• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۲۸۲۷۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۸
سیاسی » انتخابات

هنر رئیس جمهور باید ایجاد هماهنگیِ بازار سرمایه و بازار پولی باشد

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر ضرورت ثبات بازار سرمایه، هنر رئیس جمهور را ایجاد هماهنگی میان بانک مرکزی با بورس و بیمه مرکزی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سعید جلیلی در برنامه «رئیس جمهور و جوانان» شبکه سوم سیما رسانه ملی در پاسخ به پرسشی در خصوص برنامه دولتش برای رفع مشکل بازار سرمایه، گفت: بازار سرمایه بازاری است که مسئولیت افزایش تولید کشور را برعهده دارد، اما چرا در این بازار و اقتصادمان با مشکل مواجه ایم، چون پول بیشتر از کالا تولید شده است.
وی افزود: در ۴۷ سال گذشته پول کشورمان حدود ۴۲ هزار برابر افزایش یافته، اما کالا و تولید ملی ۱/۷ برابر افزوده شده است البته برخی آن را کمی بیش از این یعنی ۵ برابر می‌دانند، اما به هر حال فاصله این رقم با فاصله ۴۲ هزار برابری از پول ملی خیلی زیاد است.
آقای جلیلی افزود: وقتی که پول این قدر افزایش یابد و تولید افزایش نیابد مشکلاتی مانند تورم ایجاد می‌شود، اما راه حل چیست؟ افزایش تولید.
وی گفت: هدف اصلی بازار سرمایه، افزایش تولید است و باید بر این مبنا باشد اگر بازار سرمایه را دوباره تبدیل کنیم به بازاری برای سفته بازی و سوداگری، اما حتما نتیجه لازم را نخواهیم گرفت.
نامزد ریاست جمهوری افزود: اگر می‌خواهیم بازار سرمایه و بورس ثبات لازم را پیدا کند باید میان بازار سرمایه، بازار پول و بیمه هماهنگی باشد.
آقای جلیلی در بخش مقدماتی اظهاراتش در این برنامه، گفت: به عنوان فردی که در دوره جوانی و نوجوانی ام با انقلاب و دفاع مقدس هم زمان بوده است بسیار خوشحالم که با نسل جوانی مواجه ایم که با همان روحیه و انگیزه برای جهش ایران تلاش می‌کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: ما فکر می‌کنیم شما جوانان می‌توانید نقش بسیار مهمی برای ایران داشته باشید و آینده از آن شماست. امیدوارم همان طور که جوانان در عرصه‌های مختلف اعم از دوران انقلاب، دفاع مقدس و پس از آن موفقیت‌های بزرگی کسب کرد همواره از ظرفیت‌ها و ایفای نقش جوانان بهره‌مند باشیم.
آقای جلیلی گفت‌: دشمن دوست داشت که دهه شصت تکرار نشود، اما در دهه ۹۰ جوانانی را دید که در عرصه‌های مختلف نقش آفرینی کردند و حججی‌ها دوباره ظاهر شدند و در عرصه‌های علمی نیز موفقیت‌های بزرگی شکل گرفت.
نامزد ریاست جمهوری اظهار امیدواری کرد: همان طور که در ۴۰ سال گذشته؛ جوانان موتور حرکت کشور بودند در آینده کشور نیز بتوانند این مسیر را با دقت و پرشتاب ادامه دهند.

  •  در موضوع‌های اقتصادی باید نگاهی داشته باشیم که بی عدالتی شکل نگیرد 

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در موضوع‌های اقتصادی باید نگاهی داشته باشیم که زمینه‌های بی عدالتی نتواند شکل بگیرد.
آقای سعید جلیلی در ادامه برنامه «رئیس جمهور و جوانان» با بیان اینکه یکی از شعار‌های انقلاب اسلامی عدالت و کاهش فاصله طبقاتی و تبعیض است، افزود: در این زمینه باید دو کار انجام شود و آن این است که امکانات کشور را به خوبی توزیع کنند و به خوبی برای اقشار جامعه توزیع کنند و نباید فقط شهر تهران را ببینند یعنی در همه ایران و هر کسی که در سیستان و بلوچستان و خوزستان و هر جایی که هست باید برای آن‌ها برنامه ریزی لحاظ شود.
وی با بیان اینکه در کشور ما متأسفانه امروز فاصله طبقاتی چشمگیری را شاهدیم، گفت: در بعضی شاخص‌ها حتی در بین استان‌های کشور هم باید عدالت مورد توجه قرار گیرد و موضوعات اقتصادی رئیس جمهور باید نگاهی داشته باشد که زمینه‌های بی عدالتی و فقر و شکاف طبقاتی شکل نگیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

