• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۵۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۰
بین الملل » آمریکا
در سال ۲۰۲۱ میلادی

۱۲۸ پلیس در آمریکا هدف تیراندازی قرار گرفتند

انجمن ملی پلیس آمریکا اعلام کرد شمار حملات ناگهانی به نیرو‌های پلیس در این کشور در حال افزایش است.

۱۲۸ افسر پلیس در آمریکا هدف شلیک گلوله قرار گرفتندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ پایگاه اینترنتی فاکس نیوز در مقاله‌ای به قلم ماریسا شولتز نوشت: انجمن ملی پلیس آمریکا که مهمترین اتحادیه نیرو‌های پلیس این کشور شمرده می‌شود اعلام کرد شمار افسران پلیسی که در سال ۲۰۲۱ هدف شلیک گلوله قرار گرفتند، به ۱۲۸ تن رسیده است. همچنین بر اساس اعلام این منبع، شمار حملات ناگهانی به نیرو‌های پلیس، به طور خاص در حال افزایش است.
این اتحادیه در این باره اعلام کرد افزایش خشونت علیه نیرو‌های پلیس می‌تواند با جنبش "کاهش بودجه پلیس" و در کل، با لفاظی‌های پرشور علیه نیرو‌های پلیس مرتبط باشد که باعث ایجاد فرهنگ بی احترامی به نیرو‌های پلیس شده است.
پاتریک یوز رئیس این اتحادیه در گفتگو با فاکس نیوز گفت "به نظر من، فضای کنونی که در سرتاسر کشور شاهد آن هستیم، و جلوه دادن چهره‌ای غیر انسانی از نیرو‌های پلیس، قطعا بر وقوع خشونت‌ها علیه نیرو‌های پلیس تاثیر دارد."
از جمله حوادث اخیر می‌توان به موردی اشاره کرد که در آن، سه افسر پلیس در شهر «فلاور ماوند» ایالت تگزاس، در تاریخ ۲۶ مه در حالی که مشغول بازرسی درباره پرونده یک خودکشی بودند، هدف شلیک گلوله قرار گرفتند. دو روز بعد نیز در شهر مارتینزبرگ ایالت ویرجینیای غربی، یک نیروی پلیس که در حال تعقیب یک مظنون بود، هدف شلیک گلوله قرار گرفت. این مظنون، خود را در منزل مسکونی اش حبس کرده بود. همچنین در تاریخ ۲۸ مه، یک مظنون به سرقت، دو نیروی پلیس سنت لوییس را که رفت و آمد در خیابان را متوقف کرده بودند، هدف شلیک گلوله قرار داد.
تا نیمه شب ۳۱ مه، در مجموع ۱۲۸ نیروی افسر پلیس در آمریکا طی سال کنونی هدف شلیک قرار گرفتند. از میان این افراد، ۲۶ تن بر اثر شلیک گلوله کشته شدند. این رقم در مقایسه با دو سال پیش، افزایش یافته است.
در سال ۲۰۲۰ و در مدت زمان مشابه، در مجموع، ۱۱۸ نفر از افسران پلیس آمریکا هدف شلیک گلوله قرار گرفته بودند که از این میان، ۲۳ نفر جان باختند. دو سال پیش نیز تا تاریخ ۳۱، در مجموع ۱۰۴ افسر پلیس هدف شلیک گلوله قرار گرفتند. ۲۳ تن از این افراد، بر اثر شلیک گلوله جان باختند.
بر اساس برخی آمارها، افزایش شدیدی در حملات ناگهانی به نیرو‌های پلیس رخ داده است که این موضوع نشان دهنده "روابط ناپایدار" میان نیرو‌های پلیس و برخی جوامع خاص از مردم است.
طی سال کنونی و در مقایسه با سال ۲۰۲۰، شمار مجموع حملات ناگهانی به نیرو‌های پلیس ۵۰ درصد افزایش یافته است. این رقم در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته، ۱۸ درصد بیشتر است.
پاتریک یوز در ادامه گفت "این موضوع نشان دهنده آن است که خشونت در قبال نیرو‌های پلیس، قطعا در مقایسه با سال‌های قبل افزایش یافته است. "
وی افزود "این شغل بسیار خطرناک است، و افسران پلیس، با وجود رفتار‌هایی که بسیاری در قبال نیرو‌های پلیس انجام می‌دهند، هنوز هم هر روز سر کار خود حاضر می‌شوند و تغییر در جوامع محل خدمت را رقم می‌زنند. "
از زمانی که «درک شووین» افسر پلیس سفیدپوست شهر مینیاپولیس آمریکا، با وارد آوردن فشار روی گردن جرج فلوید باعث مرگ وی شد، سوء رفتار و خشونت نیرو‌های پلیس در صدر افکار عمومی آمریکا قرار گرفته است. شووین به قتل محکوم شد، اما مرگ فلوید باعث شکل گیری اعتراضات سراسری و به راه افتادن کارزار لغو بودجه پلیس شد. کنگره آمریکا در حال حاضر، در حال بررسی قانون جامع اصلاحات نیروی پلیس است تا به این ترتیب، نیرو‌های پلیس را در قبال سوء رفتار، بیشتر از گذشته مسئول بداند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)