• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۴۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۵
قزوین » سیاسی
سعید جلیلی، در گفت وگوی تلویزیونی با مردم استان قزوین:

جهش ایران بدون جهش استان قزوین ممکن نیست+ فیلم

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه جهش ایران بدون جهش استان قزوین ممکن نیست گفت: باید هر روستای ما به یک سلول جهش برای کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سعید جلیلی، کاندیدای سیزدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری، در برنامه «ایران جهش ایران بدون جهش استان قزوین ممکن نیست+ فیلمسرای من» ویژه تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری برای استان قزوین با بیان اینکه این استان از فرصت‌های بسیار ارزشمندی از جمله کشاورزی و صنایع مختلف برخوردار است، گفت: قرار گرفتن استان قزوین در شاهراه ترانزیتی شرق به غرب و شمال به جنوب کشور و وجود جاذبه‌های گردشگری و میراث فرهنگی متنوع، فرصت‌های ارزشمندی را برای این استان به وجود آورده است که باید از آن‌ها به بهترین شکل استفاده شود.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه جهش ایران بدون جهش استان قزوین ممکن نیست، تأکید کرد: جهش ایران، بدون جهش تک تک روستا‌ها و شهر‌های کشور، ممکن نیست و باید هر روستای ما یک سلول جهش برای کشور باشد و باید فرصت‌های هر شهر به بهترین شکل شناسایی و مدیریت شده و باید ارتقاء پیدا کند.

شناسایی ظرفیت‌های کشور در دولت سایه

جلیلی با بیان اینکه ما در ۸ سال گذشته، در دولت سایه، استان به استان، شهر به شهر و روستا به روستا رفتیم و با مردم صحبت کردیم، تصریح کرد: در این سفر‌های متعدد با دانشجویان، اساتید دانشگاه و شهرک‌های صنعتی و کشاورزان دیدار داشتیم و به این نتیجه رسیدیم که ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کشور ما در ۴ سال آینده می‌تواند جهش بزرگ پیدا کند که لازمه این جهش و جهاد بزرگ، تلاش سترگ همگانی است.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری با تأکید بر اینکه بار اصلی این جهاد باید به روی دوش مسئولانی باشد که به جهاد و جهش در کشور باور دارند، گفت: هر قدر مسئولان، بیشتر زیر بار مسئولیت قرار بگیرند، فشار بیشتری از روی دوش مردم برداشته خواهد شد.

کشور نباید معطل موضوعات مختلف باشد

جلیلی با بیان اینکه در ۴ سال آینده، فرصت‌های کشور نباید معطل موضوعات مختلف باشد، تأکید کرد: توانمندی‌های خوبی که امروز مردم، جوانان، متخصصان و نخبگان ما در جای جای ایران اسلامی از جمله استان قزوین دارند می‌تواند کشور را به جهش شایسته آن برساند.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: لازمه این امر آن است که خود مردم در این زمینه پیشگام و مطالبه گر باشند؛ خود مردم هر شهر و روستا توانمندی هایشان را فهرست کرده و سند پیشرفت آن را بنویسند و از دولت مطالبه کنند.

وی افزود: توانمندی‌های مغفول واقع شده و فرصت‌های موجود، با برنامه ریزی، اراده و باور مسئولان، جهش و ارتقاء پیدا خواهند کردند.

کار و جهش بزرگ، محتاج مردان بزرگ است

جلیلی در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه کار و جهش بزرگ، محتاج مردان بزرگ است، تصریح کرد: استان قزوین در طول تاریخ انقلاب مردان بزرگی همچون رجایی ها، ابوترابی‌ها و لشگری‌ها را به ملت ایران معرفی کرده است؛ آن‌ها فرصت‌ها بسیار ارزشمندی بودند که نشان دادند که می‌توان کار‌های بزرگی در کشور کرد.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری افزود: ما معتقدیم امروز چنین مردان بزرگی در گوشه و کنار کشور وجود دارند که باید شناخته شده و به مردم شناسانده شوند و شما می‌توانید در این زمینه گام‌های بزرگی بردارید.

وی افزود: شما مردم استان قزوین که چنین شخصیت‌های ارزشمندی را در تاریخ انقلاب در کشور داشته اید، امروز هم باید این شخصیت‌ها را بشناسید و آن‌ها را به مردم کشور بشناسانید.

کار بزرگ، با نمایش صورت نمی‌گیرد

جلیلی با تأکید بر اینکه کار بزرگ، با نمایش صورت نمی‌گیرد، گفت: جهش بزرگ، محتاج کار واقعی است، نه نمایش.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری تصریح کرد: کار واقعی، محتاج مردانی است که بی ادعا و بدون دغدغه دیده شدن، در گوشه و کنار کشور مشغول زحمت و مجاهدت هستند و در بخش‌های مختلف در دولت، عرصه‌های خصوصی، کشاورزی، در صنعت، تلاش‌های ارزشمندی انجام می‌دهند.

وی افزود: این نگاه ها، رفتار‌ها و کردار‌هایی که نتیجه آن جهش کشور است، باید دیده شود و حاملان آن نیز باید قدردانی و معرفی شوند و مردم نیز نقش بزرگ در معرفی این افراد دارند.

قزوین، چهارمین حرم اهل بیت (ع)

جلیلی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه قزوین دیار عالمان بزرگی همچون ملامحمدتقی برقانی، شهید ثالث، علامه سید ابوالحسن رفیعی، آیت الله زرآبادی، آیت الله سید ابوتراب ابوترابی و آیت الله شالی بوده است، گفت: استان قزوین استان بسیار ارزشمندی است و وجود امامزادگان واجب التعظمی همچون امامزاده حسین (ع)، امامزاده اسماعیل (ع) و چهار انبیاء، این استان را چهارمین حرم اهل بیت (ع) کرده است.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری با اشاره به اینکه استان قزوین سرزمین پرورش ادبای شاخصی همچون اعظ قزوینی، عارف قزوینی، سید اشرف الدین حسینی (نسیم شمال) و علامه دهخدا، بوده است، گفت: استان قزوین نقشی بی بدیل در غنی سازی فرهنگ و هنر این مرز و بوم داشته است و از آن به عنوان مهد هنر و پایتخت خوشنویسی کشور یاد می‌شود.

وی همچنین یاد شهیدان رجایی، بابایی، لشگری و ۳ هزار شهید استان قزوین را گرامی داشت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی برای اروپا تبعات جدی دارد
فرمانده نیروی هوافضای سپاه: متوقف نشدیم
پایان بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر در تبریز
نقش کلیدی ایران در آینده خاورمیانه
خداحافظی شورای اسلامی شهر تبریز از عمارت تاریخی ساعت
افزایش مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
مناظر استرالیا از آسمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
مدیرکل امور مالیاتی: مجموع پرداختی‌های ارزش افزوده زنجان از ۲ هزارو ۴۳۵ میلیارد تومان عبور کرد
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ تمهیدات ویژه تنظیم بازار نان در ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان به متقاضیان واگذار شده است
برداشت ۱۵ میلیون گل نرگس از نرگس زارهای پلدختر لرستان
آغاز برداشت کُنار از باغات جنوب سیستان و بلوچستان
ممنوعیت تردد شناور‌های مسافربری از بندر کیش به چارک و آفتاب، ۲۰ بهمن
لحظه شماری لرستانی‌ها برای خلق حماسه‌ای ماندگار در ۲۲ بهمن
نخستین خانه صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان در چابهار افتتاح شد
تجلیل از ۲۲ زنده‌نام و چهره ماندگار در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
کشاورز زنجانی در جمع کشاورزان نمونه باغبانی کشور قرار گرفت
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)