• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۵۵۳۳
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۱
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

پیامد‌های سفر بین سیاره‌ای برای انسان

انتشار خبر ناسا در مورد جستجوی فضانوردانی برای ماموریت ماه و مریخ نوعی آگهی شغلی محسوب می‌شود و ناسا در جستجوی اولین زن و مرد بعدی هستند که روی ماه راه بروند و شاید به سیاره سرخ قدم بگذارند.

پیامد‌های سفر بین سیاره‌ای برای انسانبه گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سيما، به نقل از نیوز، دکتر گوردون کابل، دانشیار پزشکی هوافضا در دانشگاه تاسمانی استرالیا اظهار کرد: یکی از اولین شرایط موردنیاز مسافران فضایی آینده، توانایی کنار آمدن با خدمه است.
وی که مخاطرات و خطرات فضا بر انسان را بررسی می‌کند در این مورد می‌گوید: افراد باید با فاصله، تنهایی و وابستگی به زمین کنار بیایند. افرادی که در ایستگاه فضایی بین‌المللی ساکن می‌شوند زمین را فقط به‌صورت نقطه‌ای آبی‌رنگ مشاهده می‌کنند؛ بنابراین انتخاب و آموزش به‌ویژه برای مریخ، مکانی که گروه کوچکی از انسان‌ها مجبور به کنار آمدن و همکاری با یکدیگر هستند نقش کلیدی خواهد داشت.

وی ادامه داد: در سفر بین سیاره‌ای نیازمند افرادی هستیم که بتوانند به‌خوبی و به طور متعادل به‌صورت گروهی فعالیت کنند و افراد خجالتی، کناره‌گیر، افراد بیش از حد معاشرتی و ناتوان در تصمیم‌گیری مناسب این سفر نخواهند بود.

وی گفت: «من اغلب می‌گویم، رفتن به مریخ مثل این است که به مدت سه سال در یک کاروان با سه نفر از بهترین دوستان خود باشید. اگر بتوانید از این طریق زندگی کنید، به هدف خود خواهید رسید.»

مورد دیگر چالش‌های جسمی قرارگرفتن در ریز گرانش یا جاذبه جزئی است که بر عملکرد سیستم قلب و عروق تاثیر می‌گذارد و می‌تواند استخوان‌ها را ضعیف‌تر کند. تابش نیز عامل بازدارنده بالقوه دیگری است.

هنگامی‌که انسان پناهگاه حفاظتی، جو زمین را ترک می‌کند در جهانی قرار می‌گیرد که در تابش کیهان غرق شده است و خطر ابتلا به سرطان و ناتوانی در تولیدمثل را به همراه دارد. بدان معناست که هرکسی فقط یک‌بار قادر است به سفر بین سیاره‌ای برود و قرارگرفتن پیامد‌های سفر بین سیاره‌ای برای انساندر برابر اشعه خطر بسیار بزرگی است.
وی بیان کرد: این فقط شروع است. پس از بازگشت، باید برای زندگی دوباره در زمین، وضعیت سلامتی را بهبود بخشید.

به گفته وی، استرالیا از موقعیت خوبی برای کمک به ماموریت ماه به مریخ برخوردار است.
کابل خاطرنشان کرد: «ما به دلیل تجربه زندگی در محیط‌های سخت و دستاورد‌هایی در تحقیقات پزشکی، از جمله قرارگیری در معرض تابش شهرت بین‌المللی داریم».

این موارد به‌نوعی چالش‌هایی است که ارزش ماجراجویی را دارند. آنچه در مورد حمایت از فضانوردان آموخته می‌شود، به‌سلامت زمینیان به‌ویژه افراد در جوامع دورافتاده و بومی و حتی مراقبت از سالمندان نیز کمک می‌کند.

به عنوان مثال، محققان در حال بررسی نشانگر‌های زیستی مانند قراردادن حسگر‌هایی زیرپوست برای تشخیص زودهنگام کمبود آب هستند این مورد برای فضانوردان در محیط‌هایی با شرایط سخت و مراقبت از افراد در سنین مختلف که می‌توانند خیلی زود دچار کم‌آبی شوند، مهم خواهد بود.

وی ادامه داد: «داشتن یک مانیتور پوشیدنی که بتواند داده‌ها را به سیستمی برساند که سطح آبرسانی را رصد می‌کند و در مورد کم‌آبی هشدار می‌دهد می‌تواند منجر به تشخیص و مداخله زودهنگام شود.»

وی افزود: «ما همیشه به دوگانگی بین فضا و زمین، زمین و فضا فکر می‌کنیم ... ما اطمینان حاصل می‌کنیم که با این یافته‌ها به جمعیت زمین نیز کمک کنیم.»

انتهای پیام
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت ۲۰ هزار تن وش پنبه از کشتزار‌های خراسان شمالی 
توسعه نخلستان های هویزه
تقویم روز و اوقات شرعی ششم آذر به افق آبادان و خرمشهر
افتتاح مجموعه فرهنگی اوحدیه مراغه 
«شریک جرم» و «نبرد خاموش»، از شبکه مستند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق ایوانکی
تهران حاضر، ایران غایب؛ روایتی کوتاه از کنفرانس تهران
پایان سرشماری پاییزه حیات وحش در خراسان شمالی
تولید ۱۱۰ تن گوشت شتر در خراسان شمالی
به پنج‌شنبه خوش آمدید
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۶ آذر
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش آمریکا در تجاوز به تهران
گلایه شهروندخبرنگار اشنویه‌ای از مشکل تجهیزات گرمایشی سالن‌های ورزشی
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
اعلام آثار راه‌یافته به ۲ بخش جشنواره جهانی فیلم فجر
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)