• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۰۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر علیرضا رئیسی پس از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا :

روند نزولی کرونا در اغلب استان ها؛ منع سفر از ۱۲ تا ۱۷ خرداد

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: اکثر استان‌ها روند نزولی کرونا را طی می‌کنند، اما برخی مناطق جنوبی کشور به مراقبت بیشتری نیاز دارد. منع سفر از ۱۲ تا ۱۷ خرداد اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر علیرضا رئیسی پس از جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، با اشاره به روند نزولی کرونا در اکثر استان ها، افزود: سفر بین استانی از ۱۲ ظهر روز چهارشنبه تا ۱۲ ظهر روز دوشنبه ۱۷ خرداد ممنوع است و جرائم یک میلیون تومانی برای شهر‌های قرمز و ۵۰۰ هزار توامنی برای شهر‌های نارنجی و زرد برقرار است.  وی گفت: بر اساس مصوبه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا، تردد بین استانی در شهر‌های قرمز با جریمه یک میلیون تومانی و در شهر‌ها و مناطق نارنجی و زرد با جریمه ۵۰۰ هزار تومانی مواجه می‌شود.
دکتر رئیسی ادامه داد: امیدواریم مردم در این روز‌های سخت همچنان همکاری کنند و با سفر کمتر و تردد کمتر بین استانی در کنترل همه گیری موثر باشند و مطمئن هستیم که مردم مثل همیشه همکاری و حمایت خواهند داشت.

 

جزئیات منع تردد سفر از 12 تا 17 خرداد 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

وی گفت: در جلسه امروز ستاد ملی کرونا وضعیت کرونا در ایران و جهان بررسی و اعلام شد که وضعیت کرونا در کشور هندوستان همچنان وخیم و موارد ابتلا و مرگ و میر در این کشور رو به افزایش و بسیار بالاست. ویروس هندی نه تنها در هندوستان بلکه در کشورهای دیگری مثل انگلیس نیز اکنون ویروس غالب است و مساله ویروس جهش یافته انگیسی در این کشورها تا حدی پشت سر گذاشته شده است.

 
وضعیت اسفبار کرونا در هند
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ویروس هندی غالب می شود

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در انگلیس که با حجم بالای واکسیناسیون تا حدی همه گیری کرونا کنترل شده است، با وجود شیوع بیشتر ویروس جهش یافته انگلیسی میزان مرگ و میر بالا نرفته است و این خبر خوب و امید بخشی است که نشان می دهد، واکسیناسیون بر ویروس جهش یافته هندی موثر است.
دکتر رئیسی  ادامه داد: در ایران اکثر استانها همچنان روند نزولی دارند و میزان مرگ و میر کاهش پیدا می کند. نکته مهم این است که در برخی استانها به خصوص استان های جنوب و جنوب شرقی مواردی از افرایش بیماری در برخی شهرها مشاهده شده است که نشان می دهد باید این مناطق با منتظر افزایش بیماری باشیم  قوی تر عمل کنیم و اگر کوچکترین غفلتی صورت بگیرد، نوع ویروس جدید که ویروس هندی است می تواند شهرهای بیشتری را درگیر کند و این زنگ خطر و هشداری برای کل کشور است.

 

اکثر استان ها روند کرونا نزولی است 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


رئیسی گفت: اکنون استانهای بوشهر، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و حتی کرمانشاه در برخی شهرهایشان با افزایش موارد ابتلا مواجه هستند و باید هوشیار باشند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا  افزود: شهرهای دیر و کنگان در بوشهر، چابهار در سیستان و بلوچستان، جیرفت، سیرجان، شهر بابک در استان کرمان، سر پل ذهاب در استان کرمانشاه، بندرعباس، جاسک، بندر خمیر، رودان، قشم و میناب در استان هرمزگان 13 شهری هستند که وضعیت آنها از نارنجی فراتر رفته و به قرمز تبدیل شده است و باید از شهرها بیشتر مراقبت کنیم. ولی روند کلی بیماری در کشور نزولی است.

