• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۲۴۹۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۵
سیاسی » انتخابات

نظام بانکی تأمین کننده ۷۵ درصد تأمین مالی کشور

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هم اکنون نظام بانکی ۷۵ درصد تأمین مالی را در کشور بر عهده دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای عبدالناصر همتی پس از حضور در برنامه شبکه سه و جوانان و ضبط برنامه تبلیغاتی استانی خود در جمع خبرنگاران افزود: برای توسعه کشور باید سالانه ۵ درصد رشد اقتصادی داشته باشیم که این رشد نیازمند حمایت بانکی از تولید است.
وی با بیان این که ناترازی بانک‌ها موضوع بسیار مهمی در عملکرد اقتصادی کشور است، گفت: این ناترازی ناشی از عملکرد سه دهه گذشته است در این مدت به تدریج تکالیفی بر بانک‌ها گذاشتیم که در کنار کافی نبودن سرمایه بانک ها، مشکلات عدیده‌ای ایجاد شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


این نامزد ریاست جمهوری برنامه‌های خود در این باره را حل کردن ناترازی بانک‌ها و افزایش سرمایه بانک‌ها بیان کرد و افزود: باید اجازه ندهیم بانک‌ها با ریسک بیشتر مواجه شوند و دارایی هایشان بی رویه رشد کند از این رو دارایی‌های بانک‌ها باید محدود شود و بانک مرکزی نظارت کنونی خود را بر بانک‌ها افزایش دهد.
آقای همتی ادغام بانک‌ها را دیگر دستور کار خود برای ساماندهی نظام بانکی بیان کرد و گفت: ادغام بانک‌ها با ادغام بانک‌های نیرو‌های مسلح آغاز شد و بانک‌های ناتراز و مؤسسات مشکل دار در حال مدیریت هستند تا تعیین تکلیف شوند.
وی افزود: مایکروفاینانس (تأمین منابع مالی طرح‌های تولیدی توسط مؤسسات مالی) را به طور جدی در دولت سیزدهم برای اشتغال جوانان در دستور کار داریم که از این طریق می‌توانند تأمین مالی کارآفرینانی را که می‌توانند بنگاه‌های کوچک و متوسط را راه اندازی کنند بر عهده بگیرند، زیرا اشتغال در همین بنگاه‌های کوچک و متوسط نهفته است از این رو تمرکز نظام بانکی را به سمت این توسعه اشتغالزا و فقرزدا هدایت خواهیم کرد.
این نامزد ریاست جمهوری درباره وجود مجوز‌های زائد و بروکراسی‌ها بر سر راه کارآفرینی جوانان گفت: مشکل اساسی نسل جدید از جمله نسل سه و چهار انقلاب این است که قبلی ها، شغل‌ها و فعالیت‌ها را گرفتند، اما برای اعطای مجوز‌ها بر سر راه کسب و کار جوانان آنقدر بروکراسی قرار دادند که در عمل جوانان را پشیمان می‌کند این بروکراسی‌ها ما را در زمره ۲۰ درصد کشور‌های دارای رتبه بد در فضای کسب و کار قرار داده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای همتی افزود: باید اعطای مجوز کسب و کار را با گواهی نامه عوض کنیم یعنی کسی که گواهی نامه فعالیتی را دارد بتواند براساس آن کارش را آغاز کند فقط توسط صنف مربوط نظارت شود.
وی گفت: با استفاده از مایکروفاینانس‌ها و برداشتن موانع بر سر راه مجوزدهی باید جوانان را به سمت کارآفرینی و فعالیت‌های اقتصادی خوب به ویژه در بخش خدمات که ظرفیت‌های بالایی در اشتغال آفرینی دارد رهنمون شویم.
این نامزد ریاست جمهوری معیشت، آزادی‌های اجتماعی و تورم را سه دغدغه اصلی مردم از دیدگاه خود برشمرد و افزود: معیشت مردم به علت تحریم‌های ظالمانه و اقدامات گروه‌هایی که همیشه می‌گویند تحریم مهم نیست آسیب دیده است، تحریم منابع درآمدی کشور را دچار مشکل کرده است برخی می‌گویند FATF مهم نیست، اما ما به همراه دو تا سه کشور دنیا از مبادلات بانکی با کل دنیا محروم شدیم ضمن این که هزینه مبادلاتی ما به علت تحریم و عضو نبودن در FATF بیست درصد افزایش یافته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای همتی گفت: جوانان ما از وضع فعلی راضی نیستند، زیرا فشار‌های زیادی بر جوانان، زنان و دختران وارد می‌کنیم و برای فعالیت‌های زنان و جوانان محدودیت‌های زیادی ایجاد کردیم که ما برای رفع انسداد داخلی و حضور خوب زنان در اجتماع به ویژه فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی برنامه داریم.
وی افزود‌: تورم ناشی از مشکل رابطه بودجه با بانک مرکزی است و از آنجا که بودجه ما ناتراز است کسری بودجه به استقراض از بانک مرکزی منجر می‌شود که عمده آن هم براساس قانون اتفاق می‌افتد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که این رابطه بودجه با بانک مرکزی را اصلاح و نقدینگی را کنترل خواهم کرد گفت: اگر نقدینگی را کنترل و رشد اقتصادی حداقل ۵ درصد را ایجاد کنیم تورم را در سه تا چهار سال به ۸ تا ۱۲ درصد خواهیم رساند این آرزو نیست، زیرا ۱۵۰ کشور دنیا این کار را انجام داده اند و ما هم می‌توانیم انجام دهیم.
آقای همتی درباره برنامه‌های خود برای صنعت خودرو سازی افزود: این که خودرو سازی داخلی و زنجیره تولید آن‌ها را تکمیل کنیم یک اولویت است، اما این که خودرو سازان را بدون رقیب بگذاریم بحث انحرافی است.
وی گفت: بازار در رقابت شکوفا می‌شود که رقابت یا باید داخلی باشد یا با خودرو‌های خارجی، اما نکته مهم این است که رقابت با خودرو‌های خارجی نباید به تخریب چرخه تأمین تولید داخلی منجر شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


