• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۳۵۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۴
گیلان » اجتماعی
رئیس کل دادگستری گیلان ،

انتخاب افراد صالح و متعهد ، نشانگر فهم جمعی

رئیس کل دادگستری گیلان : در نظام انتخاباتی باید مولفه اخلاق و رشد عقلانیت تقویت شود و انتخاب افراد صالح و متعهد نشانگر فهم جمع و حاصل یک خرد جمعی است.

انتخاب افراد صالح و متعهد ، نشانگر فهم جمعیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رئیس کل دادگستری گیلان امروز در ششمین نشست ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی گفت : نظام جمهوری اسلامی ایران به لحاظ اینکه یک سلسله مولفه‌های دینی پیش رو دارد و بر این اساس در حال فعالیت است ، هیچگاه نگرانی ندارد ، اما اگر این مولفه‌های دینی که شامل اخلاق، تواضع، فروتنی و پاسداری از خون شهدا است کمرنگ شود آنگاه نگرانی و دغدغه به وجود می‌آید.

حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی با بیان اینکه با همه توطئه‌های دشمنان برای برگزاری انتخابات پیش رو نگرانی نداریم افزود : نظام حاکمیتی باید همیشه بر مدار اخلاق پیش رود و فضای انتخاباتی نباید بر بی اخلاقی دامن بزند.

انتخاب افراد صالح و متعهد ، نشانگر فهم جمعیوی با بیان اینکه دشمنان در تلاشند تا با از بین بردن حیثیت، بی اخلاقی و بی کرامت کردن برخی افراد، حضور آحاد مردم را در انتخابات کمرنگ کنند، گفت: کسی نمی‌تواند مسیر انقلاب اسلامی را تغییر دهد و فقط باید برابر این توطئه‌ها علیه آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، به دنبال شکوفا کردن عقلانیت مردم باشیم، زیرا اگر در این زمینه ضعیف عمل کنیم، توطئه‌های دشمنان اثر گذار خواهد شد.

رئیس کل دادگستری گیلان تصریح کرد: باید فضای رشد عقلانی را بالا ببریم تا با بصیرت و هوشیاری بهترین‌ها از سوی مردم انتخاب شوند.

همچنین در ادامه این نشست دادستان مرکز استان گفت: همانطور که بار‌ها و بار‌ها در طول تاریخ شعار «ما می‌توانیم» را محقق کردیم امروز هم می‌توانیم به بهترین نحو انتخابات را برگزار و نقشه‌های شوم دشمنان را نقش برآب کنیم.

مهدی فلاح میری با بیان اینکه استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود، افزود: باید با افرادیانتخاب افراد صالح و متعهد ، نشانگر فهم جمعی که قصد تشویش اذهان عمومی را دارند و در تلاش اند تا با بد اخلاقی‌ها، مانع حضور حداکثری مردم در انتخابات شوند به شدت برخورد شود.

وی تصریح کرد : با توجه به فعالیت گسترده در زمینه انتخابات در فضای مجازی ، باید بیش از پیش فعالیت فضای مجازی مورد نظارت و توجه قرار گیرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان هم در این نشست گفت : نامزد‌های انتخاباتی باید ضمن رعایت منشور انتخاباتی، همچنین از بداخلاقی‌ها و توهین رقبا بپرهیزند و مدیران سایت‌ها در فضای مجازی نیز باید بر اساس قانون اقدام به تبلیغ و فعالیت کنند.

انتخاب افراد صالح و متعهد ، نشانگر فهم جمعیاحمد آقایی افزود: برای برگزاری انتخابات سالم در حال حاضر ۵۹ نشست با موضوع انتخابات در سراسر استان برگزار شد و ۲۰۲ مصوبه در این زمینه تصویب شده و در حال اجرا است. 

وی با بیان اینکه یکی از وظایف دست اندرکاران ستاد انتخابات، شناسایی آسیب‌های انتخاباتی است، تصریح کرد: اعضای ستاد باید با کنترل و نظارت ضمن از بین بردن توطئه‌های دشمنان برای زیر سوال بردن امنیت انتخابات، همچنین سیاست‌های کلی رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات را که در بند ۵ به موضوع پیشگیری و در بند ۷ نسبت به موضوع آسیب شناسی اشاره شده است، دستور کار خود قرار دهند.

در پایان این نشست هریک از اعضای نشست ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان، فعالیت‌های خود را برای برگزاری انتخابات سالم بیان کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)