• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۱۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۷
بین الملل » غرب آسیا
پس از پیروزی اخیر در جنگ یازده روزه غزه

لغو راهپیمایی صهیونیست‌ها در قدس، پیامد‌ پیروزی مقاومت در غزه

لغو راهپیمایی صهیونیست‌ها در قدس از پیامد‌های پیروزی اخیر در جنگ یازده روزه غزه است.

لغو راهپیمایی صهیونیست‌ها در قدس، پیامد‌ پیروزی مقاومت در غزهبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المنار، تحلیلگران صهیونیست با اشاره به لغو راهپیمایی صهیونیست‌ها در قدس اشغالی که قرار بود با عنوان راهپیمایی پرچم‌ها برگزار شود، گفتند موفقیت فلسطینیان در ربط دادن بین قدس و غزه و تحمیل محدودیت‌هایی بر تحرکات صهیونیست‌ها در شهر مقدس قدس تأیید کننده آن است که رژیم اسرائیل هیچ پیروزی یا دستاوردی از تجاوز اخیرش علیه نوار غزه به دست نیاورده است.
کابینه کوچک امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی راهپیمایی صهیونیست‌ها موسوم به راهپیمایی پرچم‌ها را در قدس اشغالی در میان نگرانی‌ها از بازگشت درگیری با فلسطینان و تمایل بنیامین نتانیاهو برای ایجاد درگیری با هدف جلوگیری از آغاز به کار کابینه جدید رژیم صهیونیستی به روز سه شنبه هفته آینده موکول کرد.
حسن حجازی گزارشگر المنار در گزارشی گفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، تصمیم فرمانده پلیس این رژیم در لغو راهپیمایی موسوم به راهپیمایی پرچم‌ها در قدس اشغالی را از طریق احیای برگزاری این راهپیمایی با هماهنگی با پلیس در روز سه شنبه آینده، دور زد.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت نتانیاهو این تصمیم خطرناک را مانند توپ به زمین کابینه جدید صهیونیستی انداخت که قرار است روز یکشنبه آینده از کنست رأی اعتماد بگیرد. موضوع برگزاری این راهپیمایی یکی از پیچیده‌ترین تصمیمات پیش روی این کابینه جدید خواهد بود.
گیلی کوهن خبرنگار سیاسی کانال یازده تلویزیون رژیم صهیونیستی به تلویزیون این رژیم گفت: «نتانیاهو در مذاکرات غیر علنی گفته است ما تسلیم حماس نخواهیم شد و معتقدم باید این راهپیمایی برگزار شود و می‌گوید اصرارش برای مانع تراشی در مسیر دولت جدید تازگی ندارد، اما برخی طرف‌ها می‌گویند این تصمیم بنا بر ملاحظات سیاسی گرفته شده است و طرف‌های امنیتی در کابینه امنیتی هشدار داده اند برگزاری این راهپیمایی در باب العمود (در مسجد الاقصی) امکان دارد به وخیم شدن اوضاع امنیتی حتی در نوار غزه و نیز برگزاری تظاهرات در داخل اسرائیل منجر شود.»
موشه اشتاینمتس خبرنگار کانال یازده تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به تلویزیون این رژیم گفت: «پلیس، هفت گردان احتیاط از نیرو‌های گارد مرزی را در حالت خدمت نگه داشته است حال آنکه روز پنجشنبه گذشته پس از گذشت یک ماه خدمت آنان از زمان آغاز عملیات نگهبان دیوارها، می‌باید از خدمت مرخص می‌شدند، چون بیم آن وجود دارد که در زمان برگزاری راهپیمایی پرچم‌ها در قدس و جا‌های دیگر تنش آفرینی به وجود آید.»
محافل راستگرای صهیونیست، موضعگیری درباره راهپیمایی پرچم‌ها را خفت بار توصیف کردند و گفتند چنین موضعی، تسلیم شدن و شکست کامل در برابر فلسطینیان محسوب می‌شود.
ایتمار بن غفیر عضو کنست صهیونیست گفت: «می خواهید به یک کشور غیرمستقل تبدیل شوید که حاکمیت ندارد و یک سازمان تروریستی بر ما مسلط شود؟ و ما پی در پی عقب نشینی کنیم؟»
هیلا فیزان عضو سابق کنست صهیونیست گفت: «زمانی که فرزندانمان را محدود می‌کنیم و نمی‌گذاریم در کشور و پایتختمان رقص و پایکوبی کنند این آغاز بدبختی است و این بسیار جای تأسف دارد و زمانی که کسی که خودش در دولت شرکت دارد و می‌گوید لغو این راهپیمایی، پیروزی تروریسم است، این هم منطقی نیست.»
گزارشگر گفت تحلیلگران صهیونیست معتقدند موفقیت فلسطینیان در ربط دادن بین قدس و غزه و تحمیل محدودیت‌هایی بر تحرکات صهیونیست‌ها در شهر مقدس تأیید کننده آن است که رژیم اسرائیل هیچ پیروزی یا نتیجه‌ای از تجاوز اخیرش علیه نوار غزه به دست نیاورده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)