• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۵۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶
سیاسی » سیاست خارجی

جبهه یمن؛ از برجسته‌ترین نماد‌های مقاومت

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل تاکید کرد: جبهه یمن، صحنه یکی از درخشان‌ترین و برجسته‌ترین نماد‌های مقاومت است.

جبهه یمن؛ از برجسته‌ترین نماد‌های مقاومتبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما دکتر ولایتی در نشست مجازی "یمن پیروز، تحقق وعده الهی" که به ابتکار مجمع جهانی بیداری اسلامی برگزار شد گفت: ملت و رهبری مقاوم یمن همه مشکلات را تحمل نمودند و به جان خریدند و در برابر دشمن تا بن دندان مسلح تسلیم نشدند تا موازنه قدرت را به نفع یمن سرافراز تغییر دادند.

وی در این نشست که جمعی از فرهیختگان، علما، اندیشمندان، رهبران و مبارزان جبهه مقاومت از یمن حضور داشتند، ضمن تجلیل از سید عبدالملک الحوثی رهبر مردم شجاع و مقاوم یمن تصریح کرد: رزمندگان دلیر در یمن یکی از درخشان‌ترین صحنه‌های ایستادگی در برابر استکبار جهانی به سردمداری آمریکای جنایتکار و عوامل آنان در منطقه را در برابر دیدگان جهانیان پدید آوردند. ملت شجاع یمن در طول تاریخ بار‌ها و بار‌ها ثابت کرده که در برابر ظلم، ستم و جنایت، با شجاعت و مقاومت، پایداری نموده و هر متجاوزی را شکست داده است.

دکتر ولایتی اضافه کرد: فرزندان دلیر مکتب سرخ عاشورا در برابر پیشرفته‌ترین سلاح‌های جهان که توسط آمریکا، فرانسه و انگلیس در اختیار عربستان سعودی قرار گرفته و بی رحمانه مردم مظلوم و بی دفاع یمن را از شش سال پیش تاکنون قتل عام می‌نمایند نه فقط ایستاده‌اند بلکه با تکیه بر دانش بومی و هوشمندی، موفق شده‌اند قدرت سخت مقاومت را ارتقا بخشند و با ساخت دقیقترین موشک‌ها و پهپادها، دشمن را به تسلیم وادار نمایند.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد:جبهه مقاومت یمن، صحنه یکی از درخشان‌ترین و برجسته‌ترین نماد‌های مقاومت است و بدون تردید یمن پس از جنگ تحمیلی ۶ ساله، از گذشته و پیش از جنگ، قوی‌تر شده و خواهد شد و قطعاً این مسیر در جهت رشد و شکوفایی ادامه خواهد داشت.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با پیروی از اوامر مقام معظم رهبری، کماکان از مجاهدت این پیروان شریعت اسلام و رهروان اهل بیت حمایت خواهد کرد و انتظار مسلمانان و آزادگان جهان این است که عاملان این جنایات در مجامع بین المللی در برابر جهانیان به محاکمه کشیده شوند و تخریب بیمارستانها، کتابخانه ها، اماکن مسکونی و کشتار زنان و کودکان متوقف شود.

دکتر ولایتی در پایان از خداوند متعال برای رهبری هوشمند، شجاع، متقّی و مبارز یمن سید عبدالملک الحوثی و همه فرماندهان شجاع و ملت مقاوم یمن پیروزی‌های روزافزون و برای جهان اسلام و ملت مسلمان، سربلندی و عزت مسئلت و اظهار امیدواری کرد هر چه سریع‌تر شاهد پایان این جنگ وحشیانه علیه یمن با پیروزی مردم این کشور باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)