• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۳۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۲
سیاسی » انتخابات

رضایی: ایران به کانون تامین غذای منطقه تبدیل می‌شود

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران گفت: برنامه ما در بخش کشاورزی، تبدیل ایران به هاب و کانون تامین غذای جمعیت ۵۰۰ میلیون نفری منطقه اتحادیه جنوب غربی آسیا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای محسن رضایی در حاشیه جلسه با اعضای اتاق بازرگانی ایران در جمع خبرنگاران افزود: تشکیل اتحادیه جنوب غرب آسیا یکی از طرح‌هایی است که مشابه اتحادیه اروپا در منطقه ما و با توجه به اشتراکات فراوان ۲۵ کشور منطقه از حیث جغرافیا، ژئوپلتیک، تجارت، دسترسی به منابع و فرهنگ نزدیک ملت‌ها قابل تشکیل است.

وی گفت: برای تبدیل ایران به هاب کشاورزی منطقه مهمترین موضوع این است که باید کشاورزی ایران مدرن شود و از طریق اصلاح خاک و آبیاری و همچنین ارتقای بهره‌وری و اصلاح رابطه دولت با کشاورزی این امر صورت خواهد پذیرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت‌های گذشته و حال از بخش کشاورزی افزود: این حمایت‌ها ضعیف بوده و در همه بخش‌ها از جمله خرید تضمینی و کمک‌های دیگر ضعف‌هایی وجود داشته است که این نقاط ضعف شناسایی شده و در دولت ما اصلاح و برطرف خواهد شد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری همچنین اتاق بازرگانی، اصناف و تعاون را سه رکن مهم پارلمان بخش خصوصی دانست و گفت: آنچه در خصوص رابطه دولت با بخش خصوصی تاکنون اتفاق افتاده است این بوده که رابطه دولت با بخش خصوصی جنبه تشریفاتی داشته است، اما ما این رابطه را در حد جلسات هیئت دولت ارتقا داده و هیچ تصمیمی را بدون مشورت با این پارلمان نخواهیم گرفت.

وی افزود: مدیران اقتصادی کشور را با مشورت پارلمان بخش خصوصی منصوب کرده و از نظرات و نظارت‌های آن‌ها در بهبود اقتصاد و پیشرفت کشور استفاده خواهیم کرد.

رضایی همچنین تحقق یارانه ۴۵۰ هزار تومانی را سریعترین وعده خود دانست که قابل تحقق خواهد بود و افزود: این یارانه زودتر از هر چیز دیگر عملیاتی خواهد شد و عده‌ای جو سازی نکنند که منابع آن از کجا خواهد آمد؟

وی گفت: پول‌پاشی در این کشور به اندازه کافی انجام می‌شود و ما فقط بخشی از آن را هدایت می‌کنیم چراکه سالانه ۱۳۸ میلیارد دلار از بیت المال در کشور توزیع می‌شود که بخشی از آن را هدایت خواهیم کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: داد و بیداد طرفداران رانتخواران بلند شده که چرا فلانی از یارانه ۴۵۰ هزار تومانی سخن می‌گوید، این همه از مفت خواران و غارتگران بیت المال حمایت نکنید. من بهتر از شما می‌دانم منابع این کار را از کجا تامین کنم.

وی افزود: کار خاصی نمی‌کنیم، ۱۳۸ میلیارد دلار یارانه پنهان در این کشور به طرز غلطی تخصیص داده می‌شود که آن را هدایت خواهیم کرد، اما چرا سر و صدای شما بلند شده و داد و فریاد می‌کنید؟

رضایی گفت: عملیاتی شدن یارانه را از نیمه دوم سال طبق برنامه‌ریزی انجام شده شروع می‌کنیم و اینکه عده‌ای می‌گویند از فردا شروع کن! اینطور نیست که از همین فردا شروع شود. ما شروع می‌کنیم، اما پر قدرت شروع می‌کنیم و تضمین می‌کنیم حرفی که می‌زنیم را عملیاتی خواهیم کرد.

وی افزود: ما و برادران ما در طول انقلاب هر حرفی زدیم عملی کردیم. گفتیم خرمشهر را آزاد می‌کنیم که کردیم و گفتیم کمتر از سه ماه آینده به حکومت داعش پایان خواهیم داد که این کار را کردیم و گفتیم اگرآمریکا غلطی کند توی دهانش می‌زنیم که این کار را هم انجام دادیم. ما اهل حرف زدن بدون عمل نیستیم چراکه می‌خواهیم دولت اقدام و تحول را تشکیل دهیم.

  • سهم اقتصاد ایران از جهان نصف شده است

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تهران
نجات روباه آسیب‌دیده در چالدران
تأکید دبیر ستاد تسهیل کشور بر الزامی بودن اجرای مصوبات استانی
دیدار با خانواده شهید شفیعی در اصفهان
بررسی موانع پیش‌روی توسعه استان دردیدار مسئولان کرمان با رئیس جمهور
شکارچیان غیرمجاز در ارومیه دستگیر شدند
اعلام برنامه مسابقات مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال
کشف محموله بزرگ آرد و خوراک دام قاچاق در نهاوند
برداشت محصول لوبیا در شهرستان اقلید
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌های استان مرکزی
دادستان زرند: علت فوت دانش‌آموز زرندی در حال بررسی است
اجرای بیش از ۵۸ کیلومتر آسفالت راه روستایی در شهرستان ارومیه
تکمیل ۲۰ واحد ویلایی نهضت ملی مسکن در گرمی مغان
آغاز ثبت نام وام‌های تحصیلی دانشجویی از شنبه آینده
سرمربی الوحدات اردن: تا آخرین لحظه امیدواریم
نگاهی به چند فیلم آماده پخش از سیما
دو نشان طلا، ارمغان روژان دلیر از مسابقات کاراته قهرمانی کشور
از شعار آزادی یک زن تا کشتار زنان سودان
خودرو‌های شخصی پیشتاز تخلفات جاده‌ای آذربایجان‌غربی در مهرماه
سلاح امروز استکبار از گلوله به رسانه تبدیل شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)