• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۳۸۸۳۵
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴
خوزستان » سیاسی

شکوه انتخاب با حضور سه میلیون و ۶۰۰ هزار خوزستانی

استاندار خوزستان : تعداد واجدین شرایط رای در استان خوزستان بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر می باشند .

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ؛ استاندار خوزستان با اشاره موافقت شورای نگهبان، ستاد ملی کرونا و وزارت کشور برای بازگشایی شعب اخذ رای از ساعت هفت صبح روز جمعه ۲۸ خرداد گفت: بر اساس این تصمیم، رای گیری انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های شهر و روستا یک ساعت زودتر از معمول گذشته انجام می‌شود.رای گیری روز ۲۸ خرداد از ساعت هفت صبح آغاز خواهد شد


قاسم سلیمانی دشتکی اظهارداشت: مهمترین اولویت در برگزاری این دوره از انتخابات در استان خوزستان رعایت پروتکل‌های بهداشتی است لذا در این رابطه با همکاری عوامل بهداشتی آموزش دیده توسط مراکز بهداشت و جمعیت هلال احمر استان، فاصله‌گذاری اجتماعی در شعب اخذ رای با جدیت مورد نظارت قرار می‌گیرد.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه برابر با شرایط هر شهرستان، نحوه نظارت‌ها و رعایت فاصله‌گذاری در شعب اخذ رای متفاوت خواهد بود گفت: بیشتر از ۳۰ درصد فضای شعب، اجازه ورود جمعیت به داخل محل رای گیری داده نخواهد شد.

نماینده عالی دولت در خوزستان با تاکید بر آمادگی کامل عوامل اجرایی به منظور برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شورا‌های شهر و روستا در استان اظهارداشت: در تمام شعب اخذ رای، لوازم و تجهیزات مورد نیاز برای ضد عفونی محیط فراهم شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نشست‌های متعدد با سران، بزرگان، شیوخ و نماینده احزاب سیاسی موجود در خوزستان اشاره‌کرد و گفت: در این نشست‍ها دغدغه‌های مختلف اقشار مختلف بیان شد و همگان بر حضور حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد تاکید کردند.

سلیمانی دشتکی ادامه‌داد: انتخابات این دوره در کشور و همچنین استان خوزستان به واسطه شرایط کرونایی نسبت به ادوار گذشته از تفاوت‌های بسیار زیادی برخوردار است و به همین دلیل فضای مجازی محور بیشتر تبلیغات کاندیدا‌ها محسوب می‌شد.

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه حضور کاندیدا‌های ریاست جمهوری و برگزاری اجتماعات در این دوره نسبت به گذشته با محدودیت‌های زیادی همراه بود اضافه‌کرد: علاوه بر این نیز باید توجه داشت که مدارس و دانشگاه‌های کشور و استان خوزستان تعطیل بودند؛ این درحالی است که این مراکز همیشه مرکز ثقل رویداد‌های سیاسی و انتخاباتی بوده‌‎اند.

وی بیان‌داشت: با این وجود شاهد تبلیغات گسترده نامزد‌ها در فضای مجازی هستیم و جوانان در این زمینه محوریت را بر عهده داشته‌اند.

نماینده عالی دولت در استان خوزستان یادآورشد: همزمان انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌های شهر و روستا می‌تواند باعث حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای باشد.

سلیمانی دشتکی تعداد کاندیدا‌های انتخابات شورا‌های شهر در استان را حدود سه هزار و ۴۰۰ نفر عنوان‌کرد و افزود: این تعداد کاندیدا برای کسب بیش از ۴۷۰ کرسی رقابت‌های تبلیغاتی داشته‌اند.

وی ادامه‌داد: همچنین بیش از ۱۰ هزار ۶۰۰ نفر کاندیدای شورا‌های روستا برای کسب ۶ هزار کرسی در استان خوزستان به رقابت پرداخته‌اند.

استاندار خوزستان تعداد واجدین شرایط رای در استان خوزستان را بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد بیش از ۹۷ هزار نفر رای اولی هستند.

سلیمانی دشتکی به افزایش ۱۵ درصدی شعب اخذ رای در استان خوزستان به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی اشاره‌کرد و گفت: تعداد چهار هزار و ۱۸۳ شعبه اخذ رای در روز ۲۸ خرداد از ساعت هفت صبح تا ۱۲ شب فعالیت خواهند داشت.


بیشتر بخوانید : خوزستان، آماده خلق حماسه در انتخابات بیست و هشتم خرداد ماه


وی با تاکید بر اینکه رای دهندگان ضمن رعایت الزامات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی حتما خودکار شخصی بهمراه داشته باشند گفت: کار اخذ رای بعد از ساعت ۱۲ شب از همه حاضران در شعبه (با بسته شدن در شعب) انجام خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)