• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۴۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۷
مازندران » اجتماعی
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران:

مدیریت مصرف؛ تنها راه برون‌رفت از وضعیت بحرانی کم‌آبی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران گفت: میزان بارندگی در مازندران در مقایسه با مدت مشابه سال زراعی قبل ۳۵ درصد کاهش داشته است.

مدیریت مصرف؛ تنها راه برون‌رفت از وضعیت بحرانی کم‌آبیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مهدی رازجویان در جلسه شورای حفاظت منابع آب مازندران با اشاره به مشکلات احتمالی کم‌آبی در استان، گفت: با توجه به شرایط موجود تنها راه برون‌رفت از وضعیت بحرانی کم‌آبی، مدیریت مصرف است.

او با تاکید بر اینکه بسیاری از نقاط روستایی و شهری مازندران با مشکل جدی کم‌آبی در فصل گرما رو به رو می‌شوند، افزود: افزایش دما در ماه‌های اخیر موجب ذوب‌شدن ذخایر برفی گردیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با هشدار احتمال وقوع بحران خشک‌سالی در استان‌های شمالی، خاطرنشان کرد: میزان آورد رودخانه‌های استان مازندران حدود ۶۷ درصد نسبت به مشابه فصل زراعی قبل کاهش داشته است.

رازجویان با بیان اینکه در فصل کشت برنج باید شاهد مدیریت خروج آب از سد‌های استان باشیم، تصریح کرد: با همکاری کشاورزان و جلوگیری از کشت دوم در بعضی از اراضی استان به مدیریت بحران کم‌آبی کمک خواهد شد.

او ادامه داد: با توجه به هشدار‌های انجام داده شده، کشاورزان مازندران از کشت دوم در حدود هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان صرف‌نظر کردند که این اقدام جای تقدیر دارد.

معاون استاندار مازندران افزود: جهت تغییر کشت باید به کشاورزان اطلاع‌رسانی درستی انجام شود لذا ضمن حمایت از کشاورزان با خریدتضمینی محصولات کشاورزان باید شاهد تغییر کشت در بسیاری از اراضی استان باشیم.

رازجویان به تمام دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد با مدیریت مصرف آب به خروج استان از بحران کم‌آبی کمک کنند.

معاون استاندار مازندران، مردم استان را به صرفه‌جویی در مصرف آب دعوت کرد و افزود: با اجتماعی کردن بحث صرفه‌جویی آب و فرهنگ‌سازی در جامعه می‌توان بسیاری از مشکلات کم‌آبی را کاهش داد.

او با اشاره به اهمیت جمع‌آوری چاه‌های آب غیرمجاز، اظهار داشت: در بحث کنترل مصرف آب، هوشمندسازی چاه‌ها و قطع برق چاه‌های غیرمجاز در دستور کار قرار بگیرد.

رازجویان ادامه داد: بسیاری از مردم تصور می‌کنند که استان مازندران به دلیل سرسبزی، هیچگونه مشکل کم‌آبی نداشته باشد در صورتیکه مازندران با این بحران مواجه شده لذا تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی جهت سازگاری با کم‌آبی اقدامات اساسی را انجام دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)