• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۳۰۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۵
چهارمحال و بختیاری » سیاسی

گفتگوی نامزد انتخابات ریاست جمهوری بامردم

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با مردم چهارمحال و بختیاری گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکزچهارمحال وبختیاری، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درگفتگو با مردم استان گفت: هم اکنون شرایط اقتصادی کشوربه گونه ایست که نیازمند اقدامات جدی وفوری برای اصلاح امور اقتصادی هستیم.   گفتگوی نامزد انتخابات ریاست جمهوری بامردم
آقای همتی افزود: براساس نظرسنجی‌های مردمی ۶۰ تا هفتاد درصد مردم دغدغه اقتصادی دارند بنابراین دولت آینده نمی‌تواند غیراقتصادی باشد و دولت آینده نیازمندبینش اقتصادی است.
وی گفت: زمان درحال گذراست وباید ریل اقتصادی کشورراتغییر دهیم روندی که در سال‌های گذشته طی شده است، روند مطلوبی برای اقتصاد نبوده است.
همتی بااشاره به کاهش قدرت خرید مردم، کاهش سرمایه‌گذاری‌ها و تولیدات افزود: رشد سه درصد در دهه گذشته در شان مردم ایران نیست و با توجه به اینکه توسعه و اشتغال تابع رشد تولید است باید باید موانع رشد تولید برداشته شود به طور جدی از تولید حمایت شود.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با طرح این سوال که چگونه می‌توان تورم مزمن ساختاری که در سه دهه گذشته به طور متوسط ۲۰ درصد بوده است و با تحریم‌ها افزایش یافته است را کنترل کرد؟ به سوابق تخصصی اش در رشته اقتصاد وداشتن کرسی دانشگاهی در این زمینه اشاره کرد و گفت:نزدیک به ۳۵ سال مدیریت بنگاه‌های اقتصادی را در اختیار دارم و همچنین بانک مرکزی را مدیرکرده ام و می‌دانم که مشکلات چقدر عمیق و نیازمند چاره اندیشی عاجل است.
وی با بیان اینکه فرصت و تداوم اشتباهات گذشته وجود ندارد، افزود: باید اقتصاد بر سیاست حاکم شود و نباید همچون گذشته سیاست بر اقتصاد حاکم باشد، گفت:اگر این اتفاق روی ندهد، همان مسیرطی شده تداوم می‌یابدو همچون گذشته بر اساس اهداف سیاست‌گذاری سیاستگذاران باید مسائل اقتصادی پیش بروند که در نتیجه آن ناکارآمدی ادامه پیدا خواهد کرد، تخصیص بهینه روی نخواهد داد و مداخلات دولت در اقتصاد نیز ادامه می‌یابد.
همتی افزود: باید در اقتصاد به سمتی حرکت شود که دولت در امور مداخله نکند و بخش خصوصی و مردم در صحنه تولید نقش آفرین شوند.
وی یکی از مهمترین مسائل مهم و موثر در اقتصاد کشور را مساله تعامل داخلی و خارجی برشمرد و گفت: تعامل ازخانه تا جهان شعار من است و این تعامل باید درهمه جنبه‌های جامعه از خانواده، افراد جامعه، سازمان‌ها، نهاد‌ها و بین قوای سه گانه و دنیا باشد در حال حاضر این تعامل میان ایران وکشور‌های خارجی بهینه نیست.
همتی با بیان اینکه گاهی به جای تعامل تقابل است و این تقابل در داخل بیشتر است، گفت:نبود تعامل، نیرو‌های کشور را مستهلک می‌کند و ایران باید بر این موضوع استوار باشد که با تعامل، مشکلات را حل کند.
وی گفت: باید هر چه سریعتر موانع رشد اقتصادی از بین برود و دیگر نمی‌توان بیش از این شاهد نوسان رشد اقتصادی باشیم چرا که پیش‌بینی ناپذیر بودن اقتصاد سهم مهلکی برای سرمایه‌گذاری است.
همتی گفت: اگر تورم به عنوان پیش نیاز اقتصاد کشور مهار نشود سفره بخش بزرگی از افراد جامعه را هر روز کوچکتر و بخش کوچک در حدود ۲ دهم درصد جمعیت هر روز بزرگتر می‌شود.
