• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۱۷۵۸
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
مرکزی » اجتماعی

آیین معارفه و تکریم مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان

آیین معارفه و تکریم مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی با حضور قائم مقام ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور و جمعی از مسئولان برگزار شد.

آیین معارفه و تکریم مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مداح قائم مقام رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور  در آیین تودیع و معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی اظهار کرد: استانی خوب است که بخش های حمل و نقل آن بدون هیچ مشکلی اقدام به جابجایی کالا و یا مسافر داشته و مردم از ساخت ها و راه‌ها رضایت داشته باشند.

وی افزود: سازمان راهداری در تلاش است که با اولویت به مسائل و موارد رسیدگی کند که استان مرکزی نیز در اولویت سازمان قرار دارد.

قائم مقام رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور تصریح کرد: استان مرکزی یکی از کم مشکل ترین و کم دردسرترین استان ها برای مجموعه راهداری بوده البته مشکلاتی نیز وجود داشته که بخشی مربوط به مباحث اعتباری است.

وی ادامه داد: سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای در سال 1400 برنامه‌های مختلفی در بخش راهدرای و حمل و نقل اجرا خواهد کرد بطوریکه در بخش حمل و نقل امسال نوسازی ناوگان ادامه خواهد داشت.

مداح بیان کرد: همچنین طرح کلید به کلید و همینطور واردات ناوگان زیر سه سال و مشارکت با کارخانجات داخلی برای نوسازی ناوگان اتوبوس و مینی بوس و کامیون جز برنامه های امسال است.

وی اضافه کرد: امسال در بخش راه‌های روستایی اعتبارات به صورت استانی در اختیار استانداران قرار دارد که با کمک استانداران راه های روستایی بالای 50 خانوار تماما دارای راه آسفالته خواهند شد و برای راه های شریانی و راه های دسترسی نیز برنامه های لازم صورت گرفته است.

قائم مقام رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت : در بخش حمل و نقل نیز هوشمندسازی جابجایی کالا در دستور کار قرار دارد و قراردادی برای دو هزار دوربین کنترل سرعت در جاده‌ها به منظور افزایش ایمنی و کاهش تصادفات و کاهش تلفات جاده‌ای در برنامه است و ایجاد مجتمع های خدمات رفاهی با کمک سرمایه گذار مدنظر قرار دارد.

مدیرکل سابق راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی، علی زندی‌فر نیز گفت: تلاش لازم جهت افزایش ضریب ایمنی در استان مرکزی صورت گرفته که خوشبختانه این مهم 80 درصد محقق شده است.
وی ادامه داد: تعداد نقاط پرحادثه استان از 118 نقطه به 18 نقطه تقلیل یافته و استان مرکزی جز استان های برتر در میزان روشنایی در کشور است.در سه سال گذشته سه تقاطع به صورت مقطعی روشن شده که 40 درصد تلفات را کاهش داده است.

مهرداد جهانی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی نیز اضافه کرد: با توجه به شاهراه بودن و حمل و نقلی بودن استان مرکزی در تلاش هستیم بتوانیم اهدافی در خصوص ایمن سازی جاده ها و هوشمندسازی جاده‌ها ادامات موثری انجام گیرد.

معاون هماهنگی عمرانی استاندار مرکزی درادامه نیز در این نشست ضمن تقدیر از خدمات مدیرکل سابق این مجموعه گفت: حضور به موقع راهداری استان مرکزی در تمامی صحنه ها و موارد نیاز و ضروری از جمله سیل سبب شد استان مرکزی رتبه خوبی در زمینه خدمت رسانی کسب کند همچنین استان مرکزی یکی از استان‌های حمل و نقلی است که در کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب قرار دارد که تردد های زیاد در جاده‌های استان انجام می‌شود.

مهدی زندیه وکیلی بیان کرد: در استان مرکزی پروژه‌های زیادی وجود دارد که انتظار می‌رود سازمان راهداری به این پروژه‌ها به ویژه در حوزه ایمنی متناسب با جایگاه و ظرفیت‌‍های استان توجه ویژه داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)