نامزد ریاست جمهوری افزود: الان بانک‌های ما مثلاً دارند تسهیلات می‌دهند و این خیلی بد است که ۵۰ درصد مردم تسهیلات دریافت نکنند یا ۹۰ درصد تسهیلات فقط به ۱۰ درصد داده شود که باید طرح‌های جدی داشته باشیم و جلوی این رویه‌ها گرفته شود و در بعضی موضوعات در زمان کوتاه مدت این کاهش فاصله طبقاتی را مردم احساس کنند.
آقای جلیلی گفت: مثلاً طرح برخورداری مردم از سهم شان در مصرف انرژی باید مورد توجه قرار گیرد و آن چیزی که دردناک است این است که برخی دهک‌های جامعه دچار مشکل حتی در تغذیه هستند که باید سهم مساوی برای این قشر در نظر گرفته شود.
وی افزود: ما بر این اساس یک طرح سبد غذایی را تبیین کردیم که با آن هر فردی که باید در روز ۲ هزار و ۵۰۰ کیلو کالری غذا به او برسد این مقدار غذا را تأمین می‌کنیم و طرح دیگر ما این است که وقتی می‌گوییم نباید این فاصله طبقاتی باشد فقط غذا و انواع سوخت نیست، حتی در بخش سفر و تفریح از امکاناتی که امروز در اختیار دولت است باید استفاده شود که البته این امکانات که در حوزه مسافرتی و سیاحتی در اختیار دولت است قابل توجه است و اگر این‌ها در اختیار مردم قرار بگیرد می‌توان با آن ۵۰۰ هزار زوج را در سال ۵ روز سفر رایگان ارائه کرد که البته شرح مفصل این طرح‌ها را مردم می‌توانند در شبکه تلویزیون ببینند.

  •  مناطق آزاد یک فرصت است 

سعید جلیلی نامزد ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی درباره مناطق آزاد کشور، گفت: یکی از بحث‌های جدی در کشور واردات است، اینجا یکی از بحث‌های بسیار مهم این است که اصلاً منطقه آزاد فلسفه اش چه بوده است؟
آقای جلیلی در ادامه سخنان خود در برنامه «رئیس جمهور و جوانان» شبکه سه، افزود: منطقه آزاد بر این مبنا شکل گرفته است که سکو‌هایی باشد برای صادرات کشور، همچنان که ما به غیر از مناطق آزاد همه پایانه‌های مرزی مان هم با توجه به نگاه مان و رویکرد مان که می‌گوییم می‌خواهیم اشتغال و ارزآوری را بیشترکنیم و لازمه‌اش این است که تولید را بیشتر کنیم.
این نامزد ریاست جمهوری افزود: وقتی تولید را بخواهیم بیشتر کنیم باید صادرات را بیشتر کنیم نه اینکه واردات را بیشتر کنیم لذا این باید برنامه اصلی باشد برای دولت که صادرات را یک وظیفه مهم قرار دهد.
جلیلی گفت: بر این اساس مناطق آزاد هم یک فرصت است که در صورت صادرات و تولید می‌تواند به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد. لذا ما باید ببینیم همه دستگاه‌ها در این باره چه برنامه‌ای دارند.

