• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۶۱۳۸
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۶
اجتماعی » جامعه و شهری

پیشنهاد منع تردد از ۱۲ تا ۱۷ خرداد به ستاد کرونا

استاندار تهران از ارائه پیشنهاد اعمال منع تردد از ۱۲ تا ۱۷ خرداد با هدف کنترل بیماری کووید ۱۹ خبر داد.

پیشنهاد منع تردد از ۱۲ تا ۱۷ خرداد به ستاد کروناآقای انوشیروان محسنی بندپی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران درباره آخرین وضعیت شیوع کرونا ویروس در استان تهران افزود: در جلسه امروز گزارشی از این بیماری و روند شیوع آن در استان تهران ارائه شد و نشان داد باید همچنان دقت و مراقبت بیشتری داشته باشیم و روند تشدید رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را حفظ کنیم.
وی گفت: در جلسه امروز مصوبه‌ای در خصوص مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی از سازمان‌های بیمه‌ای داشتیم و با توجه به اینکه نقدینگی دانشگاه‌های علوم پزشکی کاهش یافته و مطالبات قابل توجهی از سازمان‌های بیمه‌ای دارند به شکلی که مطالبات از بیمه تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح قابل توجه است.
وی ادامه داد: بنابراین با پرداخت این مطالبات بخشی از هزینه بیمارستان‌ها که در شرایط کرونایی کاهش یافته است، تأمین می‌شود.
استاندار تهران گفت: قطعا در این راستا باید سازمان‌های بیمه‌ای شرایطی را فراهم کنند که پرداخت‌ها در زمانی کوتاه‌تر انجام شود و منوط به ارسال پرونده‌های الکترونیک نباشد.
محسنی بندپی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در انتخابات اشاره کرد و افزود: هیچ تجمع انتخاباتی در فضا‌های بسته همانند مساجد و سالن‌های سرپوشیده نباید داشته باشیم. در فضا‌های باز نیز با فاصله هشت متر و ظرفیت ۳۰ درصد باید جلسات برگزار شود.
وی درباره جلسات درون ستاد‌ها نیز براساس رنگ بندی شرایط کرونایی گفت: تشکیل جلسات در شهر‌های قرمز حداکثر با ۱۵ نفر، نارنجی ۲۰ نفر و زرد ۳۰ نفر بلامانع است. استقبال و راه اندازی کارناوال‌ها نیز ممنوعیت دارد و همه باید این موارد را به صورت دقیق رعایت کنند و قطعا زمان برگزاری جلسات نیز حداکثر باید دو ساعت باشد.
استاندار تهران گفت: باید همکاری و هم افزایی لازم در این زمینه بوجود بیاید تا شاهد ایجاد مشکل کرونایی زیاد نباشیم.
وی درباره روند واکسیناسیون در استان تهران نیز به راه اندازی ۶۴ مرکز واکسیناسیون در تهران اشاره کرد و افزود: تعداد این مراکز به زودی تا ۱۰۰ مرکز افزایش پیدا می‌کند و امیدواریم ابزار لازم برای واکسیناسیون گروه‌های سنی که در اولویت دریافت واکسن هستند، فراهم شود. این آمادگی در استان تهران به خوبی ایجاد شده به شکلی که تهران جزو استان‌های برتر در تأمین فضا و ابزار لازم برای واکسیناسیون شده است.
وی درباره ممنوعیت تردد در ایام تعطیل گفت: در تعطیلی‌ها بیشترین سفر از تهران به همه نقاط کشور انجام می‌شود لذا پیشنهاد و درخواست ما این است که مصوب شود از ۱۲ تا ۱۷ خرداد سال جاری منع تردد استانی همانند عید فطر اعمال شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۲۰ تن آذوقه دامی بین دامداران رامسر
هوای استان کرمانشاه تا دوشنبه بارانی است
معاون علمی رئیس‌جمهور به البرز آمد
برخورد با ۱۲ هزار و ۸۳۰ تجاوز به حریم راه‌های مازندران 
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
باران دیشب با دست پر، به ایلام آمد
رقابت‌های لیگ والیبال جوانان آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
دستگیری سارق با شگرد بیهوش‌کردن رانندگان در خرم‌آباد
دبیر کارگروه ملی پیشگیری و کنترل سرطان: بیماران مبتلا به سرطان نیاز گسترده‌ای به فرآورده‌های خونی دارند
سرانه فضای آموزشی شهرستان دالاهو، دو برابر میانگین کشوری است
اعلام ۱۵ فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فجر
برگزاری افتتاحیه المپیک زمستانی؛ رژه کاروان ایران در سه منطقه مختلف
هشدار هواشناسی بوشهر درباره بارش شدید باران و وزش باد
ایران مقتدر منتظر فرمان ولی امر خویش است
امروز؛ آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه آزاد
زنان قهرمانان وضعیت امروز ما هستند
ایران ما با بمب و موشک از بین نمی‌رود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ بهمن
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)