• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۵۸۳۷
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۹
بین الملل » آمریکا
ادامه‌ی دردسرهای جو خواب‌آلود؛

گاف‌های بایدن در نشست سران گروه هفت

گاف‌های سریالی رئیس جمهوری آمریکا در نشست سران گروه هفت در انگلیس هم ادامه داشت.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، «جو بایدن» رییس جمهوری آمریکا روز گذشته (یکشنبه) در کنفرانس خبری گروه هفت، نام کشور سوریه را به اشتباه لیبی عنوان کرد. بایدن در این نشست از احتمال همکاری با روسیه برای ارائه «کمک‌های اساسی» به «لیبی» که مردم آن در سختی هستند، سخن گفت؛ درحالیکه منظور وی کشور سوریه بوده است.

رییس جمهوری آمریکا پس از آن گفت: روسیه با دخالت خود در «سوریه» بیش از آنچه می‌تواند سهم خواهی کرده است. اما سپس بایدن لیبی را به جای سوریه در خلال سخنان خود استفاده کرده است.

گاف‌های بایدن در نشست سران گروه هفت

بایدن افزود: تا زمانی که آن‌ها بدون توانایی ایجاد نظم در منطقه حضور داشته باشند، شما نمی‌توانید این کار را بدون تأمین نیاز‌های اقتصادی اساسی مردم به خوبی انجام دهید. بنابراین، امیدوارم که بتوانیم مکانی را پیدا کنیم که زندگی مردم را برای مثال در لیبی نجات دهیم.

بایدن همچنین در سخنرانی اش در نشست گروه هفت درحالی از روسیه به علت ناکامی اش برای کمک به مردم سوریه انتقاد کرد که نیرو‌های روسیه به درخواست بشار اسد رئیس جمهور سوریه و برای کمک به برقراری دوباره نظم، به این کشور اعزام شده بود.

در همین حال، یکی از کاربران در توییتر نوشت: "بایدن سه مرتبه سوریه و لیبی را با هم اشتباه گرفت. ظاهرا او همچنین ناتوانی روسیه را در فراهم کردن نیاز‌های اساسی اقتصادی مردم سوریه نشان دهنده اهرم فشار آمریکا قلمداد کرده است. فکر می‌کنم منظور او تحریم‌های آمریکا بوده است که مثل بایدن، رسانه‌های آمریکایی نیز به آن‌ها اشاره‌ای نخواهند کرد. "

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه پیش از این درباره نقش آمریکا در درگیری‌های سوریه گفت، آمریکا از نیرو‌های بی ثبات کننده در سوریه حمایت می‌کند که به برقراری صلح در این منطقه کمکی نخواهد کرد و حضور آن‌ها "برای غارت منابع طبیعی سوریه است. "

سرگردانی در پیدا کردن مسیر!

همچنین تصاویر پخش شده در شبکه‌های اجتماعی، از سرگردان بودن «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در یک کافه در «کورنوال» در انگلیس محل برگزاری نشست سرای گروه هفت حکایت دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در این فیلم مشاهده می‌شود که جو بایدن در تراس یک کافه سرگردان است و مسیر را گم کرده است. شخصی در تراس که به احتمال زیاد خبرنگار است از بایدن می‌پرسد «جلسات در کورنوال چگونه برگزار می‌شود؟» بایدن پاسخ می‌دهد: «بسیار خوب».

به دنبال این ماجرا «جیل بایدن» بانوی اول آمریکا وارد عمل شده و جو بایدن را با خود می‌برد.

رفتار و آشفتگی آشکار بایدن موجب شده که محافظه کاران آمریکایی موضوع ناتوانی بایدن را مجدداً مطرح کنند. فیلم‌های ویدئویی از گاف‌های لفظی و اشتباهات بایدن از زمان ریاست جمهوری مانند فراموش کردن نام مقام‌های خود نیز تاییدی بر ناتوانی جسمانی بایدن دارد.

روز شنبه نیز در حالی که «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس، رئیس جمهور آفریقای جنوبی را به جمع معرفی کرده بود، بایدن با حواس پرتی سعی دارد مجددا او را معرفی کند، اما بوریس جانسون اشتباه بایدن را اصلاح کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا که به گاف‌های کلامی معروف است، در اولین نشست خبری خود نام «اشرف غنی» همتای افغانستانی را به اشتباه «کیانی» گفت. این گاف بایدن هم مانند موارد قبل در شبکه‌های اجتماعی به سرعت دست به دست شد و مورد تمسخر کاربران فضای مجازی قرار گرفت.

ترامپ خطاب به بایدن: در دیدار با پوتین خوابت نَبَرد

دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در آستانه دیدار جو بایدن با ولادیمیر پوتین رئیسان جمهوری آمریکا و روسیه، برای بایدن آرزوی موفقیت کرد و از وی خواست به خواب نَرَود!

ترامپ اخیراً در بیانیه‌ای اعلام کرد: «برای بایدن در دیدار با رئیس جمهور پوتین آرزوی موفقیت دارم. در این دیدار خوابت نبرد و لطفا سلام گرم من را به او (پوتین) برسان»!

ترامپ در کارزار انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، به بایدن لقب «جو خواب آلود» داد و بار‌ها مدعی شد که وی (بایدن) دچار مشکلات روانی است.

بایدن چهارشنبه آینده با پوتین در ژنو دیدار خواهد کرد. هنوز مشخص نیست بایدن و پوتین در ژنو در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت خواهند کرد یا خیر.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
راه یابی فیلم کوتاه «آناهیتا» از مشهد به جشنواره بین‌المللی آمریکا
راهپیمایی ۱۳ آبان ، خشم مردم ایران علیه استکبار جهانی
بررسی عملکرد وزارتخانه‌های راه و ارشاد در اجرای برنامه هفتم
بهره برداری از اقامتگاه پرستاری در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس
درخشش دختران ژیمناستیک کار کردستانی در مسابقات کشوری
اجرای حکم اعدام متجاوز به عنف در میناب
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حبیب پوررجب در رشت
فردا راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
برگزاری المپیاد درون‌مدرسه‌ای ورزشی
حضور دانشجویان فسایی در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا
چهار بازیکن هندبال ایران در بین برترین‌های زیر ۱۷ سال قهرمانی جهان
اعزام دانش آموزان پاتاوه به مناطق عملیاتی جنوب کشور
بهره‌برداری از زمین چمن مصنوعی جایدشت فیروزآباد
کشف ۱۰۰ هزار عدد قرص غیرمجاز در نی ریز
جلسه تسهیل و رفع موانع تولیداستان با هشت دستور کار
اعلام مسیر‌های راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در کهگیلویه و بویراحمد
دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی 13 آبان
تاکید بر شرکت جوانان و نوجوانان در مراسم اعتکاف امسال
اهداء هزار جلد کتاب به زندان دهدشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
تخلیه زباله های صنعتی و ساختمانی در حاشیه رودخانه چالوس و ساحل دریا
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)