  •  سامانه شفافیت قرارداد‌های دولتی و نظارت ۸۰ میلیونی مردم 

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: نظارت مردمی بر عملکرد بهینه دستگاه‌های اجرایی دولت سایه مهم است.
آقای سعید جلیلی در ادامه برنامه «رئیس جمهور و جوانان» افزود: استفاده از فناوری‌های پیشرفته الکترونیکی برای تشکیل دولت فوق هوشمند جزو برنامه‌های ماست.
جلیلی در پاسخ به سوال جوان حاضر در استودیو درباره شفافیت اقتصادی، گفت: دولت در سایه به کمک جوانان می‌تواند سایه به سایه دولت را تعقیب و تصحیح کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: بسیاری از نابسامانی‌های دستگاه‌های اجرایی از جمله رانت خواری را می‌توان با سامانه شفافیت قرارداد‌های دولتی رصد کرد و به صورت برخط ۸۰ میلیون ایرانی را ناظر خود دانست.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: یکی از فرصت‌های خوب استفاده از فناوری‌های پیشرفته الکترونیکی دولت فوق هوشمند است.
وی در پاسخ به سوال یک نفر از هموطنان لرستانی درباره برنامه دولت آتی ایشان درباره صنایع تبدیلی، افزود: یکی از بحث‌های اشتغال و ارزآوری و جلوگیری از خام فروشی در صنایع کشاورزی، دامپروری و شیلات است که می‌توان با استفاده از فرصت‌های کشاورزی و صنایع تبدیلی، همه منطقه را اداره کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای جلیلی با اشاره به بازدیدی که از خرم آباد داشت و فرصت‌هایی همچون استفاده از ماهی چشم زده و مرغ اجداد، گفت: با هر یک قطعه از مرغ اجداد می‌توان چندین تن تولید داشت.
وی در پاسخ به سوال بعدی درباره شکوفایی حوزه‌های فرهنگی برای جوانان، افزود: جوانان امروز با استفاده از فناوری‌های نوین فرصت‌های بی بدیلی برای هنرآفرینی در حوزه ارزش‌های انقلاب اسلامی می‌توانند داشته باشند و هر یک سربازی در عرصه هنری در جبهه جنگ نرم باشند و حماسه‌ای از خود نشان دهند.

  •  جوان و فضای مجازی هر دو یک فرصت هستند 

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: جوان و فضای مجازی هر دو یک فرصت اند و دولت باید برای آن‌ها برنامه داشته باشد در آن صورت جوان می‌تواند یک افسر قوی در جنگ نرم باشد و شما شاهد هنرنمایی او باشید.
آقای سعید جلیلی در ادامه برنامه «رئیس جمهور و جوانان» شبکه سوم سیما رسانه ملی در پاسخ به سوالی در زمینه مهیا نبودن شرایط برای جوان علاقمند به شعر، ادبیات، سینما، تئاتر و موسیقی، افزود: جوانان کمک جدی به انقلاب و دفاع مقدس کردند، جوان یک نیروی بالنده و ارزشمندی است برای شکوفایی هنر در شکل سلبی و ایجابی آن.
وی گفت: اگر شما هویت را برای او تهیه نکنید و بستر مهیا نباشد جوان به موضوعات پرتی کشیده می‌شود.
نامزد ریاست جمهوری افزود: من امروز به جوانان می‌گویم شما فرصت بی بدیل در اختیار دارید که این فرصت در سی سال پیش در اختیار جوانان نبود و آن فرصت مجازی و فناوری ارتباطی است.
آقای جلیلی در زمینه فارغ التحصیلان کشاورزی که برای اشتغال دچار مشکل هستند، گفت: ۱۰ سال از بهترین عمر یک جوان صرف علم آموزی و دانش می‌شود تا از دانشگاه فارغ التحصیل شود حال بعد از این مدت اگر شغل مناسب با تحصیل او وجود نداشته باشد احساس خسران می‌کند.
وی افزود: این برای دولت فرصت مناسبی است تا از دانش آموختگان بخش کشاورزی بهره ببرند، چون کشور ما دارای خلاء کشاورزی است.
نامزد ریاست جمهوری ادامه داد: ۸۰ تا ۸۵ درصد دانه‌های روغنی وارداتی است این در حالی که زمین‌های کشاورزی برای کشت دانه‌های روغنی داریم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای جلیلی گفت: فارغ التحصیلان رشته کشاورزی می‌توانند به کمک دولت بیایند، چون امروز در علم کشاورزی پیشرفت‌های جدی صورت گرفته که می‌تواند تولید محصول را چند برابر کند.
وی در پاسخ به سوال یکی از شهروندان استان فارس مبنی بر تعطیلی کارخانجات صنعتی این استان، افزود: در هشت سال گذشته ۲۴ جلسه با اصناف داشتم و در ۱۲۰ سفر به ۳۱ استان کشور بازدید‌هایی از شهرک‌های صنعتی داشتم بسیاری از صنایع با ظرفیت پایین کار می‌کنند و یا متأسفانه تعطیل شدند که این موضوع کم شدن اشتغال و تولید را به همراه دارد که همه آن‌ها باید بررسی شود.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در سفر به استان‌های مختلف و جلسات با اصناف به ۱۷ مشکل اساسی رسیدیم که باید برطرف شود به طور مثال مشکل تأمین مالی یکی از مشکلات صنعت است در حالی که روزانه بانک‌ها ۲ هزار میلیارد تومان خلق پول می‌کنند و کارخانجات مشکل کمبود نقدینگی دارند.
آقای جلیلی افزود: این پول‌ها باید روانه تولید شود.

