارداتی کشور را از مسیر بوشهر توزیع کنیم و برای پذیرش گندم نیز اعلام آمادگی کرده ایم و امکان پذیرش کشتی‌های ۳۰ هزارتن و بالاتر را در بندر بوشهر داریم.

عملکرد مناسب بندر بوشهر در تخلیه کالا‌های اساسی

وی با اشاره به اینکه عملکرد بندر بوشهر برای تخلیه کالا مناسب است، گفت: خوشبختانه کشتی‌ها با دموراژ روبرو نمی‌شوند و پتانسیل بندر بوشهر برای پذیرش کالا‌های اساسی مناسب بوده و شرکت بازرگانی دولتی نیز پس از مشاهده عملکرد‌ها راغب شد تا شرایط پذیرش کشتی‌های با سایز بزرگتر را در بندر بوشهر به منظور تخلیه کالا‌های اساسی فراهم کند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر با بیان اینکه سیاست سازمان بنادر و دریانوردی بر توزیع کالا‌های اساسی از مسیر بنادر مختلف کشور است، عنوان کرد: تا پیش از این رویه به گونه‌ای بود که تمرکز بر بندر امام (ره) متمرکز شده بود و شاهد ترافیک کالا‌های اساسی در این بندر بودیم، اما هم اکنون شرایط به نحوی مطلوب تغییر کرده و مسیر جاده‌ای کوتاه تری از بنادر مختلف برای توزیع کالا‌های اساسی در داخل کشور طی می‌شود.

مزایای تخلیه کالا‌های اساسی در بنادر مختلف کشور

ارجمندزاده ادامه داد: قرار بر این است که تمرکز تخلیه کالا‌های اساسی در یک بندر کشور نباشد و اینگونه شاهد توزیع راحت‌تر و مسیر کوتاه‌تر برای جابجایی کالا باشیم.
وی با اشاره به اینکه پسکرانه بندر بوشهر شامل استان بوشهر و بخشی از استان‌های فارس، اصفهان و کهگیلویه و بویر احمد است، گفت: اگر شاهد توزیع گندم از مسیر بندر بوشهر باشیم، فاصله زمینی کوتاه تری برای توزیع کالا به برخی از استان‌های کشور طی خواهد شد که در نهایت به کاهش هزینه تمام شده کالای مربوطه می‌انجامد.

شرایط تخلیه کالای کشتی‌های تا ۴۵ هزار تنی در بندر بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر با اشاره به سیاست گذاری سازمان بنادر در راستای تسهیل توزیع از طریق عدم تمرکززدایی، گفت: با رایزنی صورت گرفته با شرکت بازرگانی دولتی شاهد پهلوگیری کشتی‌های سایز بزرگ در حوزه کالا‌های اساسی در بنادر مختلف کشور هستیم و در خصوص بندر بوشهر نیز این امکان وجود دارد تا بخشی از کالای کشتی‌های با سایز ۴۰ تا ۴۵ هزار تنی بدون هزینه تخلیه و با تجهیزات موجود در لنگرگاه تخلیه شود و زمانی که کشتی به درافت مناسب رسید، بخش باقی مانده کالا در اسکله تخلیه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)