• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۴۷۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
اجتماعی » جامعه و شهری

برنامه‌ریزی ارتقای امید به زندگی پیگیری می‌شود

استاندار تهران گفت: باید برنامه خاصی برای استان تهران با پیچیدگی‌های خاص طراحی کنیم تا شرایطی فراهم شود و شاخص‌های امید به زندگی در استان ارتقا یابد.

برنامه‌ریزی ارتقای امید به زندگی پیگیری می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه شورای راهبردی جمعیت استان مشترک با وبینار تغییرات جمعیت ایران و جهان افزود: در زمینه بارورسازی زوج‌های نابارور بیمه‌ها بایستی پوشش بیمه‌ای گسترده داشته باشند.
استاندار تهران خاطرنشان کرد: در زمینه کاهش طلاق نیز باید آموزش‌های پیش، حین و بعد از ازدواج ارتقا یابد تا ظرفیت نقدپذیری و تاب آوری افراد بالاتر برود.
محسنی بندپی گفت: جمعیت جوان کشور جمعیت بانشاط و مولدی هستند که باید برنامه ریزی درستی برای آن‌ها انجام داد تا ارزش افزوده خوبی برای کشور فراهم کنند.
استاندار تهران با بیان اینکه پراکندگی جمعیت در استان تهران بسیار زیاد است و جمعیت برخی شهرستان‌های استان معادل جمعیت یک استان است، به نقش مهم جمعیت در امر سیاستگذاری و آینده نگری اشاره کرد و گفت: رصد کردن جمعیت در برش‌های زمانی مختلف نقش مهمی در سیاستگذاری بر مبنای رویکرد آینده پژوهانه دارد.
وی ادامه داد: استان تهران با پیچیدگی و مشکلات خاصی مواجه است، از یک طرف به درجه‌ای از توسعه یافتگی دست یافتیم؛ از سوی دیگر امید به زندگی و نرخ باروری در استان تهران پایین است.
استاندار تهران عنوان کرد: سالانه ۲۰۰ هزار نفر به جمعیت استان اضافه می‌شود که نتیجه مهاجرت به استان است؛ همچنان که طبق سرشماری سال ۹۵ جمعیت استان ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بوده و پیش بینی این است که جمعیت استان در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۴ میلیون نفر برسد.
محسنی بندپی همچنین در حاشیه جلسه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما گفت: پراکندگی جمعیت در استان تهران نیز بسیار زیاد است و جمعیت برخی شهرستان‌های استان معادل جمعیت یک استان است و پراکندگی جمعیت نامعقول است؛ چنانچه تراکم جمعیت در کشور ۵۰ نفر در کیلومترمربع، در استان تهران ۹۹۰ نفر و در شهرستان بهارستان ۱۰ هزار نفر در کیلومترمربع می‌باشد.
استاندار تهران تصریح کرد: امید به زندگی زنان در کشور ۷۴.۳۸ سال و در تهران ۷۲ سال و امید به زندگی در میان مردان در کشور ۷۱.۷ سال و در تهران ۷۰ سال است.
انوشیروان محسنی بندپی افزود: پنجره جمعیتی استان به این صورت است که میانگین جمعیت صفر تا ۱۴ سال در کشور ۲۴ درصد و تهران ۲۰.۳ درصد، جمعیت فعال در کشور ۶۹.۹ درصد و در تهران ۷۲.۳ درصد است.
وی افزود: میانگین جمعیت بالای ۶۵ سال در کشور ۶.۱ درصد و در تهران ۷.۴ درصد است، این در حالی است که امید به زندگی زنان در کشور ۷۴.۳۸ سال و در تهران ۷۲ سال و امید به زندگی در میان مردان در کشور ۷۱.۷ سال و در تهران ۷۰ سال است.
استاندار تهران تصریح کرد: کمبود زیرساخت‌های بهداشتی در استان تهران مشهود است، در این زمینه در کشور به ازای هر هزار نفر یک خانه بهداشت و در استان تهران به ازای هر ۲۲۰۰ نفر می‌باشد؛ میزان مراکز بهداشتی شهری در کشور به ازای هر ۱۱ هزار نفر و در تهران به ازای هر ۲۵ هزار نفر و مراکز بهداشتی روستایی به ازای هر ۵۰ هزار نفر یک مرکز است.
محسنی بندپی سپس گفت: با توجه به این کمبود‌ها یکی از راهبرد‌های مهمی که در شورای برنامه ریزی استان مصوب شده اینکه هیچ یک از منابع مالی استان در زمینه تملک به سمت احداث بیمارستان و تجهیزات لوکس نرود بلکه در زمینه زیرساخت‌های سلامت هزینه شود تا زمینه افزایش امید به زندگی و تغییر نگرش جمعیتی فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)