  •  کار نمایشی مدیران از فساد‌های موجود در کشور است 

نامزد ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی رییس جمهور و جوانان یکی از فساد‌های موجود در کشور را کار نمایشی مدیران دانست.
آقای سعید جلیلی در ادامه برنامه رئیس جمهور و جوانان شبکه سوم سیما در پاسخ به سوال تعطیلی کارخانه‌ها و مشکلات مربوط به اشتعالزایی در استان فارس افزود:
ما در هشت سال گذشته با بیش از ۲۴ صنف صنعتی جلسه داشتیم و دقیقاً بررسی کردیم. در ۱۲۰ سفری که در اقصی نقاط کشور به ۳۱ استان از جمله استان فارس داشتم و یکی از اهداف سفرهایم بازدید از شهرک‌های صنعتی است.
وی گفت: بسیاری از کارخانه‌ها و صنعت استان فارس دچار مشکل شده است و بعضا یا با ظرفیت خیلی پایین کار می‌کنند و حتی متأسفانه برخی از آن‌ها تعطیل شدند و این یعنی کمبود اشتغال و تولید.
جلیلی افزود: مشکل یک کارخانه‌ها را بررسی می‌کنیم که باید مشکلات حل شود. در این ۲۴ جلسه‌ای که با اصناف داشتیم و سفر‌هایی که به ۳۱ استان رفتیم به ۱۷ مشکل اصلی رسیدیم که آن مشکلات باید یکی یکی با حوصله برطرف شود تا بتوانید به آن نتیجه لازم برسید.
وی گفت: مثلا یکی از آن‌ها این است کارخانه‌ها و کارگاه‌های ما در تامین مالی مشکل دارند سوال ما این است روزی ۲ هزار میلیارد تومان از بانک‌ها خلق پول می‌شود، ولی تمام بخش‌های تولیدی مشکل کمبود نقدینگی و تامین مالی دارند.
وی گفت: یا مثلاً باید مجوز‌های فراوان گرفته شود تا یکی بتواند کاری را راه بیندازد. ان هم نه در یک فاصله یک یا دو ماه بلکه چند سال طول بکشد. مثلا در بهترین حالت دو سال طول میکشد تا بتواند این موانع را پشت سر بگذارد. یک تولیدگر یک صنعتگر باید وقتی از جلوی ادارات رد می‌شود عوض اینکه غمگین شود که چطور این هفت خوان را رد کند تا کار تولید را انجام دهد باید وقتی از جلوی اداره صنعت می‌شود احساس کند همان جایی است که کمک خواهند کرد.
جلیلی افزود: این تفاوت دو تا رویکرد در عملکرد دولت است. یک وقتی هست که شما هستید تا اگر کسی امد به او بگویید که این قانون یا ان قانون چیست یا بگویید ان قانون و موضوع چه شد. بحث ما این است که در این دولت باید برعکس باشد شما باید بروید سراغ آحاد جامعه و بگویید که شما صنعتگر می‌توانید از این وام استفاده کنید اگر خبر ندارید یا می‌توانید این مجوز را داشته باشید و این کمک را به آن‌ها داشته باشید.
وی درباره اشتعالزایی و امنیت شغلی برای نسل سوم و چهارم انقلاب گفت: طبق قانون اساسی هم شغل و هم و همه رضایت شغلی حق آحاد جامعه است. از ان مهمتر امنیت شغلی است. قرارداد‌های سه ماهه و دیگری بسته می‌شوند که معلوم نیست سه ماه دیگر آیا من هستم یا نیستم.
جلیلی افزود: ما اگر می‌گوییم باید در جامعه اسلامی در کشور ما مردم آرامش داشته باشند و برخی از حقوق شهروندی صحبت می‌کنند و منشور حقوق شهروندی را رونمایی می‌کنند این رونمایی خوب است، اما به شرط انکه مردم ثمرات آن را ببینند. حق مردم چیست؟ همین حق داشتن شغل و رضایت شغلی و امنیت شغلی است.
وی گفت: اگر امدید و گفتید یک ساعت در هفته هم اسمش شغل می‌شود این شوخی است و اسم ان شغل نیست. ما و بر همین اساس یک برنامه جدی‌تعریف کردیم. یکی از ان از کار‌هایی که از روز اول دولت شروع خواهیم کرد این است که اگر ما صحبت از شغل می‌کنیم این نیست که مثلاً یک وام می‌دهیم که یک عده‌ای شغلی ایجاد کنند و پایان سال یک گزارش بدهیم اینطور نیست.
جلیلی افزود: ایجاد شغل برای نسل سوم و چهارم چگونه باید صورت بگیرد؟ وقتی که تمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های شما برای آن‌ها مأموریت تعریف شود که وظیفه دارند در جهت ایجاد شغل یک مأموریت انجام دهند. یعنی وقتی نگاه می‌کنیم مثلا وزارت خارجه در این زمینه مأموریت دارد. یعنی لازمه ایجاد شغل چیست؟ مثلاً تولید جهش تولید جهش صادرات کاهش تولید کاهش صادرات.
وی گفت: لازمه جهش صادرات چیست؟ تعاملات گسترده و سازنده با جهان وزارت خارجه باید در این رابطه گزارش دهد که چه کرده‌است. مثلاً اگر در ۱۲۰ کشور دنیا سفارت و نمایندگی داریم صادرات ما به آن کشور‌ها چقدر افزایش پیدا کرده است؟ ایا صادرات به ان‌ها کمتر شده و بیشتر شده است؟

