تسریع در ساخت دانشکده و کلینیک دامپزشکی آمل
معاون پژوهش وزارت علوم از حمایت ویژه این وزارتخانه برای تسریع در روند ساخت دانشکده وکلینیک دامپزشکی آمل خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف در نشست رییس و اعضای هیات علمی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین شهرستان آمل با حضور نماینده مردم آمل درمجلس شورای اسلامی، ازحمایت ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور در سرعت بخشیدن به روند ساخت و بهره برداری از دانشکده وکلینیک دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین شهرستان آمل به عنوان تنها دانشکده شمال کشور تا مهر امسال و نیز تجهیز امکانات استاندارد آن تا پایان سال خبر داد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تلاش خواهیم کرد تا در بودجه عمرانی امسال وزارت علوم، باقیمانده مراحل ساخت این دانشکده تامین اعتبار شده و همچنین از محل بودجه پژوهشی به میزان ۲۶۲ میلیارد تومان که توسط مجلس شورای اسلامی برای تامین تجهیزات دانشگاه و پژوهشگاههای کشور پیش بینی شده است، در خرید تجهیزات استاندارد دانشکده دامپزشکی آمل اختصاص داده شود.
دکتر رحیمی شعرباف، وجود دانشکده وکلینیک دامپزشکی استاندارد در شهرستان آمل به عنوان یک نیاز و ضرورت بسیار مهم برای منطقه با توجه به بافت و موقعیت کشاورزی استانهای شمالی کشور برشمرد و افزود: وزارت علوم به طور ویژه در تکمیل ساخت و اعضای هیات علمی این دانشکده حمایت خواهد کرد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت راه اندازی هر چه سریعتر مرکز نوآوری و شتاب گیری در دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل تاکید کرد و گفت: ایجاد مراکز رشد و نوآوری و شتاب گیری به عنوان ماموریت جدید به دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ شده است.
دکتر رحیمی شعرباف افزود: دانش آموختگان، پژوهشگران و محققان دانشگاهی در این مراکز با ارائه ایدههای کسب وکار، زمینه راه اندازی شرکتهای دانش بنیان، کسب درآمد و تولید ثروت برای اعضای آن را فراهم خواهند کرد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به وجود شرکتهای بزرگ تولیدی و صنعتی در شهرستان آمل، از رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل خواست: از ظرفیتهای شرکتها برای تقویت و ارتباط نزدیک این دانشگاه با واحدهای تولیدی و صنعتی مرتبط با هدف تولید کارهای پژوهشی و تحقیقاتی در این شهرستان بیشتر استفاده شود.
سرپرست دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل هم گفت: در حال حاضر هزار و ۸۸۴ دانشجو درمقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در چهار دانشکده فعال دامپزشکی، زیست فناوری، علوم گیاهان دارویی و مهندسی فناوریهای نوین این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه دولتی، مشغول به تحصیل هستند.
دکتر اکبرحاجی زاده مقدم از مراحل پایانی جذب ۷ عضو جدید هیات علمی برای دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل تا چند ماه آینده خبر داد و افزود: هم اکنون ۱۳۲ پُست هیأت علمی و ۱۵۳ پست غیر هیأت علمی با ۳ پُست معاونت و ۱۱ پُست مدیریت در این دانشگاه وجود دارد، که ۴۳ پُست هیأت علمی فعال است.
سرپرست دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل با اشاره به افزایش ۴۳.۸ درصدی دانشجو نسبت به هیأت علمی، دلیل آن را تلاش جمعی، یک استاد تمام، ۹ دانشیار و استادیاران اعضای هیأت علمی این دانشگاه اعلام و تصریح کرد: درحوزه فعالیتهای پژوهشی با توجه به میانگین ۴ درصدی کشور، سرانه تعداد مقاله نسبت به تعداد استاد پارسال در دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل ۳.۸ درصد را نشان میدهد.
دکتر حاجی زاده مقدم گفت: در مجموع ۱۶۳ مقاله پارسال توسط این دانشگاه در مجلههای معتبربین المللی به چاپ رسیده، که نشان از متوسط افزایش ۱۳ درصدی در تعداد مقالات چاپ شده نسبت به تعداد استادان دارد.