• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۶۵۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۴
بوشهر » اجتماعی

۳۰ درصد مدارس کشور را خیران ساخته‌اند

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سهم خیران در توسعه فضا‌های آموزشی گفت: ۳۰ درصد مدارس کشور را خیران مدرسه‌ساز ساخته‌اند.

۳۰ درصد مدارس کشور را خیران ساخته‌اندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر،  محسن حاجی میرزایی در آیین ویدئو کنفرانسی افتتاح مدرسه ۶ کلاسه ابرار در بندر محمد عامری بخش دلوار شهرستان تنگستان استان بوشهر بیان کرد: سیاست ما توسعه و استاندارد ساز فضا‌های آموزشی است و در هشت سال گذشته قدم‌های بزرگی در این راستا برداشته شده‌است و خیران به عنوان راهبردی‌ترین شرکای این مسئولیت مهم در کنار آموزش و پرورش نقش آفرینی می‌کنند.

او ادامه داد: مدرسه کانون حیات، یادگیری، شکل گیری شخصیت نوجوانان و جایگاهی برای ساختن آینده است و همه دستاورد‌هایی که در عرصه‌های مختلف کشور به دست می‌آید از مدرسه نشات می‌گیرد.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: از مدرسه است که دانش آموزان، مدیران، مهندسان و مسئولان کشور ساخته می‌شوند و مدرسه با نقش بنیادی و پایه‌ای که دارد، جایگاهی برای رشد، پیشرفت، توسعه و شکوفایی اندیشه و توانایی‌های نسل نو است.

حاجی میرزایی با تاکید براینکه منطقه محروم واژه مناسبی نیست گفت: حتی اگر عسلویه و منابع گسترده گاز نبود استان بوشهر دارای مردمی شریف، مقاوم، ایمانی و پرتلاش است که به عنوان مهمترین سرمایه به شمار می‌رود و وقتی که در مناطقی رویمحرومیت صحبت می‌شود به تدریج این واژه روی ذهن و روان مردم این منطقه تاثیر می‌گذارد.

او افزود: بنابراین هیچ منطقه‌ای نداریم که محروم باشد ممکن است از لحاظ برخی برخورداری‌ها خلاف عدالت برخورد شود، اما ظرفیت‌های انسانی آن مهمترین ظرفیت است.

مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان بوشهر نیز در این آیین گفت: در هشت سال گذشته هزار و ۳۲۰ کلاس درس در قالب ۳۲۳ پروژه آموزشی با زیربنای ۱۸۰ هزار مترمربع و ۲۵۰میلیارد تومان اعتبار احداث و تحویل آموزش و پرورش شده‌است.

احمد مرادی با اشاره به افزایش مشارکت خیران در پروژه‌های آموزشی به دلیل تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات سهم دولت افزود: از این شمار ۱۶۴ پروژه آموزشی معادل ۵۰ درصد با همت خیران احداث شده‌است.

او ادامه داد: در زمان حاضر ۶۹۶ کلاس درس در قالب ۱۰۶ پروژه آموزشی با زیربنای ۱۳۳ مترمربع نیز در استان بوشهر در دست اجرا است که پیش بینی می‌شود از این شمار پروژه ۴۳۸ کلاس درس در قالب ۶۸ پروژه امسال به بهره‌برداری برسد.

مرادی بیان کرد: با اجرای این پروژه‌ها سرانه فضای آموزشی از ۵.۸ دهم متر با افزایش ۱.۳ متر به ۶.۵۴ متر رسیده‌است که با توجه به پروژه‌های در دست اجرای پیش بینی می‌شود این سرانه تا پایان سال به ۶.۸ دهم متر برسد و به این ترتیب استان بوشهر جایگاه هشتم کشور را به خود اختصاص دهد.

او با اشاره به استاندارد سازی وسایل گرمایشی مدرسه‌ها گفت: تاکنون پنج هزار و ۷۰۰ دستگاه کولر گازی برای مدرسه‌های استان تامین شده، اما با توجه به استهلاک آن‌ها نیاز است که سالانه هزار دستگاه کولر به این مجموعه اضافه شود.

مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان بوشهر با اشاره به اینکه استان بوشهر از نظر سرانه ورزشی  جایگاه نخست را به خود اختصاص داده‌است عنوان کرد: در زمان حاضر ۶ سالن ورزشی و چهار زمین چمن دانش‌آموزی آماده بهره‌برداری است.

مرادی در باره تنگستان گفت: این شهرستان بیشترین فضای تخریبی مدارسدر استان بوشهر را به خود اختصاص داده بود که در دولت تدبیر و امید ۵۴ پروژه برای آن هدف گذاری شد و امروز با اجرای آن‌ها وضعیت فضا‌های آموزشی این شهرستان بهبود یافته است.

او بیان کرد: ۲۹ پروژه آموزشی در بخش دلوار تعریف شده که تاکنون ۱۹ پروژه بهره‌برداری و ۱۰ پروژه دیگر نیز در دست اجراست که هفت پروژه آن در مهرماه و مابقی تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود و به این صورت سرانه آموزشی در دلوار ۲.۲متر افزایش می‌یابد.

مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان بوشهر در باره مدرسه ۶ کلاسه ابرار بندر محمد عامری گفت: این مدرسه در قالب طرح آجر به آجر و با همت اتاق بازرگانی ایران به عنوان خیر احداث شده‌است.

مرادی افزود: این مدرسه با ۸۰۰ مترمربع زیربنا، یکهزار و ۶۰۰ متر طول دیوار کشی و یکهزار و ۳۵۰ مترمربع محوطه سازی با ۲میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار اجرا شده‌است.

او ادامه داد: مدرسه ۶ کلاسه ابرار بندر محمد عامری چهارمین مدرسه خیرسازی است که به همت اتاق بازرگانی ایران در استان بوشهر ساخته شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور بوکسور‌های چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
تصویب برنامه مقابله با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم
ارسالی‌های شما به با مخاطبان
شدت گرما در جنوب وشرق کرمان
آغاز عملیات نورپردازی ایوان کاخ چهلستون اصفهان
معرفی برترین های مسابقات شنای پسران و دختران جام چهلستون
حفظ سنگر تولید به همت تولیدکنندگان قمی
آغاز مرمت گنبد تاج الملک مسجد جامع اصفهان
کرمان آماده پذیرایی از زائران عبوری استان های همجوار و کشورهای همسایه
ملاقات مردمی فرماندار ویژه بروجرد با شهروندان
آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی در اصفهان
افزایش ۲۰ درصدی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه روستائیان و عشایر 
کشف ۱۴۶ رأس دام قاچاق در آباده
بدرقه ای دیگر به پاس قدرشناسی
پشت پرده خاموشی های بی سابقه در یزد چه می گذرد؟
گلایه مردم از خاموشی‌های بدون اطلاع قبلی برق قم
پایان مرحله نخست اردوی تیم ملی کاراته رده‌های پایه در بندرانزلی
سومین فروریزش خط اصلی انتقال فاضلاب در بهارستان شرقی
خبر‌هایی از هماهنگی برپایی مواکب اربعین
فعالیت مراکز خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
برخورد قاطع با گرانفروشان و محتکران برنج در دستور کار تعزیرات
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)