جلیلی افزود: وقتی نگاه می‌کنید می‌بینید که امروز تازه نه امروز ان زمانی که می‌گفتند خیلی روابط خوب شده و گشایش ایجاد شده است مثلاً صادرات ما به ۲۸ کشور اتحادیه اروپا نصف صادرات به افغانستان بود این نشان می‌دهد که یک کوتاهی وجود داشته است. این است که ان زنجیره پایانش می‌شود کمبود شغل.
وی درباره مبارزه با رانت خواری و فساد اقتصادی گفت: در مبارزه با فساد ۲ رویکرد وجود دارد یکی این است که
شما بروید فقط با یک مفسد برخورد کنید یک وقت هست که شما زمینه فساد از بین میبرید در ساز و کار‌هایی که دارید اجازه نمی‌دهید فساد بروز پیدا کند این دو رویکرد با هم بسیار متفاوت است.
جلیلی افزود: اگر شما تمام توانت را گذاشتید که فقط مفسد را یکی یکی پیدا کرده و برخورد کنید و بعد به اصل و ریشه فساد نپرداختید دچار انفعال شده و عملا نمی‌توانید آنطور که باید با فساد مبارزه کنید.
وی گفت: نکته دوم این است که باز ما در مقابله با فساد باید تعریف فساد را هم خوب بدانیم. یک وقت هست که فساد را در چند عمل خاص مجرمانه تعریف می‌کنیم که محدود می‌شود به همان‌ها و بعد می‌گویند اقا من کار خلاف قانون نکرده ام و فساد انجام نداده ام. در صورتی که خیلی از اوقات بسیاری از مشکلاتی که در کشور پیش می‌آید ناشی از فسادی است که شاید ظاهراً برای ان عمل مجرمانه تعریف شده است.
جلیلی افزود: مثلاً رفیق بازی پارتی بازی شاید کسی نتواند آن را تایید کند مثلاً استفاده نکردن از شایسته سالاری. اسم همه این‌ها فساد است رئیس‌جمهور باید با یک رویکرد مثبتی که می‌خواهد کشور را به جلو برود و جهش پیدا کند. اگر با این نگاه شد هیچ فرصتی را نباید از دست بدهد.
وی گفت: یکی از فساد‌هایی که در کشور وجود دارد و کسی هم به آن ایراد نمی‌گیرد کار نمایشی است. این‌ها فساد است شما نمی‌توانید بگویید این طور نیست.

