• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۳۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۳
فارس » اجتماعی

افتتاح نخستین موزه آموزش و پرورش فارس در شیراز

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت :موزه آموزش و پرورش فارس جایگاهی برای انتقال تاریخ است.

موزه آموزش و پرورش فارس جایگاهی برای انتقال تاریخبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در آیین افتتاح نخستین موزه تاریخ و اسناد آموزش و پرورش فارس در شیراز گفت: این موزه مکانی است که می‌تواند بخش عظیمی از تاریخ ما را که در کتاب‌ها نمی‌گنجد و نمی‌توانیم برای دانش آموزان تصویر سازی کنیم در کمتر از آنی به مخاطب و متربی خود همراه با هنر و لذت منتقل کند.
علیرضا کاظمی افزود: موزه بخش مهمی از فرهنگ یک جامعه است و شاید یکی از بزرگترین رسانه‌های گویا و موثر در فضای جامعه باشد که که اقبال عمومی دارد و مامی توانیم بخشی از تاریخ، هویت و فرهنگمان را دربهترین شکل ممکن به مخاطبانمان منتقل کنیم.
کاظمی با اشاره به اینکه این ظرفیت در هیچ استانی به این شکل نیست گفت: این رویکرد فرهنگی و این موزه و میراث فرهنگی بخشی از هویت، فرهنگ و تمدن ما را در واقع تشکیل می‌دهد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: نگاه ما در حوزه سند تحول بنیادین این است که اگر قرار باشد واقعا تربیت را به معنای واقعی و با همان رویکرد سند دنبال کنیم باید موقعیت‌های تربیتی رشد دهنده برای دانش آموزانمان فراهم کنیم و موزه یکی از این بخش هاست.
کاظمی بیان داشت: ماامسال اردو‌هایی یک روزه‌ای را تحت عنوان اردو‌های شمیم نور با هدف قرارگیری دانش آموزان در موقعیت‌های تربیتی طراحی کردیم و این موزه مانند باغ موزه دفاع مقدس در تهران و بسیاری از استان‌ها گنجینه ارزشمندی از تاریخ پرافتخار کشور ماست.
وی گفت: ما وظیفه داریم زمینه ارتباط دانش آموزان با این بخش مهم از حوزه فرهنگی برقرار کنیم و نگاه ما به موزه صرفا به عنوان یک مکان دیدنی نیست بلکه یک مکان تربیتی، رسانه گویا است.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: موزه آموزش و پرورش فارس در مباحث رونق گردشگری فرهنگی بسیار مؤثر است و باعث هویت بخشی به دانش آموزان می‌شود.
فرهاد اسماعیلی با اشاره به اینکه اهمیت سند در زندگی یک ملت همانند اهمیت حافظه برای یک فرد است بیان کرد: ما در این موزه از ۱۳۰ سال گذشته اسناد، مدارک و مراحلی که طی نمودیم شامل فراز و فرود‌ها را به تصویر کشیدیم.
وی ادامه داد: این موزه محلی است برای محققان، پژوهشگران، دانش آموزان و تمام کسانی که می‌خواهند درباره نظام تعلیم و تربیت تحقیق کنند و کار‌های تکراری نکنند و خطا کمتر داشته باشند.
اسماعیلی گفت: استان فارس پیشینه بسیار غنی در آموزش و پرورش کهن و مدرن دارد که بیش از ۱۲۰ سال است که این استان چرخه تعلیم و تربیت را به حرکت در آورده است.
وی افزود: این موزه می‌خواهد این حرکت را به تصویر بکشد و برای محققان و پژوهشگران مرکزی برای پژوهش و تحقیق نظام تعلیم و تربیت در گذشته، حال و برای برنامه ریزی آینده باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه این موزه اولین مرکز اسناد اموزش و پرورش فارس و یک مرکز تخصصی است گفت: این موزه مکانی است برای تمام کسانی که می‌خواهند سیر تحول را در تکنولوژی آموزشی ببینند.
اسماعیلی اظهار داشت: ما در این موزه پذیرای اسناد و مدارکی هستیم که به نوعی به تاریخ آموزش و پرورش استان فارس مربوط می‌شود که به نام خودشان در این موزه نگه داری و در معرض دید همگان قرار خواهد گرفت.
به گفته‌ی مدیر کل آموزش و پرورش فارس این موزه که در یک عمارت تاریخی ساخته شده ۴۲۰ متر مربع زیر بنادارد و سیر تحولات آموزش و پرورش استان از سال ۱۲۷۷ تا کنون را به معرض نمایش گذاشته است.
اسماعیلی افزود: در این موزه بیش از ۱۶۰ اثر تاریخی شامل نسخ خطی، لوازم کمک آموزشی و اسناد و مدارک آموزشی جمع آوری شده است.
وی گفت: طرح توسعه این موزه هم قرار است با ورود بیش از ۳۰۰ اثر تاریخی دیگر تا دوماه آینده به بهره برداری برسد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش عضو نوجوان کانون چهارمحال و بختیاری در جشنواره ملی شعر کودک ایران
۳۵ هزار معلول آذربایجان‌غربی زیر چتر حمایتی بیمه سلامت
پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش دما در خوزستان
یک کشته و ۳۲ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
اعلام برنامه های ۱۳ آبان در خراسان رضوی
کشف کالای قاچاق در یزد
ضرورت تقویت زیرساخت‌های انتخابات الکترونیک
درخشش بانوی اردبیلی در جام جهانی پاراتیراندازی
پیش‌بینی افزایش سرعت باد و خیزش گردوخاک
ایجاد اشتغال و کمک به تولید در خوزستان با واگذاری اراضی ملی
سقوط ۱۰ پایه برق در دهستان خیر آباد گچساران
رقابت دختران در مسابقات دوومیدانی نابینایان و کم بینایان
پیش‌ بینی بارش باران و برف در خراسان رضوی
صدور حوله‌های الکترونیکی انواع نهاد‌های کشاورزی در استان
دادوستد بیش از ۱.۶ تن زعفران نگین
توقیف بیل مکانيکی قاچاق در الیگودرز
برگزاری رزمایش ارزیابی پایداری سیگنال رسانی در رسانه ملی
توقیف موتورسیکلت‌های قاچاق ۳۰ میلیاردی در خراسان جنوبی
برگزاری همایش بزرگ خودرویی و موتوری در البرز
درخشش مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در رتبه‌بندی کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
موفقیت متخصصان کشور در تولید داربست نخاعی
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)