• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۴۹۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
با اتمام موج چهارم

کاهش ۵۰ درصدی مأموریت کرونایی اورژانس تهران

رئیس اورژانس تهران با اشاره به فعالیت حدود ۲۳۰ موتورلانس در تهران، از کاهش ۵۰ درصدی ماموریت‌های کرونایی اورژانس تهران خبر داد.

کاهش ۵۰ درصدی مأموریت کرونایی اورژانس تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر پیمان صابریان، در برنامه رادیویی درباره آمار مراجعه کنندگان کرونایی به اورژانس با اتمام موج چهارم، گفت: با توجه به اینکه افرادی که در قرنطینه خانگی هستند از خدمات اورژانس استفاده می‌کنند؛ نسبت به موج چهارم ۵۰ درصد ماموریت‌ها کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: اورژانس حدود ۵ هزار ماموریت در روز داشت که ۲۰ تا ۲۵ درصد آن مربوط به بیماران کرونایی بود. این آمار در حال حاضر به ۱۰ تا ۱۵ درصد رسیده است و ما روندی کاهشی را شاهد هستیم.
صابریان با اشاره به اینکه تعداد تخت مشخصی برای اورژانس در بیمارستان‌ها وجود دارد، گفت: برای بیمارانی که مشکلات تنفسی دارند در بیمارستان‌های عمومی تخت‌های جداگانه‌ای در نظر گرفته شده است؛ بنابراین برای افرادی که به یکباره دچار حادثه و سکته قلبی و مغزی شوند تخت به اندازه کافی وجود دارد.
رئیس سازمان اورژانس تهران با اشاره به اینکه برای تمام تماس‌های تایید شده با اورژانس عوامل باید به مکان مورد نظر اعزام شوند تا عارضه را در فرد بیمار تشخیص دهند، گفت: احتمال اعزام نشدن کارشناسان به محل ماموریت صفر است. هر فردی با اورژانس تماس بگیرد حتی اگر مورد خیلی حادی نداشته باشد همکاران به محل اعزام می‌شوند و خدمات مورد نیاز را حتی با تاخیر به دلیل ترافیک شدید در تهران ارائه می‌دهند.
وی اضافه کرد: از اسفند ۹۸ با آغاز شیوع کرونا ۵۰ کد ویژه برای بیماران کرونایی اختصاص داده شده تا فقط بیماران کرونایی را انتقال دهند. پس از اتمام ماموریت تمام خودرو و لوازم آن ضدعفونی و شسته می‌شود تا خدای نکرده ما در انتقال این ویروس دخیل نباشیم.
صابریان درباره انتظار خود از دولت سیزدهم گفت: نیروی عملیاتی به ویژه در اورژانس تهران کم است و نیاز است برای خدمات بیشتر نیروی بیشتری بر اساس شرایط موجود داشته باشیم. ۵۰ درصد در بخش اورژانس پیش بیمارستانی، کمبود نیرو داریم و با توجه به گسترگی طی ۵ سال گذشته در این حوزه نیازمند نیروی بیشتر برای ارائه خدمات هستیم.
رئیس اورژانس تهران با بیان اینکه در حوزه تجهیزات مشکل زیادی نداریم، افزود:در شهر تهران حدود ۲۳۰ موتورلانس داریم که این تعداد برای شهری مثل تهران در کل جهان بی نظیر است. اگر تعداد نیرو‌های پیش بیمارستانی بیشتر شود قابلیت داریم تا تعداد خودرو‌های اورژانس و موتورلانس را بیشتر کنیم و در نتیجه زمان رسیدن به بالین بیمار را کوتاهتر کنیم.
وی با تاکید بر پیگیری‌های کولیوند رئیس سازمان اورژانس در راستای تزریق واکسن کرونا برای عوامل اورژانس، گفت: در ابتدای سال جاری تمامی پرسنل دز اول و دوم را دریافت کرده‌اند.
صابریان اظهار داشت: در مدتی که واکسیناسیون انجام شده حتی در محل‌های استقرار، ماموریت خاصی به واسطه عارضه تزریق واکسن کرونا را نداشته‌ایم.
وی با اظهار خرسندی از گسترده شدن خدمات اورژانس پیش از ورود کرونا به کشور، گفت: پیش بینی‌های لازم برای نیروی انسانی و تجهیزات در شرایط مختلف انجام شده بود؛ به همین دلیل با مشکل خاصی مواجه نشدیم و فکر می‌کنم خدمات ما در حد قابل قبول بوده است.
رئیس اورژانس تهران با اشاره به خدمت رسانی عوامل اورژانس در روز انتخابات، افزود: ما آماده‌ترین ارگان در سطح کشور بوده و روزانه حدود ۵ هزار ماموریت داریم. نیرو‌های ما در روز انتخابات آماده باش هستند و ایستگاه‌های مختلف را پوشش می‌دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)