• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۱۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
پس از صدور مجوز استفاده اضطراری واکسن "کوو ایران برکت"

شتاب گرفتن روند واکسیناسیون عمومی علیه کرونا

مدیر اجرایی طرح واکسن «کوو ایران برکت» گفت: از این پس این واکسن به صورت مستمر پس از تولید و قرنطینه ۱۴ روزه برای تزریق عمومی در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد.

شتاب گرفتن روند واکسیناسیون عمومی علیه کرونابه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر سید رضا مظهری به صدور مجوز استفاده اضطراری واکسن ایران برکت از هفته گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: سازمان غذا و دارو پس از نصب برچسب اصالت، واکسن را تحویل معاونت بهداشتی وزارت بهداشت خواهد داد تا این واکسن به هموطنان تزریق شود.

وی به تحویل نخستین محموله واکسن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از صدور مجوز اضطراری در ۲۶ خرداد اشاره کرد و گفت: نمایندگان وزارت بهداشت در مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام مستقر شدند تا واکسن‌ها به صورت مستمر تحویل وزارت بهداشت شود.

مدیر اجرایی طرح واکسن «کوو ایران برکت» در پاسخ به این سؤال که تزریق واکسن کوو ایران برکت در قالب واکسیناسیون عمومی از چه زمانی آغاز می‌شود، گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده از سوی وزارت بهداشت، تزریق واکسن کوو ایران برکت در نخستین روز‌های پس از تحویل، آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هم در اسرع وقت اقدام به تزریق این واکسن به هموطنان خواهد کرد، به عبارتی واکسن بعد از نصب برچسب اصالت در کوتاه‌ترین زمان ممکن به هموطنان داوطلب تزریق می‌شود.

تولید هفتگی واکسن ایران برکت در شهریور ۱۴۰۰ به ۷ میلیون دوز می‌رسد

مدیر اجرایی طرح واکسن «کوو ایران برکت» ادامه داد: تولید هفتگی واکسن کوو ایران برکت در مرداد امسال به حدود ۴ میلیون دوز در هفته و همچنین در شهریور ماه به هفته‌ای حدود ۷ میلیون دُز می‌رسد.

وی گفت: هم اکنون با خط تولید فعلی ۳ میلیون واکسن تعهد شده در خرداد محقق شده است و در تیر هم با راه اندازی خط تولید جدید، تولید ماهانه واکسن به ۱۱ میلیون دُز یا به عبارتی هفته‌ای حدود ۳ میلیون دُز خواهد رسید.

آقای دکتر مظهری افزود: محققان ما با تمام توان در تلاش هستند تا از دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم در این زمینه بکاهند و آرامش را برای آنان به ارمغان آورند.

تا زمانی که نیاز داخلی وجود دارد، واکسن را صادر نخواهیم کرد

وی درباره صادرات این محصول گفت: تا موقعی که نیاز داخلی به واکسن کرونا وجود دارد به دنبال برنامه صادرات این واکسن نخواهیم بود. اما زمانی که نیاز کشور برطرف شد، مسلما به دنبال صادرات خواهیم رفت.

آقای مظهری ادامه داد: تا موقعی که نیاز کشور برطرف نشود و دغدغه و نگرانی مردم از بین نرود، اقدام به صادرات نخواهیم کرد و بر اساس نیاز اقدام به تولید و مصرف واکسن خواهد شد.

تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی با نام «کُوو ایران برکت» روز سه شنبه (نهم دی ۱۳۹۹) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری روی سه داوطلب آغاز شد.

بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده مرحله دوم این واکسن از اواخر اسفند پارسال آغاز شده است و در این مرحله ۲۸۰ داوطلب وارد این طرح مطالعاتی شدند.

مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت با حضور ۲۰ هزار داوطلب در ۶ شهر انجام شد و تاکنون علاوه بر تزریق دُز اول به تمام داوطلبان، بخشی از آنان دُز دوم خود را دریافت کرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)