• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۳۰۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱
بین الملل » اروپا
تنش مسکو با غرب

انتقاد لاوروف از مداخله غرب در امور داخلی روسیه

وزیر امورخارجه روسیه تصریح کرد؛ کشور‌های غربی بیزاری و نفرت خود را نشان داده اند و همچنان به دخالت آشکار در امور داخلی روسیه و شرکای راهبردی آن ادامه می‌دهند.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری تاس ؛ وزیر امور خارجه روسیه از مداخله غرب در امور داخلی روسیه و متحدان آن انتقاد کرد.
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه در آغاز کنفرانسی درباره روابط روسیه و اتحادیه اروپا اعلام کرد: کشور‌های غربی بیزاری و نفرت خود را نشان داده اند و همچنان به دخالت آشکار در امور داخلی روسیه و شرکای راهبردی آن ادامه می‌دهند.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیهوی همچنین گفت روسیه از این موضوع متعجب شده است که چرا اتحادیه اروپا موضعی منفعل اتخاذ کرده است در حالی که آمریکا در حال نابود کردن روند کنترل تسلیحاتی است.
وی افزود: "در مجموع، شاهد مداخله کامل در امور داخلی روسیه و متحدانش هستیم. ظاهرا، این موضوع نشان می‌دهد سیستم مبتنی بر قوانین، که غرب می‌خواهد به طور فزاینده به آن اعتماد کند باید به چه شکل باشد در حالی که غرب از هنجار‌های جهانی مرتبط با حقوق بین الملل خارج می‌شود. "
دیپلمات ارشد روسیه تأکید کرد: "در حال حاضر در جهان غرب ذهنیت" به احتمال زیاد "همچنان در همه شرایط اعمال می‌شود. "
وزیر امور خارجه روسیه گفت مسکو چشم خود را به روی اقدامات جدید خصمانه‌ای که در بروکسل تعیین می‌شوند، نخواهد بست.
این دیپلمات عالی رتبه تأکید کرد روسیه آماده تعامل صادقانه با اتحادیه اروپا در یک سطح برابر است.
لاوروف گفت: "این بدان معنا نیست که ما چشمان خود را بر روی اقدامات جدید غیر دوستانه، یا تلاش برای گفتگو کردن از موضع قدرت، یا دخالت در امور داخلی مان نخواهیم بست. چنین مراحلی در حال آماده سازی قرار دارند و آن‌ها آشکارا درباره این موضوع صحبت می‌کنند,، اما قطعا واکنشی به این مسائل نشان داده خواهد شد. "
وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد معماران "این سیاست فاسد" باید به بررسی این موضوع بپردازند که آیا این خط مشی در راستای منافع اروپایی‌ها قرار دارد یا خیر. وی گفت: روابط بین الملل اکنون در مرحله تحول دشوار و متناقضی قرار دارد.
لاوروف تصریح کرد: "از نظر اروپایی ها، همه این مسائل و ارائه تعریفی از منافع راهبری شان از جمله آگاهی از مزایای رقابتی طبیعی متعلق به قاره اوراسیا که در حال توسعه است، یک چالش دلهره آور محسوب می‌شود است. اگر اروپا چنین کاری انجام دهد، می‌توان از روند همزیستی مبتنی بر درگیری‌های کنونی به سوی یک همزیستی مبتنی بر رقابت و در عین حال عاری از درگیری، و سپس، شاید به سوی یک اقدام جدی تر، حرکت کرد. "
وزیر امور خارجه روسیه گفت وضعیت روابط بین روسیه و اتحادیه اروپا نگران کننده است، زیرا اختلاف نظر‌ها در اروپا در حال تشدید شدن است. "
او گفت: "وضعیت نسبتا نگران کننده‌ای وجود دارد. قاره اروپا که بین ما مشترک است، با بحران بی سابقه‌ای در زمینه اعتماد مواجه است. اختلاف نظر‌ها مجددا در اروپا در حال ظهور است. آن‌ها به سوی شرق حرکت می‌کنند و عمیق‌تر می‌شوند. "
او بر این باور است چشم انداز روسیه و اتحادیه اروپا برای یک دستور کار مشترک کاملا محدود است.
لاوروف گفت: "نقش سازمان‌های پان اروپایی، در وهله نخست، سازمان همکاری اروپا و شورای اروپا در حال کاهش یافتن است. ساز و کار‌های همکاری سازمان یافته، حتی قرارداد‌های سازمان یافته با اتحادیه اروپا و ناتو از بین رفته است. "
او یادآوری کرد اخیرا روسیه و اتحادیه اروپا بر روی پروژه‌های بلند پروازانه همانند ایجاد چهار فضای همکاری پان اروپایی با یکدیگر همکاری می‌کردند.
وی گفت: "در سال ۲۰۱۰ ما برای ایجاد کمیته سیاست خارجی و امنیتی روسیه و اتحادیه اروپا آماده بودیم، اما در نهایت اتحادیه اروپا از توافقنامه میسبرگ Meseberg عقب نشینی کرد. "
وی تأکید کرد همین اتفاق برای توافق نامه تقریبا نهایی شده در زمینه همکاری‌ها برای حل و فصل بحران‌ها نیز رخ داد. روسیه و اتحادیه اروپا به معنای واقعی کلمه تنها یک گام تا معرفی رژیم عدم صدور روادید فاصله داشتند با این حال, "اتحادیه اروپا پیش شرط‌های بیشتری را ارائه کرد. "
لاوروف تأکید کرد همه این ابتکار عمل‌ها مدت‌ها قبل از آغاز بحران اوکراین در سال ۲۰۱۴ وجود داشته اند, "زمانی که اتحادیه اروپا تصمیم گرفت از طرفی حمایت کند که به روشی غیرقانونی به قدرت رسیده است. "
وزیر امور خارجه روسیه تصریح کرد: "هر شش ماه نشست‌های روسیه و اتحادیه اروپا و هر سال یکبار، جلسات مشترک دولت روسیه و کمیسیون اروپا برگزار می‌شد. قالب‌های مختلفی همانند شورای شراکت دائمی روسیه و اتحادیه اروپا و ۱۷ مورد گفتگو درباره موضوعات مختلف از حقوق بشر گرفته تا انرژی و نوآوری‌ها وجود داشت. اکنون این ساختار همکاری متقابل به سبب ابتکار عمل اتحادیه اروپا متوقف شده است. "

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)