دکتر رئیسی گفت: عملیات واکسیناسیون در ۸۷۸ مرکز، ۱۹ پایگاه خودرویی و با همکاری ۲۹۰۰ گروه واکسینه تور با ظرفیت پذیرش ۳۰۰ هزار نفر انجام می‌شود که در صورت تامین واکسن این ظرفیت قابل افزایش است.
 
راه اندازی 878 مرکز تجمیعی واکسیناسیون در کشور 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ادامه میزان تزریق واکسن را در کشور ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار دُز اعلام کرد و افزود: تا پایان این هفته واکسیناسیون ۷۰ سال به بالا انجام می‌شود و با تامین واکسن از هفته آینده گروه سنی ۶۵ ساله‌ها برای واکسیناسیون فراخوانده می‌شوند.
دکتر رئیسی ادامه داد: ۸۷۸ مرکز و پایگاه تجمیعی واکسیناسیون و ۱۹ پایگاه واکسیناسیون خودرویی در کشور راه افتاده است و به زودی در همه استان‌ها پایگاه واکسیناسیون خودرویی خواهیم داشت. ۲۹۰۰ تیم وا کسیناتور هم در کشور مجهز شده اند.

 

تزریق بیش از 3 میلیون و 850 هزار دُز واکسن کرونا
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ظرفیت تزریق وا کسن به روزی ۳۰۰ هزار واکسن رسیده است البته فعلا در عمل به این ظرفیت نرسیده ایم و رکورد واکسیناسیون۲۰۰ هزار دوز واکسن در روز بوده است و به شرط تامین واکسن این عدد می تواند افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: امیدواریم تا پایان خرداد واکسیناسیون افراد سالمند تمام شود و از تیر ماه واکسیناسیون بیماران خاص مانند بیماران دیالیزی، افراد مبتلا به سرطان، هموفیلی ها، بیماران تالاسمی و پیوند عضو را واکسن بزنیم. با واکسینه کردن این افراد تا حدی اطمینان حاصل می شود چون این افراد بیشتر در معرض خطر است.

 

واکسیناسیون معلمان و اساتید دانشگاه برای بازگشایی مدارس و دانشگاهها 

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مساله مهمی که امروز در ستاد کرونا مطرح شد، موضوع آموزش بود. در ایام کرونا مدارس و دانشگاهها جزو اولین مراکزی بودند که تعطیل شدند و با اینکه آموزش مجازی برقرار بود اما مشکلاتی هم به وجود آمد زیرا هیچ آموزشی چای آموزش حضوری را نمی گیرد و به خصوص آموزش حضوری برای دانش آموزان کلاس اول تا سوم بسیار مهم است.

وی ادامه داد: در حال بررسی هستیم و سعی می کنیم در مرداد واکسیناسیون معلمان، استادان دانشگاه و دانشجویانی که در خوابگاه یا دانشگاه حضور بیشتری دارند واکسینه شوند و در تلاش و برنامه ریزی هستیم تا با همکاری دستگاهها از جمله آموزش و پرورش و مردم هر چه سریعتر به سمت بازگشایی مدارس و دانشگاهها برویم.

 
 واکسیناسیون معلمان و دانشگاهیان در مردادماه
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

دکتر رئیسی گفت: در مجموع ارزیابی از وضعیت کلی کرونا در کشور مثبت است و به جز چند استان جنوبی و شرقی که در برخی شهرها روند صعودی دارند در کل کشور روند موارد ابتلا و مرگ و میر کرونا در کشور نزولی است.

وی افزود: از همه افراد بالای ۷۰ سال که تاکنون برای واکسیناسیون با آنان تماس گرفته نشده، می خواهیم در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند تا با دریافت پیامک نوبت بگیرند و در همان زمانی که در پیامک اعلام شده برای واکسیناسیون مراجعه کنند. بدون نوبت مراجعه نکنند تا باعث تجمع و صف نشود و سلامت افراد به خطر نیفتد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم فوتبال امید یاران تبریز در آستانه صعود به لیگ برتر
افتتاح ۳۲۹ طرح برق رسانی در آذربایجان شرقی
تاکید امام جمعه تبریز بر نقش محوری روحانیت در تبلیغ دین
تبریک دبیرکل سازمان ملل به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح خط تولید ذوب ریسی نخ ازمواد پلی اتیلن در شهرک شکوهیه قم
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)