• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۳۵۳۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶
سیاسی » دولت

تحویل حدود 160 هزار تخت بیمارستانی تا پایان دولت

رییس جمهور با اشاره به اقدامات و دست آوردهای حوزه سلامت گفت: در مخیله ام نمی آمد که راجع به سه چیز شک کنند؛ برجام ‏، انقلاب دیجیتال و یکی هم در مورد نظام سلامت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما‏ ؛ آقای حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا با اشاره به این که بسیاری از تخت های قدیمی بیمارستانی در این دولت بازسازی کامل شد افزود: در پایان این دولت چیزی حدود 160 هزار تخت بیمارستانی تحویل خواهیم داد ، خیلی روشن است که 90 هزار تا 160 هزار؛ چیزی حدود دو برابر بوده است.
 
رئیس جمهور گفت: به همان نسبت کادر درمان و هجرتی که صورت گرفت افزایش داشت؛ یعنی آن پزشک متخصصی که اصفهان، شیراز ، تهران و مشهد را رها کرد و به یک بخش دورافتاده یا شهرستان کوچک مستقر شد؛ یعنی به جای آن که بیمار به مرکز استان یا تهران بیاید ، متخصص در کنارش قرار گرفت.

آقای روحانی ادامه داد: اصلا در مخیله من نمی آمد که راجع به سه چیز کسی شک کند؛ یکی راجع به برجام و خدمات برجام که البته شکاکین در این زمینه زیادند،‌ یکی در زمینه انقلاب دیجیتال که تحول بزرگی ایجاد شد و یکی هم در زمینه تحول سلامت.
 
رییس جمهور با اشاره به این که این سه مورد از واضحات بود گفت: ما در این ایام می بینیم عدالت، انصاف، تحریف، تغییر ،‌ آمار غلط و ... زیر سوال می رود؛ که چه بشود؟ به کجا می خواهیم برسیم؟ آن هم در این دوره که خیلی از مسایل واضح است.

آقای روحانی افزود: نقش دیگری که در کشور ما شاهد بودیم، بخش صنعت ما بود یعنی تمام صنایع ما و خدمات ضروری ما تعطیل نشد؛ در این تابستان یکی دو روز دیدیم برق نبود و خیلی مهم است که خدمات برق،‌ انرژی، بنزین و گازوئیل مستمر و همیشه در اختیار باشد.

رییس جمهور با اشاره به این که حتی خدمات آموزش که به صورت حضوری امکان پذیر نبود به صورت مجازی ادامه پیدا کرد، اظهار داشت: دولت یک خدماتی می دهد که ساعت در آن تعیین کننده است ؛ اگر گاز نرسد زندگی و خانه مردم چه می شود؟ خدمات مستمر و مداوم در اختیار مردم قرار می گرفت و خوشبختانه تولید ما یک روز تعطیل نشد.

آقای روحانی ادامه داد: در اسفند 98 و فروردین 99 تولید مداوم بود؛ همه کار و تلاش کردند و پروتکل هم به خوبی مراعات شد؛ در کارخانه های اصلی هم ابتلا در آن کم بود، مرگ و میر هم به ندرت بود، من نشنیدم؛ در این کارخانه های عظیم به حمدالله به خوبی حفاظت و حراست کردند و پروتکل ها رعایت شد و چرخه تولید یک لحظه متوقف نشد و مایحتاج عمومی مردم یک لحظه متوقف نشد.

رییس جمهور با اشاره به این که دستگاه هایی که باید ریال، دلار و خدمات را برای صادرات کالا انجام می دادند و حمل و نقل تعطیل نشد، اظهار داشت: همه در کنار هم تلاش کردند، البته در این میان دو بخش فوق العادگی ویژه دارد؛ یکی مدافعین سلامت که خط مقدم بودند و جان شان را فدا کردند.

آقای روحانی با بیان این که مدافعین سلامت در روزهای اول جان شان را فدا کردند، تاکید کرد: الان شرایط کادر درمان ما تغییر کرده، واکسن زده اند و کاملا آشنا شده اند که چگونه مداوا کنند و شرایط یک مقدار فرق کرده است.

رئیس جمهور ادامه داد: هیچ پزشک و پرستاری برای این که ماسک مناسب نداشت و یا کم و زیاد بود بیمار را رها نکرد؛ با شجاعت جایی که لازم بود جان خودشان را نثار کردند و شهدای عزیز سلامت برای ما بسیار ارزشمند است.

آقای روحانی با بیان این که در کنار مدافعین سلامت نیروهای دیگری هم آمدند، افزود: نیروهای مسلح، نیروی انتظامی، کسب و کارها، بازرسی ها ، هلال احمر، بسیج ، سپاه و همه آمدند و از یک طرف نقش مقام معظم رهبری، مراجع و حوزه های علمیه خیلی مهم بود؛ این که مقام معظم رهبری در هر مسئله ای فرمود من خودم را تابع مصوبات ستاد ملی کرونا می دانم، ستاد تقویت شد. روضه ماه محرم و فاطمیه اش که به آن صورت تنها در حسینیه برگزار شد ایشان می خواست به کشور نشان دهد که همه باید مراعات کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
بیانیه تشکل جبهه پیروان خط امام و رهبری به مناسبت ۲۲ بهمن
محدودیت‌های ترافیکی ۲۲ بهمن در کرمان
گلبانگ وحدت‌آفرین الله‌اکبر در پایتخت مقاومت
افتتاح طرح‌های مسکن و راه در چهارمحال وبختیاری
افتتاح طرح‌های راهداری در شهرستان انار
لاریجانی: موشک‌های ایرانی رژیم صهیونی را سرجایش رساند
افتتاح ۱۸ طرح آموزشی، تربیتی، مهارتی و ورزشی در کرمان
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
تأکید بر تقویت وحدت و همدلی و مقابله با توطئه‌های دشمنان
دعوت استانداری آذربایجان شرقی از مردم استان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشنواره فیلم فجر؛ فرصتی برای شکوفایی فرهنگی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح طرح های دهه فجر در بم
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)