• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۴۷۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

اذعان کشور‌های منطقه و اروپا به افزایش تولید شیشه در افغانستان

معاون امور منطقه‌ای و بین الملل پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بیان اینکه میزان کشفیات مواد مخدر درایران افزایش یافته است به اذعان کشور‌های منطقه و اروپا در خصوص افزایش میزان تولید شیشه در افغانستان نیز اشاره کرد.

اذعان کشور‌های منطقه و اروپا به افزایش تولید شیشه در افغانستانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "نقی محمودی" در نشست ویدئو کنفرانسی سازمان اینترپل که با موضوع تولید و قاچاق متامفتامین (شیشه) در افغانستان و بازار آن در جهان برگزار شد، ضمن با اهمیت برشمردن ارتقای سطح همکاری‌های منطقه‌ای و بین المللی اظهار داشت: انجام عملیات‌های مشترک، همزمان و مبتنی بر تبادل سریع اطلاعات در راستای مبارزه با قاچاق مواد مخدر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی افزود: برغم شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا و نیز وضع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، خوشبختانه با تلاش و مجاهدت‌های شبانه روزی همکارانم در سال ۲۰۲۰ شاهد رشد ۴۱ درصدی کشفیات موادمخدر از سوی کشور ایران بوده‌ایم.
معاون امور منطقه‌ای و بین الملل پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا تصریح کرد: تلاش جمهوری اسلامی همواره بر این است که از ورود و ترانزیت مواد مخدر از مرز‌های شرقی در مسیر بالکان جلوگیری کند و در این راستا با تلاش‌های انجام شده، کشور ایران متحمل هزینه‌های مادی و معنوی زیادی شده است؛ به طوری که که تقدیم ۳ هزار و ۸۰۰ شهید و بیش از ۱۲ هزار جانباز مؤید جدیت ایران اسلامی در مقابله با این بلای خانمان سوز است.
سرهنگ محمودی در بخش دیگری از سخنان خود به تعهد پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران نسبت به همکاری‌های منطقه‌ای و بین المللی در عرصه مبارزه با مواد مخدر اشاره و عنوان کرد: اقدامات مقابله با قاچاق مواد مخدر مستلزم فهم مشترک و انجام اقدامات اساسی از سوی تمام اعضای جامعه بین المللی است و هیچ کشوری به تنهایی قادر به رفع چالش‌ها و معضلات این حوزه نیست.
این مقام انتظامی در ادامه به فرآیند تولید متامفتامین (شیشه) در افغانستان و کشف این مواد در نقاط مرزی شرق و استان‌های مستقر در شرق و جنوب شرقی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: با بررسی دقیق آماری و عملکردی مشخص شد حجم کشفیات شیشه در سنوات قبل از سال ۲۰۱۸ به طور متوسط بین ۲ تا ۳ هزار کیلوگرم بوده که بعد از آن و در سال‌های اخیر، به ویژه در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ با شیب تند افزایشی به بالای ۱۲ تا ۱۵ هزار کیلوگرم رسیده است که با توجه به محل کشف این محموله‌ها در نقاط شرق و جنوب شرق کشور، ناگفته پیداست این مواد از مرز‌های شرقی به داخل کشور قاچاق می‌شود.
در این نشست که از طریق ویدئو کنفرانس و با حضور نمایندگان بخش مبارزه با مواد مخدر سازمان اینترپل، روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور‌های افغانستان، اندونزی، تانزانیا و مسئولان مواد مخدر پلیس‌های کشور‌های استرالیا، مالدیو، امارات، آفریقای جنوبی، جمهوری چک، هلند و نمایندگان سازمان‌های مرکز نظارت بر مواد مخدر و سوء مصرف مواد مخدر اتحادیه اروپا برگزار شد، کشور‌های شرکت کننده گزارش‌هایی در خصوص محموله‌های مکشوفه متامفتامین (شیشه) تولیدی در افغانستان ارائه، که در همه موارد تمامی شرکت کنندگان به افزایش میزان تولید متامفتامین و قاچاق آن از افغانستان اذعان کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
برگزاری کارگاه‌های سفالگری و آینه نگاری در حریره کیش
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه حاضر شد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)