• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۱۸۳۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۴
سیاسی » انتخابات

تعامل، عقلانیت و کارآمدی، ابزار‌هایی برای حل مشکلات

آقای همتی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: با تعامل جدی، عقلانیت درست و کارآمدی دولت، می‌توانیم مشکلات اقتصادی و معیشتی را حل کنیم.

آقای عبدالناصر همتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه دغدغه اصلی من موضوع اقتصاد کشور و معیشت مردم است افزود: معتقدم، می‌شود این مسائل را حل کرد و من برای نجات اقتصاد کشور برنامه دارم و مطمئن هستم که این برنامه قابل تحقق است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی اضافه کرد: به عنوان یک صدای سوم آمدم، صدایی که صدای بخش اعظم خاموش مردمی است که به وضع موجود اعتراض دارند از این رو مطمئنم می‌شود مشکلات مردم را رفع و خواسته هایشان را اجابت کرد.

همتی گفت: در تعامل کار‌های بسیاری می‌توان انجام داد معتقدم از داخل خانه تا کل دنیا می‌توان با تعامل بسیاری از کار‌ها را پیش برد فکر می‌کنم یکی از دلایلی که ما در اقتصاد ناموفق بودیم به علت نداشتن تعامل لازم چه در بین مردم، چه در بین نیرو‌های سیاسی و در بین نهاد‌های مختلف و چه در ارتباط با کشور‌های دنیاست ضمن اینکه فکر می‌کنم خیلی سریع می‌شود اقتصاد کشور را جمع و جور کرد البته در این باره برنامه دارم و به طور مشروح با مردم صحبت خواهم کرد.

وی افزود: مهمترین دغدغه ما این است که رشد اقتصادی باید مثبت شود، زیرا تولید مستمر و رشد آن پایه اصلی رشد اقتصادی کشور است بدون تولید در عمل، نه ثروتی تولید می‌شود و نه چیزی برای توزیع وجود دارد ضمن اینکه روز به روز قدرت خرید مردم کاهش پیدا می‌کند از این رو برنامه مفصلی برای رشد پایدار و افزایش رفاه مردم داریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

همتی ادامه داد: مردم هم اکنون دغدغه آینده زندگی بچه‌های خود را دارند که باید این دغدغه را رفع کنیم، زیرا در بسیاری از کشور‌های دنیا مردم برای این مسائل جزئی دغدغه ندارند و معنا ندارد که مردم ما برای این مسائل جزئی دغدغه داشته باشند فکر می‌کنم در حکمرانی اقتصادی، مشکل جدی داریم که معتقدم اصلاح حکمرانی اقتصادی و اصلاح مسیر اشتباهی را که تا کنون در اقتصاد پیش رفتیم با تعامل جدی و با برنامه‌های جدید، شدنی است.

وی گفت: آدمی هستم که ۴۰ سال مسئول اجرایی بودم بنگاه‌داری کردم می‌دانم مشکلات و نقاط کور عقب ماندگی اقتصادی ما کجاست. بعضی ممکن است بگویند بانک مرکزی بودی چرا این مسائل را حل نکردید، اما من اختیاراتی فراتر از بانک مرکزی می‌خواهم. بانک مرکزی در حد خود تلاش کرده، اما در موقعیت جدید با اختیارات بیشتر حتماً اقدامات جدی را برای حل مشکلات مردم و ایجاد رفاه برای مردم انجام خواهیم داد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: به علت مسئولیت اجرایی سنگینی که دارم فرصت لازم را نداشتم که تبلیغات را انجام دهم، اما اکنون که اسامی اعلام شد و می‌توانیم وارد صحنه انتخابات شویم کار را شروع کردیم سعی می‌کنیم از روش‌های مختلف از جمله صدا و سیما و سفر به شهرستان‌ها با مردم عزیز ارتباط برقرار کنیم.

همتی افزود: زمان برای کار تبلیغاتی بسیار محدود است، اما امیدواریم بتوانیم در مدت کم بتوانیم برنامه‌های‌مان را با مردم در میان بگذاریم از فضای مجازی هم استفاده می‌کنیم، زیرا فضای مجازی اکنون مهمترین رکن اطلاع رسانی در کشور است و مردم به طور کامل در آن حضور دارند. امیدواریم که علاوه بر صدا و سیما بتوانیم از فضای مجازی برای ارتباط با مردم استفاده کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
چرا نتیجه دادگاه ولی ا…سیف و احمدعراقچی توسط دادگاه انقلاب اعلام نمیشه؟!!!

چرا نتیجه دادگاه مفسدین و متهمین موسسه مالی اعتباری فرشتگان-کاسپین منجمله محمدعلی تفکر و علی ابراهیم بای سلامی غارتگران اموال مردم ، سپرده گزاران و همدستانشان در بانک مرکزی توسط دادگاه انقلاب اعلام نمی گردد؟!!!
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)