• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۳۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۲
فارس » اجتماعی
نماینده، ولی فقیه در فارس:

سند گردشگری با محوریت حرم شاهچراغ (ع) تنظیم شود

سند ویژه گردشگری مذهبی با محرویت حرم مطهر شاهچراغ (ع) و با توجه به آمار حضور گردشگران خارجی در این حرم تنظیم و تدوین شود.

سند گردشگری با محوریت حرم شاهچراغ (ع) تنظیم شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،نماینده، ولی فقیه در استان فارس در دیدار با وزیر میراث فرهنگی، گفت: شیراز و استان فارس در مسائل فرهنگی و گردشگری دارای ویژگی‌های خاصی است و تقاضا و خواسته ما این است که نسبت به این شهر و خصوصاً حرم مطهر شاهچراغ (ع) توجه داشته باشد.
آیت الله لطف الله دژکام تصریح کرد: از نگاه گردشگری اگر آمار‌های فضا‌های گردشگری شیراز را بررسی کنیم خود نشان می‌دهد که کدام قسمت باید مورد حمایت ویژه قرار گیرد و در این میان حرم مطهر شاهچراغ (ع) یکی از پر بازدیدترین و گردشگر پذیرترین مناطق کشور است و باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه شیراز ادامه داد: ما در جوار این حرم، حسینیه نجفی‌ها و حسینیه کربلایی‌ها را داریم که به صورت مستمر از کشور عراق زائرانی به این مکان می‌آیند و بحرینی‌هایی که آن‌ها نیز در اینجا حسینیه دارند.
آیت الله دژکام تاکید کرد: این تعداد گردشگر داخلی و خارجی با این تنوع از گردشگر مذهبی تا گردشگر تاریخی به شیراز می‌آیند و با توجه به تفاوت‌های دینی و مذهبی، این اماکن برای آن‌ها مهم است و از این جهت درخواست داریم یک سند ویژه‌ای طراحی شود و کار کنیم تا بتوانیم این حرم را به عنوان یک مرکز مهم گردشگری معرفی کرده و سرویس‌ها و امکانات لازم را در این خصوص فراهم کنیم.
نماینده، ولی فقیه در استان فارس گفت: ما می‌خواهیم طرح توسعه ۵۷ هکتاری حرم مطهر را بالاخره با لحاظ تمام جوانب قانونی و میراثی و با حفظ میراث گذشتگان، تمام کنیم و نباید معطل بمانیم، اما در طرف مقابل به نظر می‌رسد شاید سنگ اندازی‌هایی وجود دارد.

آیت الله دژکام یادآور شد: بنده در خصوص طرح توسعه حرم و بافت تاریخی شیراز جلسه کارشناسی داشته‌ام و عقیده دارم ما می‌توانیم لایه گذاری تاریخی کنیم و در برخی از این قسمت‌ها یک لایه هم مربوط به عصر جمهوری اسلامی داشته باشیم و این کار شدنی است.
وی افزود:۱۳۰ سال از ساخت مسجد نصیر الملک بیشتر نمی‌گذرد و در ۱۳۰ سال پیش و در دوره قاجار که اوج انحطاط سیاسی حکومت ایران بوده، چنین کار فاخری در شیراز تولید شده، اما در عهد طلایی و شکوفای جمهوری اسلامی آیا نمی‌توانیم یک لایه گذاری به تناسب نیاز‌های معماری شهری خود داشته باشیم.
امام جمعه شیراز تصریح کرد: ما می‌خواهیم در آینده هر کسی به شیراز بیاید دقیقاً متوجه باشد که چطور یک شهر باستانی را با وجود حفظ آثار و نگاه باستانی، از آن استفاده و کاربری جدید داشته‌ایم.
ایت الله دژکام افزود: این حرف‌ها در دنیا مطرح است و نیاز به حمایت از این نگاه احساس می‌شود البته بنده اصراری ندارم که حتماً فقط حرف بنده ملاک باشد بلکه بیایید این نوع نگاه علمی را با تشکیل کمیسیون و یا کارگروه‌های ویژه‌ای شروع کنیم تا به نتیجه کارشناسی برسیم و همه بپذیریم و بعد اقدام کنیم.

وی تاکید کرد: وزارت میراث، فرهنگ و گردشگری، وزارت مسکن و حرم مطهر به عنوان ۳ ضلع این قضیه باید جلسه کارشناسی مشترک بگیرند و به تفاهم برسند اینکه کار بر اساس دل بخواهی باشد درست نیست بلکه کارشناسی دقیق مسئله مطرح است و هرجا تفاوت دیدگاهی هست باید بحث علمی کنیم تا به نتیجه و تفاهم برسیم و بیش از این اگر چیزی از ما نقل کردند خلاف واقعیت است.
امام جمعه شیراز تاکید کرد: نهایتاً باید با کار مداوم کارشناسی یک ارتباط و انسجام خوبی بین عناصر مختلف در بافت و حرم ایجاد شود و هرکسی می‌آید حس کند که اینجا با همه زیبایی‌ها و ارتباطات معنادار در بافت تاریخی، یک شهر است و اگر این اتفاق را می‌خواهیم باید فضا به کار کارشناسی و اصولی دهیم تا شیراز را به مرتبه‌ای که باید، برسانیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معاون رئیس‌جمهور: طرح اخیر مجلس درباره مهریه غیرمتوازن است
استاندار خوزستان با حضور میدانی دستور رسیدگی فوری و عملیات بازسازی صادر کرد
ثبت ملی سه محصول لبنی بومی خراسان شمالی در فهرست ناملموس کشور
تداوم بارش رحمت الهی در یزد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس
برگزاری همایش ملی فیزیک در دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی
صدور احکام جایگزین حبس در دادگستری مرکز لرستان
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
برگزاری مراسم ولادت حضرت زهرا (س) در کوالالامپور
رعایت فاصله اجتماعی راهکار جلوگیری از گسترش آنفلوانزا
نیمی از مردم آمریکا مشکل تامین غذا دارند
کشف محموله کاغذ دیواری قاچاق در شاهرود
اهدای یک میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به خانه هلال مسجد فاطمه الزهرا زیرکوه
بزرگداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن در پیشاور
بارش برف در ۱۹ محور شریانی استان مرکزی
تقابل هیرکان رشت در هفته ششم رقابتهای لیگ حرفه ای بسکتبال باشگاه های کشور
سیلاب، بخش عشایری ایلام را متضرر کرد
افزایش ۲۴ درصدی ترخیص کالای اساسی از گمرکات خوزستان
تصرف شناور حامل نفت ونزوئلا دزدی دریایی دولتی است
اعتماد مشترک تضمین‌کننده صلح و ثبات میان ملت‌ها است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)