  •  ایران مهیای جهش بزرگ با جوانان است 

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: کشورمان مهیای یک جهش بزرگ است که این هدف با بهره گیری از جوانان این مرز و بوم قابل دستیابی است.
آقای سعید جلیلی در ادامه برنامه رئیس جمهور و جوانان شبکه سوم سیما در پاسخ به سوال مربوط به پسماند‌های استان مازندران به خصوص شهر ساری گفت: یکی از بحث‌هایی که باید از این سوال استفاده کنم و به آن بپردازم این است که رابطه دولت و شهرداری‌ها و شورای شهر یک رابطه هم افزار شود.
جلیلی افزود: اگر دولت و شهرداری‌ها توان خود را با هم هم افزا کنند، چون فقط در یک اداره شهر فقط امور شهری نیست اگر شورای شهر بخواهد وظایف خود را خوب انجام دهد حتماً باید تک‌تک دستگاه‌های دولتی و حکومتی همکاری کند، اگر یک شهرداری بخواهد موفق باشد باید دولت را در کنار خود داشته باشد. اگر دولت بخواهد در محدوده یک شهر یا استان کار کند حتماً باید از ظرفیت شهرداری‌ها استفاده کند.
نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: در همین حوزه پسماند این فقط کار شهرداری نیست باید محیط زیست صنعت و استانداری وارد شوند تا بتوانیم این موضوع را حل کنیم کار یک بعدی نیست ما یکی از موضوعاتی که در اداره کشور به آن نیاز داریم این است که اگر هر بخش و وزارتخانه بخواهد کار خود را انجام دهد مثلاً وزارت‌صنعت بگوید من به محیط زیست کاری ندارم و یا محیط زیست اعلام کند به محیط تولید کار ندارم این باعث می‌شود که یک مجمع الجزایر جدا از هم به وجود بیاید که هر کدام کار خود را انجام می‌دهد و مشکلات زیادی به همراه می‌آورد.
سعیدی افزود: هنر رئیس جمهور این است که تمامی این نهاد‌ها را با هم جهت و هماهنگ و هم افزا کند.
وی در خصوص ورزش قهرمانی و برنامه خود در خصوص ارتقاء آن گفت: ورزش قهرمانی در حقیقت یک قله است که باعث تقویت سایر بخش‌های ورزشی می‌شود مثلاً اگر شما ورزش پرورشی و تربیتی همگانی و حرفه‌ای دارید این‌ها به هر حال باید یک الگو و قله داشته باشند که به آن نگاه کرده و آن دامنه‌ها هم به حرکت درآیند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی ضمن اشاره به سفرش در سال ۱۳۸۸ به کشور ژاپن خاطرنشان کرد در جلسه و ملاقاتی که با نخست وزیر این کشور داشتیم یکی از مباحثی که برایم جالب بود این بود که گفتند ژاپن در سال ۱۹۹۰ به یک جمع بندی و سیاست در ورزش قهرمانی رسید آن‌ها قرار گرفتن در جایگاه نخست آسیا و سوم جهان در رشته فوتبال را هدف نهایی ۲۰ ساله خود قرار داده بودند من سوال کردم این روند چگونه در این مدت طی شده است؟ اعلام کردند که هدف گذاری این نیست که فقط اعلام کنیم که به ورزش قهرمانی بپردازیم و به فدراسیون فوتبال پول دهیم تا به هدف برسیم.