این نامزد ریاست جمهوری افزود: واردات در صورتی می‌تواند اتفاق بیفتد که منابع ارزی کافی را در اختیار داشته باشیم این در حالی است که تحریم سالانه ۴۰ میلیارد دلار یعنی حدود ۹۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد ارزی ما را کاهش داده است بنابر این در این شرایط نمی‌توانیم واردات خودرو داشته باشیم، اما اگر امکانش وجود داشته باشد حتماً باید در کنار تولید داخلی واردات داشته باشیم البته با تعرفه مناسب، نه این که تعرفه‌ای برای خودرو‌های وارداتی وضع کنیم که دوباره صنعت نوزاد خودرو سازی ما به همین روند فعلی خود به کار ادامه دهد.
آقای همتی گفت: همچنان داریم به صنعت خودرو سازی وام و امکانات می‌دهیم و قیمت آن را طوری تعیین می‌کنیم که شرایط خود را حفظ کنند، اما باید گفت می‌توان اقداماتی انجام داد که صنعت خودرو سازی ما اشتغال خوبی ایجاد کند.
وی افزود: مردم ما حق دارند مانند همه جای دنیا خودروی خوب سوار شوند چرا باید ماشین معمولی را به قیمت ماشین فورد بخرند؟ این‌ها باید اصلاح شود و من برای خودرو سازان برنامه جدی دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این بابا واداشته بود برای یک قسط

عقب افتاده به ضامن وام گیرنده زنگ
بزنند ، حالا شده منجی اقتصاد !
نظر شما
آخرین اخبار
مهار حریق در یک دستگاه تریلی در شوش
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)