• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۵۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۵
سیاسی » انتخابات

ساخت سالانه یک میلیون مسکن و ایجاد یک میلیون شغل در کشور

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ایجاد یک میلیون مسکن و یک میلیون شغل در کشور در دولت آینده ما شدنی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در حاشیه گفتگوی ویژه خبری در رسانه ملی افزود: مهمترین مسئله جوانان در کشور سه چیز است؛ اول ازدواج، دوم اشتغال و سوم مسکن.
وی گفت: در مورد اشتغال و مسکن اگر مساعدت کنیم بخش اول را که ازدواج است خود جوانان حل خواهند کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی افزود: باید دغدغه جوانان را نسبت به اشتغال و مسکن حل کنیم بنده روزی در دانشگاه مشهد در جمع جوانان گفته بودم که چرا ازدواج نمی‌کنید؟ آنان گفتند مسکن نداریم، فردای آن روز در آستان قدس جلسه‌ای با دوستان برگزار کردیم و به نام امام رضا (ع) و با زمین و امکانات آستان مقدس حضرت رضا (ع) ۶۰۰ واحد مسکونی ظرف مدت کوتاهی برای دانشجو‌ها و زوج‌های جوان مشهد ساختیم.
وی گفت: وقتی به جوان گفته می‌شود که ازدواج کن، باید مسئله اشتغال و مسکن را برایش حل کنیم و این کار شدنی است و در ابتدای کار دولت ما اشتغال و مسکن، مسئله مهم خواهد بود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خصوص سؤالی درباره اینکه چقدر به درد و دل مردم گوش می‌کنید و به میان مردم خواهید رفت؟ افزود: اگر مردم، اراده و بنده را انتخاب کردند به عنوان رئیس جمهور برنامه دارم تا در ابتدای کار دولت حتماً هفته‌ای یکبار از طریق رسانه ملی با مردم صحبت کنم این در اوایل کار دولت خواهد بود و بعد هم به صورت ماهانه با مردم سخن خواهم گفت و تمام کار‌هایی را که در دولت انجام می‌شود با مردم در میان خواهم گذاشت.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: رفتن به جمع مردم و اجتماع در سلوک رفتاری بنده است و روش من نشستن در اتاق نیست، به کارخانه ها، اجتماعات، واحد‌های اداری و سازمانی سرکشی خواهم کرد.
وی افزود: در مجموعه قضائی و اکثر مجتمع‌های قضایی تهران سر زدم و حضور پیدا کردم و در همین سه روز قبل به شهرک صنعتی عباس آباد رفتم و از چند کارخانه بازدید کردم.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: همه مشکلات مردم با سرکشی و رفتن رئیس دولت حل نمی‌شود و باید همه سطوح و لایه‌های مدیریتی کشور مثل رئیس دولت بروند و به تمام بخش‌های زیرمجموعه خود سرکشی کنند در حال حاضر به همکاران قضائی اعلام کردیم که درب اتاق‌های خود را بر روی مردم باز کنند و به مردم احترام بگذارند و مسئولان بروند و در مراکز با مردم ارتباط بگیرند و این ارتباط بین مسئولان با مردم بسیار گره گشاست.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی در خصوص موضوعاتی که در گفتگوی ویژه خبری که به صورت زنده از شبکه دو سیما پخش شد، هم افزود: در خصوص موضوع معیشت خانواده ها، اشتغال، مسکن، هزینه‌های مردم راهکار‌هایی دادم.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: مردم در حال حاضر از افزایش هزینه‌ها ناراحت هستند و از کم شدن درآمد‌ها رنج می‌برندو ما در دولت برنامه داریم برای کاهش هزینه‌ها و هم افزایش درآمدها، اما افزایش درآمد باید با ایجاد اشتغال باشد و ما ظرفیت‌های خالی زیادی در مراکز تولیدی داریم و حدود ۴۰ درصد ظرفیت تولید کشور معطل است و باید به سرعت با نیرو‌های کارآمد فعال بشود.
وی در خصوص کاهش هزینه‌ها هم افزود: هزینه سلامت و هزینه مسکن را که از دغدغه‌های جدی مردم است می‌شود کاهش داد.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی گفت: باید دغدغه مردم نسبت به سفره شان کاهش پیدا کند و ساز و کار آن موجود است و به امید خدا به دنبال اصلاح وضع معیشت مردم خواهیم بود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی در پایان در پاسخ به سؤالی که اگر امروز فردای انتخابات و روز بیست و نهم خرداد باشد و شما رئیس جمهور کشور باشید به مردم چه خواهید گفت؟ تاکید کرد: به مردم می‌گویم امروز پایان فساد و رانت در کشور است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)