• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۲۰۵۰
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۴
خراسان جنوبی » اقتصادی

بهره برداری از خانه جوان خراسان جنوبی تا پایان دولت

استاندار خراسان جنوبی خبر داد: خانه جوان خراسان جنوبی تا پایان دولت به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، آقای ملانوری در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان که با حضور معاونبهره برداری از خانه جوان خراسان جنوبی، تا پایان دولت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، گفت: خانه جوان استان با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان دولت به بهره برداری می‌رسد، تکمیل این پروژه با مدیریت استان و تجهیز آن به عهده وزارت ورزش و جوانان است.

وی رونق کار در هر جامعه‌ای را وابسته به فعالیت‌های نیرو‌های باانگیزه، توانمند و فعال خواند و گفت: اگر قرار است فعالیت‌ها به خوبی انجام شود، باید از ظرفیت جوانان به درستی استفاده شود، لذا باید برنامه ریزی و بستر مناسب برای حضور جوانان در جامعه مهیا شود.

استاندار به نقش تأثیرگذار جوانان در جامعه اشاره کرد و افزود: نیرو‌های جوان و با انگیزه، بخشی از کارشناسان و مدیران سیستم اداری را تشکیل داده اند و بخش دیگری از جوانان نیز در فعالیت‌های غیر اداری و در قالب نهاد‌های مدنی و اجتماعی مثل سمن‌ها  فعالیت می‌کنند که در جای خود ارزشمند است.
به گفته وی ، شورای مشورتی بانوان راه اندازی شده و در حوزه جوانان نیز اسامی احصاء شده و این شورا نیز در جلسه آتی ستاد ساماندهی امور جوانان راه اندازی خواهد شد.

وی به موارد مطرح شده در جلسه اشاره کرد و گفت: موضوعات تسهیلات بانکی، مسکن، پیگیری دبیرخانه اشتغال استان و... مصوب شده و در دستور کار دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.

استاندار تأکید کرد: در شورای اداری و شورای برنامه ریزی و توسعه استان مصوب شده که دستگاه‌ها باید برنامه‌های عملیاتی سال خود را با محوریت شعار سال یعنی؛ تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها انجام دهند، و ارزیابی‌ها نیز بر همین اساس انجام خواهد شد.

آقای ملانوری به راه اندازی ستاد توسعه خاوران اشاره کرد و گفت: این ستاد در راستای پیگیری مباحث توسعه‌ای استان راه اندازی شده تا توسعه متوازن، پایدار و همه جانبه را در استان محقق کند.

به گفته وی؛ در ادامه فعالیت‌های ستاد توسعه خاوران، طی چند ماه اخیر ۲ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه امضاء شده و اتفاقات خوبی در ماه‌های آینده در استان رقم خواهد خورد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان هم در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های بومی و زیرساختی طبیعی خراسان جنوبی گفت: وقتی موضوعات به صورت ستادی مطرح میشود تمام دستگاه‌ها وظیفه دارند در آن حوزه دغدغه‌مند و پاسخگو باشند.


آقای تندگویان یکی از اولویت‌های جوانان را مسئله اشتغال دانست و افزود: براساس بررسی‌ها یکی از معضلات اصلی جوانان جایگزین شدن مدرک به جای مهارت است.

آموزش شبکه روستایی و دسترسی به شبکه فروش، تشکیل مجمع خیرین ازدواج و همراهی مسکن سازان خیر در ازدواج جوانان، استفاده از طرح و برنامه‌های جوانان در جهت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از دیگر برنامه‌های پیشنهادی معاون وزیر ورزش و جوانان بود.
تشکیل شورای مشورتی استان، استفاده از جوانان در سند آمایش استان و کمک استانداری به خیران ازدواج از دیگر مصوبات این جلسه بود.
درپایان استاندار به عنوان رئیس ستاد ساماندهی امور جوانان استان منصوب و از ۸ سازمان مردم نهاد فعال در امور جوانان تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)