• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۲۹۵۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۵
کردستان » علمی و فرهنگی

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت سردار سلیمی در سریش‌آباد

مراسم بزرگداشت اولین سالروز شهادت سردارشهید شکیبا سلیمی و همرزمانش در مسجد جامع سریش آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز کردستان، مسوول نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدای شمال‌غرب در مراسم اولین سالگرد شهید شکیبا سلیمی در مسجد جامع سریش‌آباد گفت: حضور مردم در انتخابات پیش‌رو، ورود به میدان دفاع و جهادی همانند دفاع مقدس است.مراسم بزرگداشت اولین سالروز شهادت سردار سلیمی در سریش‌آباد

حجت‌الاسلام احمد جلیلی   اظهار داشت: دشمنان همواره از طرفیت‌های مردمی نظام جمهوری اسلامی می‌ترسند.


وی با اشاره به اهمیت انتخابات و حضور در آن افزود: انقلاب اسلامی با خون شهدا به ثمر نشست و حفظ شد و مشارکت پرشور در انتخابات، حراست از خون شهداست.
مسوول نمایندگی، ولی فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدای شمال غرب گفت: شهدای گرانقدر کردستان و شهر سریش آباد مایه افتخار اسلام هستند و یاد و خاطره آن‌ها گرامی باد.

وی با بزرگداشت یاد و خاطره عروج شهید شکیبا سلیمی و همرزمانش افزود: شهدای گرانقدر اسلام تا آخرین نفس هم با دشمن خارجی و هم باطنی مبارزه کردند و نمونه بارز رشادت شهدا را می‌توان در شهید شکیبا سلیمی دید.

حجت الاسلام جلیلی یادآور شد: شهید سلیمی مدافع امنیت در کردستان و مجاهدی بود که خود را وقف خدمت کرد و جرات و جسارت او در ماموریت‌های مهم سپاه به خوبی دیده می‌شد.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان هم در این مراسم با بیان اینکه همه این شهید گرانقدر را با شجاعت می‌شناسند و از او به نیکی یاد می‌کنند گفت: این شهید بزرگوار به عنوان فرمانده نخبه نظامی، رزمنده‌ای شجاع، ارزشی، ولایت مدار، ایثارگر، امانتدار به وفای به عهدی که با رهبر انقلاب و شهدا بست تا آخر عمر به عهدش پایبند بود.

سردار سید صادق حسینی، ساده زیستی، مومن بودن و انقلابی بودن را از خصایص این شهید والامقام اعلام و اظهار داشت: شهید سلیمی فردی با تقوی و حساس به بیت المال و در اجرای ماموریت‌های محوله بسیار کوشا بود و با تلاش شبانه روزی برای امنیت مردم جانش را تقدیم کرد.

وی با تاکید براینکه ملت شجاع ایران اسلامی در مسیر شهدا کوتاهی نخواهد کرد و برای پاسداشت خون شهدا و ارزش‌های آنان بسیج خواهد شد افزود: این پایمردی تا شکست و خواری دشمنان این مرز و بوم و پیروزی سپاه اسلام ادامه دارد.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با بیان اینکه شهادت، بیداری، معرفت و عرفان الهی را معنا می‌کند و بینایی، درک موقعیت و ارائه طریق مسیر الی الله را شفاف می‌کند اضافه کرد: شهادت مشعلی است که خداوند در جان برگزیدگانش بر می‌افروزد و شهید زیباترین زخم بر پیکره هستی و شهادت زیباترین غزلی است که از لب‌های سرخ حقیقت می‌تراود و به تعبیر پیامبر (ص) شرافت مردانه‌ترین مرگ شهادت است.

سردار حسینی با اشاره به فرموده حضرت علی (ع) که اگر امید من به شهادت نبود هرگز وارد جنگ نمی‌شدم افزود: انبیا، علما و شهدا از سه گروه شفاعت کننده در روز قیامت هستند پس جایگاه شهدا برجسته، رفیع و عظیم است.

فرمانده سپاه بیت المقدس با اشاره به اینکه امروز ایران اسلامی در یک جنگ سخت و همه جانبه با دشمن امریکایی و صهیونیستی است اظهار داشت: امروز هم باید مانند دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی مستحکم، با اراده و با ایمان با دشمن بجنگیم و برای بقای نظام بزرگ اسلامی تلاش کنیم و از هیچ کوششی دریغ نکرده و همچون شهدا از کشور دفاع کنیم.

