• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۴۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵
فارس » سیاسی

مردم در آستانه انتخابات مراقب جریان سازی‌های دروغ باشند

رییس مجمع نمایندگان استان فارس با تاکید بر حضور آگاهانه در انتخابات پیش رو گفت: مردم مراقب جریان سازی‌های دروغ و خلاف واقع در آستانه انتخابات باشند.

مردم در آستانه انتخابات مراقب جریان سازی‌های دروغ باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، ابراهیم عزیزی در جمع فعالان سیاسی شهر زرقان با اشاره به نقش انتخابات در ۴۳ سال از عمر انقلاب اسلامی اظهار داشت: کشور ما امروز به رغم توفیقات بزرگ در بخش‌های مختلف، در حوزه هایی، چون اقتصاد، صنعت و رفاه عمومی، دچار ضعف‌هایی است که این ضعف‌ها معلول برخی پدیده‌ها همچون اهمیت ندادن به انتخابات و حضور ناآگاهانه در این عرصه است.

او با بیان اینکه ضعف مدیریت‌های امروز ناشی از انتخاب‌های اشتباه است، افزود: برخی مدیران تنها به گزارش دادن اکتفا می‌کنند در حالی که باید صادقانه از کار‌هایی که نتوانستند انجام دهند، با مردم سخن گویند چراکه آن‌ها تافته جدا بافته از ملت نیستند.

عزیزی گفت: امروز در حوزه‌هایی که با سفره مردم سر و کار دارد، خوب عمل نشده و موجبات نارضایتی آن‌ها شده است که این نیز ناشی از ضعف مدیریت است.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس افزود: گرفتاری‌های امروز دو علت اساسی دارد یکی از آن‌ها قوانین ناکارآمدی است که در ساختار‌های مختلف تصویب و وبال گردن مردم شده است.

عزیزی ادامه داد: بی تجربگی کسانی که قوانین را تصویب کردند به اضافه لابی گری‌های موجود که منافع برخی را در پی دارد و تراکم قانون در طول این سال‌ها یک مشکل بزرگ است به طوری که مدیرانی که نمی‌خواهند کار کنند، با استناد به این قوانین، از کار سر باز می‌زنند.

او تصریح کرد: مشکل دوم مدیران صرفا سیاسی و رانتی هستند که عموما برای خدمت کمتر تلاش می‌کنند و تنها به دنبال مسائل قومی یا قبیله‌ای یا سیاسی خود هستند.

عزیزی به عنوان نمونه با اشاره به ضعف دولت در مدیریت ارز ۴۲۰۰ تومانی اظهار داشت: متاسفانه برخی مدیران برخاسته از آن صلابتی که مردم می‌خواهند نیستند و عامل ایجاد مشکلات می‌شوند؛ البته اجر مدیران مردمی و مومن را نباید ضایع کرد.

عزیزی گفت: اگر امروز در صنایع نظامی مشکلی نداریم، به دلیل رویکرد جهادی و انقلابی و برخاسته از نگاه بلندی بوده است که در برخی مدیران شاهد بودیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس زاده شدن مدیران ضعیف را از انتخاب اشتباه دانست و افزود: مدیران ناکارآمد و قوانین ناکارآمد از رای من و شما می‌آیند. مگر دولت حاضر از کجا آمده است؟

او افزود: دولتی که در ۴ سال نخست هیچ ثمری نداده است، در انتخابات بعدی رای بیشتری می‌آورد! زیرا ما به انتخابات یک نگاه تفننی داریم و آن را جدی نمی گیریم.

به گفته عزیزی، اگر انتخابات در این ۴۰ سال درست رقم خورده بود الان کشور با چنین مشکلاتی مواجه نبود.

عزیزی در ادامه با هشدار نسبت به جریان سازی‌های دروغ در آستانه انتخابات نیز گفت: مردم نباید دچار شایعه پراکنی‌ها در انتخابات شوند چراکه برخی جریان سازی‌ها با انتشار مطالب دروغ، کلاه بر سر مردم گذاشته و آرا را به نفع خود تمام می‌کنند. واقعا پرسش اینجاست چرا نباید در انتخابات آگاهانه عمل کرد؟

رییس مجمع نمایندگان فارس تاکید کرد: اگر به واسطه یک انتخاب خوب، یک دولت انقلابی و کارآمد در کنار مجلس باشد، اتفاقات مبارکی خواهد افتاد؛ چراکه دولتی که همراه نیست و قصد خدمت ندارد، خود مانع بسیاری از کار‌ها است.

عزیزی ادامه داد: با احترام به همه جریانات سیاسی، از مردم انتظار می‌رود انتخابات را جدی گرفته و خویشاوند سالاری و قوم سالاری را کنار گذاشته تا بدانیم برای پیشرفت کشور چه باید بکنیم.

او تصریح کرد: امید است روز ۲۸ خرداد روز ناامیدی دشمنان ملت ایران شود و انتخاباتی سالم و اخلاقی را شاهد باشیم که در این راستا نقش نخبگان بسیار مهم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)