• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۱۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۰
بین الملل » مقاومت
در جشنواره جنبش جهاد اسلامی فلسطین در غزه

ابوحمزه: تا فلسطینیان زنده اند شکست نصیب دشمن است

سخنگوی نظامی گردان قدس تاکید کرد هرگز امانت فلسطین و جهاد را رها نخواهیم کرد بلکه سلاح در دست به مبارزه ادامه خواهیم داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، سخنگوی نظامی گردان قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین در جشنواره جنبش جهاد اسلامی فلسطین در غزه، از کمک‌های مالی و فنی جمهوری اسلامی ایران به مقاومت فلسطین قدردانی کرد.
ابوحمزه با هشدار به دشمن صهیونیستی گفت: تا مردم فلسطین زنده اند چیزی جز شکست نصیب دشمن نخواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مشروح سخنان او در جشنواره جنبش جهاد اسلامی فلسطین در غزه، به شرح زیر است:
ابوحمزه خاطر نشان کرد: «یازده روز گذشت و قدس شاهد رشادت گردان خویش (گردان قدس)، گردان قسام و گروه‌های مقاومت بود، مبارزانی که با عزم و اراده راسخ در میدانی دفاع کردند که تاریخ به خود ندیده است. وقتی اراده ملت ما و مقاومت فلسطین به حرکت در آمد تا به اشغالگری و کوچ اجباری ساکنان منطقه شیخ جراح، نه و به وحدت فلسطین، آری بگوید، در واقع واکنش اساسی از جانب خدا بود.

وی افزود: رژیم صهیونیستی به فرماندهی احمق هایی، چون نتانیاهو، گانتس، کوخافی و دیگر ترسوها، از این مرحله با شکست خارج شد. به دشمن احمق خود می‌گوییم، ما مردم فلسطین را در اختیار داریم و سرنوشت شما در فلسطین جز شکست، وحشت و سیلی از اقدامات غافلگیر کننده نخواهد بود.
ابوحمزه همچنین خطاب به دشمنان صهیونیست و حامیانش تصریح کرد: به خواست خدا پشت شما را به خاک خواهیم رساند، مقابله ما با شما جز با بدر، براق، قاسم، کورنت (اسامی موشک ها) و پهپاد‌ها نخواهد بود و بدانید آنچه را که تاکنون از شما مخفی نگه داشته ایم به خواست خدا عظیم‌تر و مخوف‌تر است.

وی خاطر نشان کرد: ما امروز در اینجا برای پاسداشت دستاورد تاریخی ملت و مقاومت گرد هم آمده ایم، در این مسیر ستارگانی را به عنوان شهید تقدیم کرده ایم تا بر نکات زیر تاکید کنیم:
۱-ما این پیروزی را در گام اول مدیون خداوندو پس از آن مدیون شهدای سرافرازیم، شهدایی از جمع مردم و مقاومت، شهدایی از فرماندهان و اعضای گردان القدس با تخصص‌های میدانی مختلف. به هر قطره خونی که بر زمین ریخت افتخار می‌کنیم، این خون‌ها سرود آزادی و رهایی قدس، مسجد الاقصی و تمام فلسطین از دست دشمن ما و دشمن امت ماست.


۲-اشغالگران صهیونیستی با تجاوز علیه هموطنانمان در قدس و محله شیخ جراح روشن کننده آتش جنگ بودند، ما موضع خود را با اهدای خون، با سلاح و با صلابت و ایستادگی در سرزمین خویش، نشان داده ایم، بار دیگر تاکید می‌کنیم، گردان قدس اتفاقات را زیر نظر دارد، «اگر بازگردید باز می‌گردیم»، این جمله شعار نیست بلکه یک تصمیم است.


۳- ما در طول دوازده روز شهرک‌های اشغالی را با صد‌ها موشک و گلوله‌های مختلف هدف قرار دادیم، به دوستان اطمینان و به دشمن هشدار می‌دهیم که همچنان انبار‌های ما شرایط بسیار مطلوبی دارد، ضمن اینکه تلاشمان را برای افزایش آمادگی و تقویت اتحاد موشکیمان آغاز کرده ایم و همچنان توانایی‌های بسیار بیشتری داریم که می‌تواند مردم و مقاومت ما را خرسند کند و به خواست خدا موجب آرامش قلوب مومنین شود.