وی افزود: وقتی که احزاب ضدانقلاب و دشمنان نظام یکی می‌شوند اراده، سلیقه و ایمان ما قوی‌تر شده و هرگز جامعه اسلامی ضعیف نمی‌شود و با جهاد، ایمان و شکست دادن قویترین دشمن، قوی و مستحکم خواهد شد.

سردار حسینی گفت: قدرت امروز کشور ما چیزی جز ثابت قدم بودن، پیشرفت و رشد، جاری سازی اراده مبنی بر شکست دادن دشمن تصویری دیگر ندارد و امریکا مثل گذشته برای شکست دشمنانش در طول و عرض گسترش پیدا نمی‌کند و الان در حال فرار از شکست در چنگال محور مقاومت است و دشمن ما قطعا شکست خورده است.

وی یادآور شد: در دایره ایستادگی و مقاومت در برابر استکبار قوی می‌شویم همان طور که در دفاع مقدس تجربه کردیم که اگر افق نگاه ما چیزی جز شکست دشمن باشد پیروز نخواهیم بود.

وی افزود: امروز نیز ایران اسلامی محور مقاومت و امید مستضعفان جهان در سایه رهبری‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب است.
سردار حسینی نمونه بارز ایستادگی مستضعف در برابر مستکبران را دفاع جانانه فلسطین در برابر رژیم اشغالگر قدس اعلام و اظهار داشت: صهیونیست امروز مایوس و ناامید از شکست فلسطین به جنایت و کشتار زنان کودکان و مردان بی پناه روی آورده است چراکه می‌داند به آخر کار خود رسیده است.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در ادامه به انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های اسلامی شهر و روستا اشاره کرد و افزود: دشمن با تبلیغ گسترده به دنبال ایجاد نا امیدی در جامعه اسلامی ماست تا به وسیله آن حضور در انتخابات را کمرنگ کند، اما با اتکاء به خداوند و با تدابیر رهبر معظم انقلاب مردم با اراده قوی، مستحکم و تصمیم ساز پرشور‌تر از همیشه در عرصه حاضر خواهند شد.


سردار حسینی اضافه کرد: حضور گسترده، آگاهانه و انتخاب اصلح محور‌هایی هستند که مردم آن را بر عهده دارند و فردی که انتخاب می‌شود باید انقلابی، حامی فقرا، مخالف اشرافی‌گری، استکبارستیز، پیرو ولایت فقیه و به دنبال گشایش در امور مردم از نظر اقتصادی و معیشتی باشد.


ظهر روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹) در پی درگیری رزمندگان سپاه با یک تیم تروریستی ضدانقلاب در دیواندره، سرباز ولایت سرهنگ پاسدار شکیبا سلیمی فرمانده شجاع و دلیر پس از عمری مجاهدت و فداکاری در راه امنیت پایدار استان کردستان، به‌همراه ۲ رزمنده غیور اسلام «جعفر نظام‌پور و محمد شکری» پس از درگیری و به درک واصل نمودن تعدادی از عناصر ضد انقلاب، شهد شیرین شهادت را با زبان روزه نوشیدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
هشدار دستگاه قضا درباره کلاهبرداری با وعده ارزهای دیجیتال
درخشش کشتی گیران البرزی در المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان
آتش سوزی در یک واحد مسکونی یک مصدوم بر جای گذاشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
افت شدید منابع آبی استان/ کاهش ۹۲ درصدی بارش‌ها در زنجان
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۵ آذر ۱۴۰۴
اجرای رزمایش «کارزار خدمت» در محله بهمن‌آباد چوار
بسته خبر‌های کوتاه چهارم آذر ۱۴۰۴
پیگیری ویژه کمیسیون اصل نود برای رفع کُندی در اجرای سامانه جدید گمرکی
بررسی طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش استان کرمان
رونمایی از سامانه جامع قوانین و مقررات مالیاتی
خبر‌هایی از بازگشایی خیابان امام خمینی شهمیرزاد
آغازگام دوم رويداد راه اندازي کسب و کار در استان کرمان
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
تداوم آلودگی هوا و کاهش کیفیت آن در سمنان
رزمایش بزرگ «جهادگران فاطمی ۵» در رودبار جنوب
فعالیت ۲۵ پایگاه مقاومت بسیج در کیش
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاههاست
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
زلنسکی: به نفع روسیه است که جنگ را ادامه بدهد
دورکاری اداره‌ها و بانک‌های استان اصفهان
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)