وی با طرح این سوال چرا در زمان ریاست بانک مرکزی برای این موضوع اقدام نکرده است، گفت:پاسخ این موضوع به بحث تحریم‌ها و اختیارات بانک مرکزی باز می‌گردد، بانک مرکزی یک سازمان است و در کنار آن باید مجموعه‌های دیگری هم باید کار انجام دهند و بانک مرکزی به تنهایی قادر به حل مشکلات اقتصادی نیست وقدرت و اختیاراتی فراتر از بانک مرکزی نیاز است تا بتوان بر مشکلات پیروز شد.
وی علت حضور خود در عرصه انتخابات ریاست جمهوری را نداشتن توان در دیگر نامزد‌ها برای برگرداندن اقتصاد از مسیر خطرناک اعلام کرد و گفت: من این قدرت را در خود می‌بینم و مطمئن هستم برنامه‌ای که در نظر دارم قابل اجرا است و تحقق پیدا خواهد کرد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تدوین ۱۵ برنامه محوری برای دوران ریات جمهوری اش گفت: بخشی از این برنامه‌ها غیر اقتصادی است، اما اولویت با بخش اقتصادی است که رشد اقتصادی، کنترل تورم، اشتغالزایی و پیشبرد رفاه مردم در آن مشهودتراست.
وی با تاکید بر احیا و اصلاح معیشت مردم در این برنامه‌ها گفت: معیشت مردم در حال حاضر تحت تاثیر تورم، تحریم و کاهش ارزش پول است و مشکل جدی است و با بازگشت قدرت خرید به مردم، عادلانه کردن پرداخت رایانه، اخذ مالیات درآمد‌ها و کمتر کردن فشار مالیاتی بر تولید کنندگان قابل اجراست.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من سه سال شاهد تحریم‌های ظالمانه هستم و این تحریم‌ها همه تمام درآمد‌های ما را تحت تاثیر قرار داده است، گفت: نیاز است انزوای خارجی از بین برود، چون تحریم‌ها روابط اقتصادی را به حالت تعلیق درآورده و ضوابط بانکی ما را مختل کرده است.
وی تصریح کرد: در زمانی کشور درآمد‌هایی در حد ۱۰۰ میلیارد دلار داشتیم و در سال ۹۹ درآمد در بانک مرکزی پنج میلیارد دلار بود و کشور با این مبلغ اداره شد و این بر مردم فشار وارد می‌کند و دولت هم موظف است هزینه‌های دستمزد را تامین کند و نمی‌تواند آن را پرداخت نکند و باید کار اساسی در بخش اقتصاد شروع شود.
نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به نقش مهم جوانان در کشور و لزوم احیای جایگاه آن‌ها گفت:جوانان آرامش می‌خواهند واینکه در زندگی آن‌ها کمتر دخالت شود از همین رو باید زمینه‌ای ایجاد شود که انگیزه ماندن در کشور افزایش یابد.
وی تصریح کرد: باید با ایجاد زمینه‌های سیاسی و اقتصادی مناسب جوانان خارج از کشور را هم جذب کنیم و به مردم نشان دهیم که ما دنبال اذیت کردن جوانان نیستیم بلکه به آن‌ها افتخار می‌کنیم.
همتی، توجه به نقش زنان را از دیگر برنامه‌های دولت خود برشمرد و گفت: نقش زنان در سیاست، اقتصاد و جامعه باید تقویت شود از همین رو ۳۰ درصد مشاغل کشور را به زنان اختصاص خواهم داد.
آقای همتی با بیان اینکه ۵۰ درصد کابینه خود را در اختیار زنان و جوانان قرار می‌دهد، گفت: زنان کشور همپای مردان نه تنها در سال‌های دفاع مقدس بلکه در دوران فشار اقتصادی مقاومت کردند و افتخار آفریدند.
وی، با دعوت از مردم به حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای، رقیب خود در انتخابات را قهر مردم با صندوق‌های رای اعلام کردو گفت: اگر قهر با صندوق برداشته شود رقیبی ندارم و با توجه به برنامه هایم و شناختی که از خود به مردم می‌دهم، مطمئن هستم خرد جمعی هیچ‌گاه اشتباه نمی‌کند و در ۲۸ خردادماه حماسه بزرگی اتفاق خواهد افتاد و باعث افتخار مردم و کشور و تقویت استقلال و قدرت منطقه‌ای کشور می‌شود.