۴- ما در گردان قدس با خدا و مردممان، عهدی، چون عهد مردان پیشگام در میدان عقیده و ایمان می‌بندیم که هرگز امانت فلسطین و جهاد را رها نخواهیم کرد بلکه سلاح در دست به مبارزه ادامه خواهیم داد. آنچه که در این درگیری‌ها به دست آورده ایم بشارت پیروزی، آسمان آبی، بنیان سربین، وفای به شهداء، جهنم عسقلان، خشم بدر و... است، عملیات سیف القدس، عملیات پایانی ما نیست بلکه به خواست خدا تا رسیدن به آزادی، به تلاشمان برای حفظ کرامت ادامه خواهیم داد.


۵- به جدیت پیگیر بوده ایم و دریافتیم با انتفاضه گسترده در کرانه باختری اشغالی، قدس و اراضی اشغالی ۱۹۴۸، همچنین با جنبش گسترده فلسطینیان دیگر کشورها، سنگر‌های دشمن را هدف قرار داده ایم، حرکتی که پویایی آن بیانگر اصالت و توانمندی مردم ما جهت ایستادگی در تمامی مراحل و برای دفاع از مقدسات و پیگیری آزادی است. ما خواستار فعالیت‌های جهادی در برابر اشغالگران، در تمامی ایست و بازرسی‌ها و در هر آبادیی هستیم که اشغالگران و شهرک نشینانش در آن حضور دارند. به شما وعده می‌دهیم که همواره در کنار شما هستیم و شما را مایوس نخواهیم کرد، به خواست خدا سپر بلای شما خواهیم بود.


۶- به دشمن می‌گویم توان موشکی ما در عملیات سیف القدس، تنها بخشی از داشته‌های ما بود، ما پیشاپیش سازوکار‌هایی را آماده کرده ایم که فراتر از تصورات شماست و در آینده این واقعیت را به چشم خواهید دید.


۷- به فضل الهی توانستیم سالروز انتقال سفارت (آمریکا) به قدس و یادبود روز فاجعه (روز نکبت) و اشغالگری در ماه مه را، به روز پیروزی خود و شکست سرکشی‌های اشغالگران تبدیل و بر بطلان سریال خیانت و عادی سازی روابط تاکید کنیم، به شما وعده شرافتمندانه می‌دهیم که به خواست خدا سالروز این پیروزی را به روز آزادی تبدیل می‌کنیم، و اگر پرسیدند آن روز چه زمانی است؟ بگویید، چه بسا که آن روز نزدیک است.

سخنگوی نظامی گردان قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین همچنین گفت: در پایان بگویم ما و ملت ما، مقاومت و ایستادگی کردیم، عملیات سیف القدس را با شلیک کورنت آغاز کردیم و با موشک باران شهرک‌ها و شهر‌های دشمن خاتمه دادیم، در طول نبرد دست بالا داشتیم، توانستیم نتانیاهو و اطرافیانش را ذلیل کنیم به گونه‌ای که نتوانستند به هیچ هدفی برسند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در این جایگاه چیزی بهتر از این نیست که در درجه اول از خداوند و پس از آن از امت‌های عربی و اسلامی و در صدر آن‌ها جمهوری اسلامی ایران، که موجب توانمندی مادی و فنی ما شده و در روز‌های نبرد با رهبران سیاسی و فرماندهان نظامی ما در تماس بوده و با این کار موجب تقویت مقاومت و پایداری ملت ما شده است، تشکر کنم همانگونه که از تمام آزاداندیشانی که در پاسخ به ندای مسجد الاقصی و دفاع از حرمت اسلام، به خیابان‌ها آمده اند سپاسگزاری می‌کنم. جهاد و آمادگی ما برای جهاد ادامه دارد و تفاوتی نیست که نتیجه اش پیروزی یا شهادت باشد. والله غالب علی امره و لکن اکثر الناس لایعلمون.
گردان قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در فلسطین.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)