وی افزود: ژاپنی‌ها این ایده را داشتند که برای رسیدن به هدف باید برنامه داشت بنابراین آن‌ها فوتبال را به مدارس بردند برای آن کارتون‌های حرفه‌ای ساختند فرهنگ متناسب با آن را ترویج دادند استعدادیابی کردند از سنین پایه و در سال ۲۰۱۰ که من به ژاپن رفته بودم اعلام کردند که به هدفمان رسیده‌ایم. با برنامه می‌شود به تمام اهداف رسید.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: اگر به ورزش قهرمانی اهمیت دهیم حتماً به ورزش پایه هم بها باید داد یعنی از دوران قبل از دبستان برای تربیت‌های لازمی که برای رسیدن به هدف نیاز است باید برنامه ریزی کرد فقط با پول و بودجه نمی‌توان به هدف رسید فقط پول کافی نیست باید درست و طبق برنامه برای ورزش پرورشی و قهرمانی سرمایه گذاری کرد.
جلیلی در جمع بندی نهایی صحبت هایش خدمت جوانان عزیز این مرز و بوم عرض می‌کنم که به حداقل‌ها اکتفا نکنید شما توانمندی بسیار بالایی دارید و کشورمان فرصت‌های بی بدیل دارد که یکی از این فرصت‌ها خود شما جوانان عزیز با انگیزه و متخصص هستید این یک فرصت بسیار بزرگ است که در کنار دیگر فرصت‌هایی که در صنعت، نفت و گاز کشاورزی، معدن، شیلات داریم، این فرصت‌ها فقط مربوط به عرصه‌های فنی و صنعتی نیست ما در فرهنگ، هنر و ادبیات فرصت‌های زیاد داریم با استناد به فرهنگ و تاریخ بسیار ارزشمندی و بزرگ که کشور ما دارد به ویژه این فرهنگ و ارزش‌های که در ۴۰ سال گذشته این کشور نشان داد که هر زمان به آن توجه شد برای ما افتخار آفرید.
وی گفت: از شما خواهش دارم که نگاهتان به قله‌ها و حداکثری باشد که برای ۴ سال آینده و چه برای ۴۰ سال آینده به حداقل‌ها کفایت نکنید.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وی افزود ما امروز برای ۴ سال آینده نباید کشور را اداره کنیم باید کشور جهش پیدا کند این امر با تکیه بر توانمندی شما جوانان عزیز ممکن است این را که می‌گویم حاصل هزاران ساعت جلسه و گفتگو با جوانان متخصص، اساتید دانشگاه‌ها و مدیران با تجربه است حاصل آمدن به ۳۱ استان، شهر و روستا‌های متعدد و صحبت با جوانان است.
جلیلی افزود: کشور ما مهیاست برای یک جهش بزرگ، باید این جهش صورت بگیرد عمده این کار را باید جوانان انجام دهند، جوانانی که انقلاب را به پیروزی رساندند، جوانانی که در دفاع مقدس این موفقیت را رقم زدند، جوانانی که در عرصه دانش هسته‌ای توانستند ما را به قله برسانند، جوانانی که در صنایع دفاعی توانستند این موفقیت‌ها را به دست آورند، جوانانی که در دفاع از حرم توانستند حماسه‌های زیادی را ایجاد کنند آیا این‌ها در عرصه اشتغال، ارزآوری کشاورزی، صنعت، هنر و فرهنگ نمی‌توانند؟ حتماً خواهند توانست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
از شعار دست بردارید ؛ دولت از سر ناچاری کلاه از سر بورسی ها برداشت و شما مگر می خواهید سوئیس را اداره کنید ، حرف های کلی و آخر هیچ ، کاسه همان کاسه و آش همان آش
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
اجرای انفجار کنترل‌شده در محدوده شرق اصفهان
انتصاب علی مرادی به عنوان قائم مقام معاونت سیاسی سازمان صداوسیما
نجات جان ۱۱۹ نفر در دریای خزر
یک تیم قطری دومین حریف تدارکاتی سپاهان شد
مرمت مسجد جامع نوبندگان و جداره‌های تاریخی فسا آغاز شد
یادواره شهدای گیلانی حملات رژیم صهیونیستی با حضور رئیس جمهور _ تهران
حمله خرس به یک چوپان در کجور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)