همتی، سیاست خارجی را از دیگر موضوعات مهم کشور دانست و گفت: حفظ منافع عمومی از اهمیت بسیاری برخوردار است و در این میان سیاست خارجی مجری سیاست‌هایی است که این منافع را تقویت و حفظ می‌کند و در همین راستا تلاش می‌شود در تعامل با شرق، همسایگان و همچنین غرب، روابط خارجی خود را توسعه دهیم و شرایط کشور را از حالت انزوا و تقابل به وضعیت تعامل تغییر دهیم.
عبدالناصر همتی با بیان اینکه معیشت مردم با تداوم تقابل و تحریم‌ها حل نمی‌شود، افزود: کشور برای اینکه در دنیا بتواند صادرات و واردات داشته باشد و ایرانی‌ها در خارج از کشور فعالیت کنند و نظام بانکی کشور فعالیت گسترده داشته باشد باید به رشد اقتصادی برسیم.
وی افزود: در کشور ما امکانات، زمینه و منابع گسترده‌ای وجود دارد که این منابع نباید مانع توسعه ما باشد بلکه باید توسعه ما را با جهش جدی روبرو کند.
همتی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی در کشور تضعیف شده است، گفت:سرمایه اجتماعی زیربنای توسعه است و از طریق اعتماد مردم به مردم و مردم به حاکمیت شکل می‌گیرد و باید این اعتمادی که به آن لطمه وارد شده را تقویت کرده و موانع آن را به خوبی شناسایی کنیم.
همتی در ادامه با بیان اینکه دولت باید دولت کالای عمومی باشد، افزود: دولت باید در حوزه‌های زیرساختی بسترسازی و فضای کسب و کار را تقویت کند.
وی افزود:باید تمام فضای کسب و کار را برای توسعه تولید مهیا کنیم و فضای کنونی باید اصلاح شود چراکه رتبه کسب و کار کشور ما مطلوب نیست.
همتی با بیان اینکه بخش خدمات در کشور ارزش افزوده بالایی دارد، افزود: این بخش ۵۵ درصد ارزش افزوده را به خود اختصاص داده است.
وی به شیوع کرونا و تاثیر آن بر فضای کسب و کار اشاره کرد و گفت: اگر چه کرونا به بخش خدمات ما آسیب جدی وارد کرده است، اما این حُسن را داشته که شیوه تجارت را در کشور دگرگون کند و امروز ارتباطات و فروش اینترنتی در کشور افزایش یافته است و می‌تواند زمینه خوبی برای اشتغال جوانان باشد و غوغایی در بخش خدمات ایجاد کند.
آقای همتی گفت: علاوه بر مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و جان باختن تعدادی از مردم، این ویروس شیوه تجارت و تولید در کشور را دگرگون کرد.
همتی تاکید کرد: دگرگونی در خدمات، فضای مجازی، ارتباطات، ورود استارتاپ‌ها توسعه و اشتغال جوانان تحصیل‌کرده مسلط به نرم‌افزار‌های جدید و بروز با استفاده از شبکه فضای مجازی و اینترنت باعث رسیدن به رشد اقتصاد و تولید کالا می‌شود.
وی افزود: باید به زنجیره تولید اهمیت بدهیم و با توسعه این بخش بتوان به تولید بیشتر دست یافت و ۵۰ درصد صنعت کشور را از تولید داخل کرد.
همتی درباره روابط تجاری خارجی تصریح کرد: توسعه صادرات غیرنفتی قابل قبول است و استان‌ها می‌توانند در این زمینه نقش کلیدی داشته باشند و صادرات غیرنفتی ۵۰ درصد بیشتر از اکنون باشد.
وی یادآور شد: امسال در ۲ ماه نخست سال رشد خوبی در صادرات غیرنفتی کشور داشتیم و از طریق گسترش کالا‌های صادرات محور می‌توان به افزایش اشتغال و رشد قدرت خرید رسید.
عبدالناصر همتی گفت: سال آینده می‌توان به مسائل اقتصادی کشور پرداخت و روند اقتصادی کنونی مانع توسعه امنیت در کشور است که باید اصلاح و احیا شود.
همتی تاکید کرد: نکته آخر، مسائل سیاسی جامعه است و مردم ما در شرایط کنونی بسیار هوشیار و سیاسی با بینش بالا هستند.
وی افزود: باید به بینش و نگرش مردم، اقوام و زبان‌های مختلف در کشور احترام بگذاریم و برای تقویت آنان بکوشیم تا قدرت ملی افزایش یابد.
نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: این موضوع باید در سطح کشور رایج شود و نمی‌توان با ایجاد نگرانی بین اقوام و جدا کردن آن‌ها از یکدیگر فعالیت کرد، زیرا در این صورت قدرت ملی کاهش می‌یابد.
وی یادآور شد: یکپارچگی اقوام، وحدت و اتحاد بین آن‌ها در راستای افزایش قدرت ملی الزامی است.
همتی با اشاره به محور‌های اساسی دولت خود گفت: محور نخست آن اقتصاد است که مقام معظم رهبری بر این موضوع تاکید دارد.
وی گفت: در چهار سال مشکلات اقتصادی رفع می‌شود و باید به رشد اقتصادی حداقل پنج درصد در هر سال برسیم.
نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری تاکید کرد: در مدت چهار سال می‌توان تورم را بین ۸ تا ۱۲ درصد کنترل کرد.
وی افزود: اگر بتوان تحریم‌ها را کامل حذف و نسبت به جذب فاینانس و سرمایه‌گذاری خارجی اقدام کرد، شرایط بهتر هم می‌شود.
همتی تصریح کرد: کنترل تورم به‌معنای کنترل قدرت خرید مردم است که باید روی آن حساب کنند که دولت آینده برای آسیب‌های کنونی ناشی از قدرت خرید، برنامه دارد.
وی گفت: نمی‌توانم پوپولیستی صحبت کنم، اما قول می‌دهم براساس امکانات و منابع کنونی قدرت خرید را افزایش دهم.
نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: توزیع نامناسب درآمد کشور در مدت ۲ تا سه سال به‌تدریج اصلاح می‌شود تا مردم آرامش بهتری در سایه رفاه درآمد کسب کنند.
وی گفت: کشور ایران روی منابع عظیمی از نفت، نیروی انسانی و سایر منابع قرار دارد که باید با این شرایط، رفاه بیشتری برای مردم باشد که در این راستا برنامه‌هایی دارم که در اختیار افکار عمومی قرار می‌گیرد.
همتی تاکید کرد: از مردم و از افرادی که با صندوق رای قهر کرده و عملکرد گذشته را قبول ندارند تقاضا دارم یک‌بار دیگر با حضور حداکثری خود در انتخابات امسال و اعتماد خود، بنده را در معرض انتخاب قرار دهند تا در کنار شما با همکاری بقیه قوا و تقویت ارتباط بین نهاد‌های مختلف بتوان به روز‌های خوبی برای مردم رسید.
وی افزود: تقویت روابط اقتصادی و ریشه‌کن کردن دلایل فساد ضرورت دارد، زیرا برخورد با معلول، مشکلات کشور را رفع نمی‌کند.
نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: آینده از مردم ایران است و کشورمان در آینده‌ای نزدیک در منطقه و جهان خواهد درخشید و در این صورت مردم بیشتر از قبل به کشور خود افتخار خواهند کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
دانلود
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توزیع ۲۰ تن آذوقه دامی بین دامداران رامسر
هوای استان کرمانشاه تا دوشنبه بارانی است
معاون علمی رئیس‌جمهور به البرز آمد
برخورد با ۱۲ هزار و ۸۳۰ تجاوز به حریم راه‌های مازندران 
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
باران دیشب با دست پر، به ایلام آمد
رقابت‌های لیگ والیبال جوانان آذربایجان شرقی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
دستگیری سارق با شگرد بیهوش‌کردن رانندگان در خرم‌آباد
دبیر کارگروه ملی پیشگیری و کنترل سرطان: بیماران مبتلا به سرطان نیاز گسترده‌ای به فرآورده‌های خونی دارند
سرانه فضای آموزشی شهرستان دالاهو، دو برابر میانگین کشوری است
اعلام ۱۵ فیلم برتر آرای مردمی جشنواره فجر
برگزاری افتتاحیه المپیک زمستانی؛ رژه کاروان ایران در سه منطقه مختلف
هشدار هواشناسی بوشهر درباره بارش شدید باران و وزش باد
ایران مقتدر منتظر فرمان ولی امر خویش است
امروز؛ آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه آزاد
زنان قهرمانان وضعیت امروز ما هستند
ایران ما با بمب و موشک از بین نمی‌رود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ بهمن
راهبرد ایران بازدارندگی فعال همه جانبه در چارچوب دیپلماسی مسلح است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)