• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۷۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۱
خراسان جنوبی » اقتصادی

ارجاع بیش از ۱۸۰ طرح سرمایه گذاری به دبیرخانه ستاد توسعه خاوران

تاکنون بیش از ۱۸۰ طرح سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی، دامداری و گردشگری شناسایی و به دبیرخانه ستاد توسعه خاوران ارجاع شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا  وسیما مرکز خراسان جنوبی؛ تاکنون فرمانداری ها، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خراسان جنوبی بیش از ۱۸۰ طرح سرمایه‌گذاری را در بخش‌های مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی، دامداری و گردشگری شناسایی کرده و به دبیرخانه ستاد توسعه خاوران ارجاع داده اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: دبیرخانه ستاد ارجاع بیش از ۱۸۰ طرح سرمایه گذاری به دبیرخانه ستاد توسعه خاورانتوسعه خاوران، این طرح‌ها را برای بررسی کارشناسی و اخذ مجوز‌های قانونی به کمیته‌های شناسایی فرصت‌ها و مزیت‌های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی ارجاع داده است.


عابدی راه اندازی ستاد توسعه خاوران را از اقدامات بسیار ارزنده و ابتکاری استاندار عنوان کرد و گفت: از ابتدای شکل گیری ستاد در دی ماه ۹۹ تاکنون، ۵۵ طرح اولویت دار سرمایه گذاری در سطح استان شناسایی شده است.


وی افزود: از این تعداد برای ۴۰ طرح زمین انتخاب شده و ۳۲ طرح به منظور اخذ استعلامات به کمیته امور زیربنایی ارجاع شده است.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: برابر پیگیری‌هایی که انجام شده، کارگروه امور زیربنایی استان، تاکنون تعداد ۲۲ مجوز بی نام سرمایه گذاری صادر کرده است.


عابدی تهیه و تدوین اطلس سرمایه گذاری استان را یکی از اقدامات بسیار خوب ستاد توسعه خاوران برشمرد و گفت: این سند، کار علمی ارزشمندی است که همه فرصت ها، پتانسیل‌ها و مزیت‌های هر شهرستان، شهر، بخش، دهستان و روستا را به صورت نقطه‌ای در اختیار سرمایه گذاران قرار می‌دهد.


وی با اشاره به تأکید استاندار مبنی بر ارائه برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۰ توسط همه دستگاه‌های اجرایی، افزود: همه کمیته‌های پنجگانه ذیل ستاد و فرمانداری ها، برنامه زمان بندی ۶ ماهه اول سال را تهیه و به منظور برنامه ریزی و تدوین برنامه‌های توسعه‌ای استان به دبیرخانه ستاد ارسال کرده اند.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار  گفت: دبیرخانه ستاد، پایگاه اطلاع رسانی ستاد توسعه خاوران را نیز با هدف بارگذاری طرح‌های سرمایه گذاری و اطلاع رسانی درخصوص فرصت‌ها و مزیت‌های سرمایه گذاری راه اندازی کرده است.


عابدی  با تأکید بر این که طی همین مدت کوتاه، برای ۹ طرح سرمایه گذاری تفاهم نامه همکاری امضا شده، گفت: طرح‌های استیل کورد، لانولین، پرس mdf، فرو سیلیس، احیای معادن و صنایع نیمه فعال، تولید دولومیت، تولید منیزیت، بسته بندی آب آشامیدنی، فرآوری سنگ‌های معدنی (سنگ بری) با امضای این تفاهم نامه ها، وارد فاز اجرا شده اند.


وی افزود: ۱۸ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ۵ هزار و ۵۸۰ نفر اشتغالزایی مستقیم از مهمترین آورده‌های این تفاهم نامه‌ها می‌باشد که فی مابین سرمایه گذار، استاندار و فرمانداران به امضا رسیده است.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: تنها در طرح احیای معادن و صنایع، تعداد ۲۲۰ واحد معدنی نیمه فعال استان، توسط سرمایه گذار به چرخه تولید برمی گردد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)