• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۵۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۰
سیاسی » انتخابات

باید بر زنجیره تولید و تامین کالا تا مصرف نظارت شود

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:​ مدیریت بر زنجیره تامین و تولید کالا به ویژه کالا‌های اساسی یعنی سفره مردم از تولید تا تامین و مصرف باید صورت بگیرد و این زنجیره مدیریت الان وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در برنامه گفتگوی ویژه خبری در پاسخ به سوالی مبنی بر عملی نشدن اهداف تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تامین ۱۶ قلم کالای اساسی درباره برنامه‌های خود برای تامین مایحتاج عمومی اقشار کم درآمد افزود:​ این که اساسا اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به این شکل درست بود یا نه، جای سوال است و اینکه آیا این ارز به سفره مردم رفت؟ ارز ۴۲۰۰ تومانی به سفره مردم نرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی گفت:​ بخش عمده‌ای از این ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیب دلال‌ها رفت، چون در کنار تخصیص این ارز ترجیحی باید یک سازوکار نظارتی جدی تعریف می‌شد که فردی که قرار است با ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی را وارد کشور کند مرغ هم باید به قیمت در اختیار مردم قرار بگیرد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در واقع دولت یارانه را عملا پرداخت کرد و این ارز ۴۲۰۰ تومانی از آن مبلغ اصلی که باید ۱۰ هزار تومان یا ۱۵ هزار تومان یا حتی ارز نیمایی باشد، اختصاص داد تا نتیجه آن در سفره مردم دیده شود.
وی گفت:​ در این جا عدم اشراف کامل دولت بر پول و کالا آن چه باید واقع شود واقع نشد و آن چه نباید واقع شود، واقع شد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: یعنی اتفاقی که افتاد این بود که صدای مردم در آمد و هر چه هم فریاد می‌زدیم و به مرغدار یا به دامدار می‌گفتیم چرا این گونه شده است می‌گفتند مگر نمی‌دانید قیمت دام و طیور قیمت بالایی است و تا ارز ۴۲۰۰ تومانی به ما اختصاص ندهند برای ما فروش به این قیمت صرف نمی‌کند.
وی تصریح کرد:​ اگر می‌خواست امکانی در این زمینه داده شود باید با نظارت بسیار دقیقی این ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده می‌شد که در آن انحرافی رخ ندهد که انحراف اتفاق افتاد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: یعنی توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختصاص به افراد باید با نظارت دقیق صورت می‌گرفت و این وظیفه دولت از باب نظارت بر حوزه پول و کالا است که این نشد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این که از طریق تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی یا کمک‌های دیگر باید دولت از سفره مردم حمایت کند، افزود: راهش این است که ما به جای این که این مبلغ را به واردکننده بدهیم این مبلغ را در اختیار مصرف کننده قرار بدهیم تا اگر به هر نحوی کالایی وارد شد آثار این مبلغ در سفره مردم دیده شود.
وی گفت:​ بنابراین یا باید نظارت کاملا سازمان یافته باشد یعنی اشراف کامل دولت بر پول و کالا صورت بگیرد یا اگر به هر دلیلی اتفاق نیفتاد این مبلغ ما به التفاوت در اختیار خود مردم قرار داده شود تا مردم این اتفاق را در سفره خودشان احساس کنند.
حجت الاسلام و المسلمین رییسی افزود: این مبلغ می‌تواند به صورت نقدی یا به صورت‌های دیگر در سفره مردم بیاید.
وی با اشاره به اینکه جای یک کار در این زمینه خالی است، افزود: مدیریت بر زنجیره تامین و تولید کالا به ویژه کالا‌های اساسی یعنی سفره مردم از تولید تا تامین و مصرف باید صورت بگیرد و این زنجیره مدیریت الان وجود ندارد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: یعنی زنجیره نظارت دولت بر تامین و تولید تا مصرف وجود ندارد و هزار اتفاق این وسط روی می‌دهد و دلال‌ها در آن دخالت می‌کنند.
وی با طرح این سوال که چرا کالای مورد نیاز مردم باید در گمرک یا در انبار‌ها بماند این سوال را سوال مردم دانست و افزود: زنجیره تولید تا مصرف باید دقیقا مورد نظارت دولت باشد.
حجت الاسلام و المسلمین رییسی گفت:​ معتقد نیستم دولت باید در همه چیز مثل بازار دخالت کند، اما دخالت یک امر و نظارت یک امر دیگر.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی با اشاره به این که ما برای دولت سه جایگاه قائل هستیم، افزود: هدایت، حمایت و نظارت کار‌هایی است که باید دولت انجام دهد و هر جا که دولت نقش خود را به درستی انجام دهد ما شاهد مشکلاتی خواهیم کرد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:​ ما برای تخصیص صحیح ارز ۴۲۰۰ تومانی، باید قدرت خرید مردم را بالا ببریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی افزود:​ راه این بالا بردن قدرت خرید مردم این است که درآمد خانوار‌ها باید افزایش پیدا کند و هزینه خانوار‌ها باید کاهش یابد و تورم کنترل شود.
حجت الاسلام و المسلمین رییسی بیکاری را عامل کاهش درآمد خانوار‌ها دانست و گفت: اگر برای خانواده‌ای که سه تا چهار فرزند دارد اشتغال ایجاد کنیم خواسته به حقی است که امروز مردم دارند.
وی افزود: ایجاد اشتغال حتما به افزایش درآمد مردم کمک می‌کند.
حجت الاسلام و المسلمین رییسی کاهش هزینه‌های خانوار را وظیفه دیگر دولت دانست و گفت:​ الان دغدغه اصلی ما معیشت و سفره مردم و کالا‌های اساسی برای مردم است.
وی افزود: ارز ۴۲۰۰ تومانی هم قرار بود به کالا‌های اساسی تبدیل شود که متاسفانه در خیلی از موارد نشد و به دغدغه مردم تبدیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)